Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

Kartu visada miegam, nebent buna abipusis susitarimas arba kokios nors aplinkybes..pvz jo mama su broliu gyvena kitam miesta, tai buna jis isvaziuoja savaitgaliui ju aplankyt, o as nenoriu arba negaliu smile.gif arba vaziuoja pas koki drauga savaitgaliui, tai cia tada jau turi but abipusis susitarimas, ir is mano puses ji sunku istraukti..ne todel, kad bijociau, kad susiras kita kokia, bet todel, kad man tiesiog labai labai nepatinka miegot be jo biggrin.gif
Atsakyti
visad miegam kartu, tokiu "nutrukimu" nebuna, nes nei man, nei jam tai neatrodo normalu. aisku, kartais iseina su vaikinais pasedeti, bet tikrai nedingsta visai nakciai schmoll.gif
Atsakyti
per visa musu buvimo kartu laika vyras ne karto nebuvo negrizes namo, visuomet skuba namo, o jei susilaiko 5 min iskart skambina kad as nesijaudinciau ax.gif
Atsakyti
labai labai retai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2013 01 31, 16:22)
visad miegam kartu, tokiu "nutrukimu" nebuna, nes nei man, nei jam tai neatrodo normalu. aisku, kartais iseina su vaikinais pasedeti, bet tikrai nedingsta visai nakciai  schmoll.gif

as irgi normaliai ziuriu i jo isejimus, taciau jokiu nakvyniu ne namie negali buti schmoll.gif
gali tusintis kad ir iki isnaktu, bet negalima nakvoti kazkur pas kazka. tas pats taikoma ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 02 02, 05:23)
per visa musu buvimo kartu laika vyras ne karto nebuvo negrizes namo, visuomet skuba namo, o jei susilaiko 5 min iskart skambina kad as nesijaudinciau ax.gif

Taip jusu bijo vyras lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 11, 18:46)
Taip jusu bijo vyras  lotuliukas.gif ?

nebijo, bet nenori kad jaudinciausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 03 11, 17:52)
nebijo, bet nenori kad jaudinciausi blush2.gif

Na,jau,truputi keistoka,jei jau del 5 minuciu jau pradedi jaudintis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 11, 20:00)
Na,jau,truputi keistoka,jei jau del 5 minuciu jau pradedi jaudintis biggrin.gif .

as tikrai nesijaudinu lotuliukas.gif jis galvoja kadjaudinsiuos, geriau jau taip nei isvis nepasako nei kur jis nei ka verysad.gif
Atsakyti
Tik namie. Pabandytų tik kur kitur miegot...
Atsakyti
Visada miega namie. Kadangi ne "baliauninkas" tai ramu, na o jei jau gyvenčiau su tokiu, kuris megtu su draugais pasvesti iki ryto, tai manau netoleruociau.
Atsakyti
Visada namuose
Atsakyti