Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

dracena

dracena1

kaip gelbeti g.gif
Atsakyti
Nerodo failų arba nesuprantu kaip ten kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 06 24, 16:02)
Nerodo failų arba nesuprantu kaip ten kas  ax.gif

bandau user posted image

user posted image
gal dabar bus geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolyte: 24 birželio 2011 - 17:11
Sveikos, as cia naujoke 4u.gif apskritai su flora esu "zalia". Padekit, kazkas atsitiko dracenai. pries koki menesi pradejo ruduoti apatiniai lapai ir nudziuve nukrisdavo, o dabar ji visa kaip nuvytusi atrodo sad.gif gaila ziureti... Laistau 1-2 k per savaite, stovi kampe ir saule tiesiogiai nesviecia ant jos. Kas jai yra?
Nepykit, jeigu jau buvo kalbeta temoje apie tai, bet dabar temele jau labai ilga, taigi ... smile.gif klausiu isnaujo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 06 24, 18:07)
bandau
gal dabar bus geriau  g.gif

čia kaip suprantu pas tave atsirado baltos dėmelės? aprašyk plačiau rolleyes.gif

QUOTE(oncee @ 2011 06 26, 19:41)
Sveikos, as cia naujoke  4u.gif  apskritai su flora esu "zalia". Padekit, kazkas atsitiko dracenai. pries koki menesi pradejo ruduoti apatiniai lapai ir nudziuve nukrisdavo, o dabar ji visa kaip nuvytusi atrodo sad.gif gaila ziureti... Laistau 1-2 k per savaite, stovi kampe ir saule tiesiogiai nesviecia ant jos. Kas jai yra?
Nepykit, jeigu jau buvo kalbeta temoje apie tai, bet dabar temele jau labai ilga, taigi ... smile.gif klausiu isnaujo  blush2.gif

čia tau keletas patarimų http://www.supermama...?...&p=43432761
lapai kristi turi, bet manau laistai per dažnai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 06 27, 08:07)
čia kaip suprantu pas tave atsirado baltos dėmelės? aprašyk plačiau  rolleyes.gif
čia tau keletas patarimų http://www.supermama...?...&p=43432761
lapai kristi turi, bet manau laistai per dažnai unsure.gif

Aciu,issisaugojau ateiciai 4u.gif Pas mane medinis parketas,jauciu,jis sausumo irgi suteikia aplinkai. Ar taip iseina,dracena tektu sodinti i plasmasini vazona,o tada apkamsius deti i kita g.gif
Atsakyti
Na gal toks sodinimo būdas ir padėtų, bet nelabai girdėjau,kad taip duaguma augina, cackinimasis čia bereikalingas. Apipurškinėkite draceną, jei sausas oras. Be to, neparašėte kokia rūšis pas jus. Plačialapes irgi reiktų apipurškinėt, bet ant lapų gali likti dėmių nuo kalkėto vandens.
Atsakyti
pirmuose puslapiuose radau problemos sprendima sad.gif reikia isigyti acora (lyg tai taip vadinasi tas chemikalas), tik nzn ar pas mus toks yra sad.gif net nzn ka daryti, gal isnesiu i lauka, i pavesi, gal vejas ispus tuos parazitus sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

pas mane Dracena auga jau 12m, uzaugusi iki pat lubu, kotai ilgi ilgi ir kreivi, negrazus jau... na ji kaip medis pas mane atrodo su plikais kotais, o lapai virsuj virsuj.. as taip ja myliu, noriu is jos uzsiauginti kita, skaiciau, kad virsune reikia pjaut ir sodinti? O kaip dar? Gal is lapo? Man taip gaila tos virsunes, nezinau, nei kiek ten pjaut... Kaip ji poto vargse atrodys ir kur ja det? Na tikrai augusi peraugusi, labai man jos gaila.. Patarkit kaip pasisodint nauja ir ka daryt su senaja? g.gif

va foto suradau, naujesniu neturiu, nes palikus as ja pas mama, bet dabar ji dar didesne, kotai ilgesni ir kreiva ji visa, nors ir parisus esu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 11 liepos 2011 - 11:47
Gailėt jos nereikia, o mylėt, nupjaut galit viršūnes ir įkišt į žemę. Likę stagarai išleis šonuose naujas šakeles.
Iš lapo dracena tokia nedauginama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 07 11, 12:52)
Gailėt jos nereikia, o mylėt, nupjaut galit viršūnes ir įkišt į žemę. Likę stagarai išleis šonuose naujas šakeles.
Iš lapo dracena tokia nedauginama smile.gif

Stagarai irgi isleis? Kaip jus mane nudziuginot thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Aciu labai, tada taip ir darysiu.

Gi parasiau, kad myliu wub.gif ir gailiu ax.gif
Atsakyti
Galima pjauti bet kuriam aukštyje. Viršūnę gal kokiu vašku užtepkite.
Atsakyti