Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

milereta, ką reiškia "2 vaikiukai rastinukai" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 21 spalio 2009 - 12:44
Turiu bevaikį Red Lion. Ir krūvą pirktą svogūnų, bet visi bevaikiai ir dar miegantys (iš Dvi , Šetelingo ) lotuliukas.gif Dar turiu bevaikį pagal pasą Arktic Ice (ne pilnaviduris), bet pagal "tikrą veidą" panašiau į baltą Nymph.
Žiauriai daug apie 10 g.gif tų senoviškų, tai jau pradėsiu juos dalinti, kad kitiems vietos būtų.

radau sąrašiuką lotuliukas.gif pas mane rezervavosi Lemon Lime: Zebrina, Teska. Paprastą (jei neapsigalvojo) Mader.
Atsakyti
Matau visi svogūnai rezervuoti 5 metams į priekį wacko.gif Turbūt man tik pasvajot belieka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 21, 13:54)
Turiu bevaikį Red Lion. Ir krūvą pirktą svogūnų, bet visi bevaikiai ir dar miegantys (iš Dvi , Šetelingo ) lotuliukas.gif Dar turiu bevaikį pagal pasą Arktic Ice (ne pilnaviduris), bet pagal "tikrą veidą" panašiau į baltą Nymph.
Žiauriai daug apie 10 g.gif tų senoviškų, tai jau pradėsiu juos dalinti, kad kitiems vietos būtų.

radau sąrašiuką lotuliukas.gif  pas mane rezervavosi Lemon Lime: Zebrina, Teska. Paprastą (jei neapsigalvojo) Mader.

Nu labai netikslus toks sąrašiukas blush2.gif "krūva iš Dvi ir Sheteling" ax.gif Parašyk aiškiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cunami @ 2009 10 21, 14:07)
Matau visi svogūnai rezervuoti 5 metams į priekį  wacko.gif Turbūt man tik pasvajot belieka  mastau.gif

Nieks dar neaišku- manau nugalės MAINAI- tu man/aš tau mirksiukas.gif
O ką pati laistai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 21, 13:07)
Matau visi svogūnai rezervuoti 5 metams į priekį  wacko.gif Turbūt man tik pasvajot belieka  mastau.gif

Neliudek taip,gal ir daugiau svoguniuku susilauks nestuke.gif ir rasi savo norima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 14:11)
Nieks dar neaišku- manau nugalės MAINAI- tu man/aš tau  mirksiukas.gif
O ką pati laistai  bigsmile.gif

Aš tai kol kas jokių vaikiukų neturiu verysad.gif Kol kas lauksiu kas išaugs iš shetelinginių smile.gif Jei ką nors išaugins nestuke.gif mielai pasikeisiu į kitokį vaikiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 21, 14:30)
Aš tai kol kas jokių vaikiukų neturiu  verysad.gif Kol kas lauksiu kas išaugs iš shetelinginių  smile.gif Jei ką nors išaugins  nestuke.gif mielai pasikeisiu į kitokį vaikiuką  mirksiukas.gif

Tai pasisakyk, kokius augini bigsmile.gif Mes juk netik vaikus registruojam mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif auginu mazai... ax.gif tik red lyon,ir minerva...bei kaimietukus...dar nuo jediara vaikuti turiu balta... blush2.gif ir viskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 14:36)
Tai pasisakyk, kokius augini  bigsmile.gif Mes juk netik vaikus registruojam  mirksiukas.gif

Pas mane kol kas labai mažai amariliukų lyginant su kitomis merginomis. Taigi turiu:baltą nymfą, nymfą, Liberty, ir neaškios kilmės -, vieną baltą pilnavidurį(buvau įdėjus foto), ir raudoną pilnavidurį panašų į raudoną nymfą biggrin.gif
Aišku dar reikia palaukt kas ištikrųjų iš jų išaugs hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cunami: 21 spalio 2009 - 13:55
QUOTE(evers @ 2009 10 21, 14:51)
4u.gif auginu mazai... ax.gif tik red lyon,ir minerva...bei kaimietukus...dar nuo jediara vaikuti turiu balta... blush2.gif ir viskas... ax.gif

mirksiukas.gif Gera pradžia- pusė darbo thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Sąrašiuką dėsiu kas 10 puslapių mirksiukas.gif
O foto keliam kai tik pražysta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 21, 12:54)
radau sąrašiuką lotuliukas.gif  pas mane rezervavosi Lemon Lime: Zebrina, Teska. Paprastą (jei neapsigalvojo) Mader.

mirksiukas.gif laukiu

o foto dedam i viena failiuka ar kiekviena atsira savo gelems darom tame albume? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 21, 15:17)
mirksiukas.gif  laukiu

o foto dedam i viena failiuka ar kiekviena atsira savo gelems darom tame albume? g.gif

Visaip mąsčiau rolleyes.gif bet gal dedam į bendrą, bus chebroj mirksiukas.gif Bet dabar dedam naujai pražydusių amarilių fotkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 21 spalio 2009 - 14:24