Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

man atrodo tie balti mažyčiai vabzdžiai yra baltasparniai g.gif ir pas mane jų yra, daugiausia jų kaupiasi apatinėje lapo pusėje, mama buvo minėjusi, kad lapus reikia nuvalyt su fairy tirpalu, paklausiu jos, nes ir man pačiai reikia juos naikinti rolleyes.gif
Papildyta:
straipsnis apie baltasparnius ir jų kovą su jais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 30 rugpjūčio 2010 - 09:43
QUOTE(naaringiux @ 2010 08 30, 11:45)
man atrodo tie balti mažyčiai vabzdžiai yra baltasparniai  g.gif ir pas mane jų yra, daugiausia jų kaupiasi apatinėje lapo pusėje, mama buvo minėjusi, kad lapus reikia nuvalyt su fairy tirpalu, paklausiu jos, nes ir man pačiai reikia juos naikinti  rolleyes.gif
Papildyta:
straipsnis apie baltasparnius ir jų kovą su jais   4u.gif

Istikruju buciau dekinga smile.gif bet nezinau ar ten tikrai jie, nebent kokios ju lervutes ar kazkas panasaus, nes jie istiesu nera panasus i vabalus, o lyg i prilipusius plonus "spuogelius", o google ziurejau kad tie baltasparniai buna su sparneliais, bet as sparneliu neiziuriu g.gif

Atsakyti
bet pažiūrėjus plika akimi, tikrai nesimato sparnelių, gryni balti siūlai g.gif geriausia būtų jei nufotografuotumėt juos, gal tada būtų aiškiau kas čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 08 30, 12:05)
bet pažiūrėjus plika akimi, tikrai nesimato sparnelių, gryni balti siūlai  g.gif geriausia būtų jei nufotografuotumėt juos, gal tada būtų aiškiau kas čia  g.gif

Siuo metu neturiu namuose fotoparato, bet tikrai pasistengsiu artimiausiu metu ji gauti ir ikelti cia nuotrauka su tais neaiskiais dalykais smile.gif

Atsakyti
Va pagaliau pavyko gauti nuotrauku, istikruju ju labai prasta kokybe, nes reikejo fotografuoti is arti, bet kazkiek matyti i ka tai panasu, tik dabar beda ta jog nemoku ikelti nuotrauku i puslapi biggrin.gif vis nepavyksta
Atsakyti
nuotraukoms įkelti naudokit šitą puslapį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos dracenų augintojos 4u.gif
Norėjau paklausti ką daryt su savo gėlyte. Šią vasarą ji žydėjo(tikrai nesitikėjau kad ji moka žydėt, o pasirodo moka blink.gif ) ir dabar iš viršūnės pradėjo leisti atžalą(dar labai labai maža). Jei ji būtų nedidelė gal ir nieko, bet visa gėlė ir šiaip kažkur 1,5 metro aukščio, šita lapinė dalis auga iš sumedėjusio koto šono, ir tų lapų apačioje jau matosi, kad pradėjus medėti - tai tas naujas ūgliukas jau būtų kaip ir 3 aukštas g.gif . Tikiuosi supratot 4u.gif
Gall reikia nukirpt viršūnę jai? ar reik kažką daryt?
gal galit pasidalint kokia nuoroda kur būtų galimą paskaityt apie jų priežiūrą?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Uz simboline kaina parduodu didele dracena (nes nera kur laikyti) ir Euphorbia milii,kuri zydi istisus metus. arba mainau i orhideja.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
o cia kita user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina6: 19 rugsėjo 2010 - 16:05
QUOTE(_swaja_ @ 2009 11 03, 21:07)
pas mane namie nera labai karsta,vidutine temperatura,bet lapai vistiek geltonavo.. doh.gif  Ir viena diena atsisedau prie augalelio ir isiziurejau gerai i zeme,ogi ziuriu daug mazu baltu vabaliuku ant zemes,tokie mazuciai,kad vos iziuret galima. tai paemiau gelyte ir perploviau ja daug sykiu,kol nebeliko tu parazitu  lotuliukas.gif  ir dabar graziausiai zaliuoja ir auga  thumbup.gif

Mano irgi gelelei ta pati beda, bet nelabai isivaizduoju, kaip ja nuplauti?
Ir noreciau persodinti i didesni vazona, gal kas galit pasakyti, kokios zemes reikia?
Ar tinka tokia, kur buna universali, ar kazkokia speciali turetu buti? smile.gif
Atsakyti
Prašau patarimo smile.gif
Gavau dovanu "laimes medį:
Atidarau dėžutę- o ten sprindžio dydzio apvaškuotas medžio gabalas lotuliukas.gif ir instrukcija.
Kaip priklauso, nuskutom vašką nuo apačios, ir pamerkėm. Po geru poros mėnesių pradėjo leist lapus, dabar jau 3 šakas turi, bet šaknų nei kvapo. Kaip manot, ar ja toliau augint vandenyje, jau pusantrų metų, ar galima sodint i žemę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 21 rugsėjo 2010 - 07:23
DOVANOJU savo ilgai auginta ir myleta DRACENA (kazkur apie 1,5m), nes nera kur paslepti nuo dukrytes, o ismesti taip gaila verysad.gif

SOS isgelbekit gele 4u.gif

Vilnius, rasyti az.
Atsakyti
SOS!! smile.gif

pries panasiai savaite persodinau savo dracena (buvo pirkta vienam vazone 3 vnt- dvi maziukes ir viena auksta), tai i viena vazona persodinau didele ir maziuke, o i antra vazona kita maziuke..
Zeme gera, tetis parupino..
Betkazkas negerai mano gelytem-lapiukai is apacios tokie nugeibe paliko, geltonuoja, nu vaizdas labai ne koks.. ka galima butu padaryti?
Atsakyti