Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(spyglencija @ 2011 04 15, 09:30)
Tik nesodinkit ir nepersodinkit šiais metai nieko antradieniais, anyta sakė bloga diena:)

Tikra nesąmonė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 04 15, 09:30)
Tik nesodinkit ir nepersodinkit šiais metai nieko antradieniais, anyta sakė bloga diena:)

Kai man ką anyta sakydavo darydavau viską atvirkščiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 15, 16:31)
Kai man ką anyta  sakydavo darydavau viską atvirkščiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif "Geras" anytas turime.
Atsakyti
na vat štai ir aš sulaikiau,kada manoji pradės lysti thumbup.gif vat 3 prasprogusios vietelės ir matosi, kad jau lenda thumbup.gif
ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 15, 15:31)
Kai man ką anyta  sakydavo darydavau viską atvirkščiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai juk visokių jų yra ,aš asmeniškai su anyta gerai sutariu, ji domisi labai sodininkyste ir kambariniais augalai:) Perskaito kokią naują info ir pasidalina,o aš atnešu čia smile.gif
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 04 27, 12:57)
na vat štai ir aš sulaikiau,kada manoji pradės lysti thumbup.gif  vat 3 prasprogusios vietelės ir matosi, kad jau lenda thumbup.gif
ačiū visoms  4u.gif

na va kaip gerai,o tu labiausiai pergyvenai:)
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 04 29, 10:14)
Tai juk visokių jų yra ,aš asmeniškai su anyta gerai sutariu, ji domisi labai sodininkyste ir kambariniais augalai:) Perskaito kokią naują info ir pasidalina,o aš atnešu čia smile.gif

na va kaip gerai,o tu labiausiai pergyvenai:)

kad visad pimą kartą darant būna ta baimė 4u.gif
nu išlindo 2 ūgliukai, dar vienoj vietoj čiut įskilę, galvojau ir ten lys, bet nieko schmoll.gif nelenda 3 nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif
Mano naujoji kompozicija ax.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(stafuke @ 2011 05 29, 19:00)
Keliu tema i virsu  4u.gif
Mano naujoji kompozicija  ax.gif

grazu, o kas ten tas mazas salia?
Atsakyti
Apsamanojusi saka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 05 29, 21:14)
Apsamanojusi saka  4u.gif

graziai atrodo pamaniau kad augaliukas koks
Atsakyti
gal padesit mano gelytei sad.gif
pastebejau, kad keli jos palai kazkokiais baltais milteliai apibarstyti :/ bandziau nuskinti juos, bet tokiu lapu nemazai...
Atsakyti
Tuo paciu gal kas pasakys, ar lieti dracena tiek vasara,kad vanduo pasirodytu lekstutej. as lieju kur kas maziau,bet ji neatrodo gerai,meta lapus unsure.gif
Atsakyti