QUOTE(Sense @ 2011 12 04, 20:03)
Žinoma nieko tokio,kad kelios vienam vazone, gražiau atrodo, bent jau man. Pavasarį žiūrėkit pagal situaciją,jei šaknys labai išlindusios ir augalas pritapo pas jus, galite persodinti. Nes labai išsikerot šaknim nereiktų, po to sunkiai iškrapštysit šaknis pro vazono skyles, o šaknų geriau nepažeisti. Atskirti galėsit, bet šaknys dažniausiai labai persipina, tai kam kamantinėt gėlyte, jei ir taip gerai atrodo.
P.S. kai mano viena dracena kotais pradėjo gesti, aš kaip tik pasidauginau ją ir susodinau prie didesnės, paaugus užstos plikus didesnės dracenos kotus
Mhm viskas aisku

mat ta saknyte kur matau ji labai nedidele islindus,bet pagalvojau gal jau netelpa jos visos viename vazone

tad gerai nesijaudinsiu perdaug ziuresiu kaip tokiau ji mna

o del to uzstojimo tai jo manau zymiai graziau kai aplamai uzdengia kota,nes pas mane jei matosi toj foto kur ikeliau nuoroda tai viena didele mano ugio tai kotas ilgas plikas o kadangi tos mazos yra dvi labai ji uzdengia tai man ir zymiai graziau,tik pergyvenau del vietos.Hm planuoju persikraustyti tikiuos jei nepakenks vel kita vieta
aciu uz patarimus nes as apie gelytes nelabai daug nusimanau,