Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

beje dar man zadejo dovanu amarilio hibrida

Haemanthus albiflos

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 15:18)
bigsmile.gif NEREALUS  thumbup.gif  thumbup.gif Kai turės vaikų PASAKYK  mirksiukas.gif
vardo, net neįsivaizduoju- nesu mačius tokios spalvos g.gif O jo reali tokia spalva  bigsmile.gif

2. tai manau baltas ir tiek, bet irgi gražus  mirksiukas.gif

turiu 2 vaikiukus tik neatsimenu nuo kurio balto ar sio rasvo g.gif

o tas baltas man i Arctic white panasus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 21, 16:21)
turiu 2 vaikiukus tik neatsimenu nuo kurio balto ar sio rasvo g.gif

Jergau jergau- tai kaip dabar žinot kieno čia vaikas blink.gif Jau kaip imčiau net nemirksėdama bigsmile.gif O jo spalva TIKRAI tokia kaip foto bigsmile.gif
Atsakyti
Mader, o tu internetiniuose psl. lyginai su kitomis nuotraukomis?Man tas pirmasis, jeigu spalva į ružavą tamsiai sodrią, tai Hercules. Bet gyvai nematai, tai sunku pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 21, 16:31)
Mader, o tu internetiniuose psl. lyginai su kitomis nuotraukomis?Man tas pirmasis, jeigu spalva į ružavą tamsiai sodrią, tai Hercules. Bet gyvai nematai, tai sunku pasakyti doh.gif

Aš irgi mąsčiau apie Herkules, bet schmoll.gif schmoll.gif Matai pas juos viduriukas RAUDONAS rolleyes.gif Aš jį pavadinčiau Pink Princes hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Haemanthus albiflos
Tai baltažiedis raudminas - visai neseniai skelbimų skyrelyje buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 21 spalio 2009 - 15:35
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 15:25)
Jergau jergau- tai kaip dabar žinot kieno čia vaikas  blink.gif Jau kaip imčiau net nemirksėdama  bigsmile.gif O jo spalva TIKRAI tokia kaip foto  bigsmile.gif

vat butent jo spalva tokia pabluksi nei tai rozine , nei persikine zodziu neziniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 21, 16:34)
vat butent jo spalva tokia pabluksi nei tai rozine , nei persikine zodziu neziniukas biggrin.gif

Gal tada bandau rizikuoti su vaiku bigsmile.gif Nes man jo spalva- karsta.gif flirt.gif
Ar galiu rezervuotis ir šitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 21, 15:33)
Haemanthus albiflos
Tai baltažiedis raudminas - visai neseniai skelbimų skyrelyje buvo.

ane, taip ir vadinasi g.gif as ji maximoj pirkau berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 21, 16:36)
ane, taip ir vadinasi g.gif  as ji maximoj pirkau berods doh.gif

Pasirodo ne tik RIMI būna siurprizų, bet ir Maximoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 21, 16:36)
ane, taip ir vadinasi g.gif  as ji maximoj pirkau berods doh.gif

http://www.rojaussod.../tema.php?s=442
Gražus augaliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 21, 16:45)

Kur tavo sąrašiukas bigsmile.gif blush2.gif

Aš jau šiandien bėgu bye1.gif bye1.gif Namo grįžta Dvi parskraidintos gėlytės ir dar du berniukai mamos išsiilgę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 16:50)
QUOTE(jediara @ 2009 10 21, 16:45)

Kur tavo sąrašiukas bigsmile.gif blush2.gif

Aš jau šiandien bėgu bye1.gif bye1.gif Namo grįžta Dvi parskraidintos gėlytės ir dar du berniukai mamos išsiilgę lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taigi iki 17 val. sėdžiu darbe doh.gif , o žinau, kad gavau namuose siuntinuką thumbup.gif
Atsakyti