Mano dracena po persodinimo irgi buvo suvargus, nors žemę pirkau specialiai dracenoms. Bet dabar atsigauna. Laikau šviesioje vietoje, bet tiesioginių spindulių jinai negauna. Laistyt irgi rečiau pradėjau. Svarbu, kad katės negraužtų lapelių.

QUOTE(Sense @ 2010 10 26, 00:25)
Gal ne visoms, bet šiaip gėlės nemėgsta kai judinamos tarkim užuolaida. Nuo pavasario jau turėjo apsiprasti ir epr tokią vasarą paaugti. Pakeiskite vietą ir neperlaistykite. Dabar nuo sauso oro viršutinis sluoksnis greičiau apdžiūna, bet viduj dar drėgna, taip galima apsigauti ir per dažnai palaistyti.
O vazonas su skylėm?
O vazonas su skylėm?
Taip vazonas su skylem.

Labas rytas.

QUOTE(Irvel @ 2010 10 26, 09:16)
pamatytumet maniskes lapus

Sveikinimai
kiek metų jūsų dracenai? kokiomis sąlygomis auga?

QUOTE(Sense @ 2010 11 05, 21:38)
pas mane ji ketvirti metai.......gavau dovanu nedidele...auga visai paprastai...vazone ant že,es,netoli lango....vasara vis patrešiu gelems skirtomis trąšomis ir tiek......
sveikutes, as irgi auginu Dracena
padovanojo man gal pries 5 metus, nedidele buvo tokia, o siemet kad soko i auksti, greitai ant lango nebetilps
jinai tokia visai pas mane nieko, tik va, lapu galai nudziuve ir be to-mano katinas ziauriai ja megsta-reikia su slepete musti, kai prie jos eina lapu esti
ji pas mane gele konkurente-su karpazole konkuruoja
ir ugiu jau gerokai ja lenkia, saunuole

ji pas mane gele konkurente-su karpazole konkuruoja

QUOTE(Glimer @ 2010 11 06, 11:41)
.. ir be to-mano katinas ziauriai ja megsta-reikia su slepete musti, kai prie jos eina lapu esti

Šlepete mušti katinuko nederėtų. Įsigykite purkštuvą ir purkškite ant katino, kai kramtys gėlę.
QUOTE(Sense @ 2010 11 06, 12:02)
Šlepete mušti katinuko nederėtų. Įsigykite purkštuvą ir purkškite ant katino, kai kramtys gėlę.
na niekas jo nelupa ten prismynes