Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Teska @ 2009 10 23, 08:54)
Amarili reto grazumo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pavadinimas Veronika ryztasi mirti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

egleja tas antrasis labai fainas wub.gif jau zydejo?vaiku nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 23, 10:46)
Tai tikrai ne grakščioji gašiokė, o cybister gr. amarilis Tu teisi  mirksiukas.gif

o tai tas cybister grupes amarilis giliai i zeme sodinasi?ir butent toks koki nuotraukoj parode?
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 23, 10:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O as galvojau pas mus lygiava  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Baik jau baik irnesakyk.gif - pas mus DEMOKRATIJA, komunizmui NE tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 23, 10:49)
Baik jau baik irnesakyk.gif - pas mus DEMOKRATIJA, komunizmui NE  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau buvau issigandus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau inete nuotrauka Gasiokles - nu kazkokia pas mane ne tokia.
http://lh3.ggpht.com...eM/43630014.JPG
o ta gasiokle ar ne amarilis? Zodziu, zinau tiek, kad svogunas, saknys identiskos amariliui, lapai irgi. Kai zydes - tadu ir nuspresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 23, 10:53)
Jau buvau issigandus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai išsigąsk per naują, nes tik per komunizmą buvo brolybė lygybė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar pas mus demokratija- tai KAIP VALDŽIA GYVENA bigsmile.gif - GE-RIAU-SIAI tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 10 23, 10:49)
o tai tas cybister grupes amarilis giliai i zeme sodinasi?ir butent toks koki nuotraukoj parode?

Ne, jis sodinasi kaip ir visi amariliai, keista, kad taip parašyta g.gif
Atsakyti
Pas mus demokratija su komunizmo priemaišom: visi lygūs, bet kai kurie lygesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif nusipelnę gyventi geriau
Po savaitgalio įdėsiu savo žydintį "palangės grožį", kažkas taip pavadino g.gif
Milereta suvedžiojo ir paliko, t.y. apskelbė, kad yra amarilių, bet taip ir nepasakė kur blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 23 spalio 2009 - 10:00
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 23, 10:56)
Radau inete nuotrauka Gasiokles - nu kazkokia pas mane ne tokia.
http://lh3.ggpht.com...eM/43630014.JPG
o ta gasiokle ar ne amarilis? Zodziu, zinau tiek, kad svogunas, saknys identiskos amariliui, lapai irgi. Kai zydes - tadu ir nuspresim  biggrin.gif

Aš irgi šitą foto radau, tai ir galvoju, kad gal čia tik lietuviškas Cybisterio pavadinimas g.gif Nes man tai čia GRYNAS amarilis ax.gif

Lauksim tavo žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 spalio 2009 - 09:59
Sveikutes merginukes 4u.gif
Senai bebuvau kokioj tai gelyciu temoj,oi man ne tas galvoj,,,nors neapleidziu savo grazulyciu,,,#Va prie pora dienu atnesiau pora amariliu i kambari po miego-galvoju ant svenciu prazys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 23, 10:59)
Po savaitgalio įdėsiu savo žydintį "palangės grožį", kažkas taip pavadino g.gif

blush2.gif Nu man gražiau skamba nei kaimiškas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 23, 10:59)
Sveikutes merginukes 4u.gif
Senai bebuvau kokioj tai gelyciu temoj,oi man ne tas galvoj,,,nors neapleidziu savo grazulyciu,,,#Va prie pora dienu atnesiau pora amariliu i kambari po miego-galvoju ant svenciu prazys blush2.gif

O, sveika drinks_cheers.gif Kur buvai tiek laiko dingusi? Juk tiek grožių augini, tikriausiai pastebėjai, kad mes darome sąrašiukus savo auginintinių, lauksime ir Tavo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti