Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Sveikos, auga ir pas mane keleta dracenu, dvi turejau pati, jos tamsiai zalios, veslios, dabar atsivezem draugo tai labai suvargusi ir viskas prasidejo nuo to kad jam katinas pridare i vazona, tas buvo daugiau nei pries metus, sake ja persodino bet ji taip ir neatsigauna, ant jos vos keleta lapuku, visos virsunes sunykusios, isleisti keli ugliukai. persodinau nors ir negerai gal siuo laiku, tai saknu palyginus su mano mazesnem per pus maziau ir nemazai kazkokiu kaip tusciaviduriu. palaisciau su trasom. gal dar kas kokiu minciu turit kaip ja atgaivint? beje persodinus vazonike maciau kazkoki kirmina su daug kojyciu.. unsure.gif
Atsakyti
Na jei pagrindinės storosios šaknys buvo kaip tuščiadvidurės, tai nekas. Ar yra bent sveikų šaknų? Galite nupjauti viršūnes ir įkišti į žemę, po laiko išleis šaknis mažieji augaliukai. Jei napevyks išsaugot pagrindinio augalo, bent jau turėsite vietoj vieno-kelis smile.gif
Atsakyti
taip kelios saknys buvo sveikos, galvoju gal profilaktiskai ta actara palaistyti, nes tas kirminas man nepatiko, bet niekur as jos nerandu, senukuose nera.. gal kas zinot kokia parduotuve naujamiestyje ar senamiesty kur galeciau jos rasti?
Atsakyti
o stai ir mano dracena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Turbūt nesenai įsigyjote smile.gif
Atsakyti
taip kelios savaites biggrin.gif
Atsakyti
Graži. Sėkmės auginant.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 10 06, 23:22)
Graži. Sėkmės auginant.

aciukas,turejau pavasary tokia didesne,auginau beveik du metus,bet man netycia nulauze viena sakele,ir po laipsniui visa nuvyto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dol69: 07 spalio 2011 - 13:13
Tą nulaužtą šakelę reikėjo pasodinti.
Atsakyti
as maximine irgi turiu, kazkada foto buvau imetus, tai ji nabage pas mane, pradzioj dukra ja numete, nuluzo sakele prie pat lapu, aisku neprigijo. isleido nulauztoj vietoj nauja, pradejo kotas prie zemiu put, verkiancia sirdim nupjoviau, ikisau i vandeni, puvo toliau, tai galiausiai jos turimas 3 sakeles nupjoviau tai dabar kad prileido jos saknu, tikiuosi vel kas nors nenutiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 10 07, 14:42)
Tą nulaužtą šakelę reikėjo pasodinti.

as ta sakele i vandeni imerkiau galvojau isleis saknis doh.gif bet matyt i zeme reikejo ikist tada butu nesupuvus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as matot cia su tokiu klausimuku ax.gif as turiu dracena,ir iskilo keli klausimai gal galesit kas patarti ka,nes nelabai as apie sia gelyte:) vat esme tame jog as ja gavau na man atidave jau didute,mano pacios ugio jau,ir kiek dabar pastebejau man pradejo lysti saknike viena tai cia turbut esme kad permazai vietos?nors vazonas didelis,bet mat ji kiek manau ne viena yra 3 susodintos viena didele kitos dvi mazytes,visos is vieno stiebo 3 sakikes turi,ar nieko kad visos viename vazone ar geriau kiekviena atskirai?nes kaip speju gal ten jom vietos per mazai ir lenda saknis,beto ji sake persodinta na mazdaug spali ar rugseji ir sake persodino,tad ka patartumet?buciau dekinga,labai nenoriu kad tokia gele pradetu man nuliusti 4u.gif 4u.gif dekinga is anksto 4u.gif

http://imageshack.us...03/1005898.jpg/
Atsakyti