Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 23, 10:26)
Nu vsio, baigiam, nes kitos mergaitės mus išspemins spam.gif

visai smagiai plepat mirksiukas.gif , geriau taip, 4u.gif negu, kad kitose temose pjaunasi, koliojasi ir visaip viena kitą vadina
Atsakyti
Isauso saraso diena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 23, 11:29)
visai smagiai plepat mirksiukas.gif , geriau taip, 4u.gif  negu, kad kitose temose pjaunasi, koliojasi ir visaip viena kitą vadina

Mes jau per tai praėjom hihihi.gif hihihi.gif Arba ta pati sirgimo stadija tongue.gif
Nu parašyk KĄ TURI, nes tuoj man duos per kepalą, kad NĖRA SĄRAŠO bash.gif
Atsakyti
neskubink, nes susinervinau ir neprisimenu pavadinimų

aphroditė
colibriukas,
bordo sp.(kai atidavė sakė taip žydės)
ir šitas, nžn pavadinimo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 23 spalio 2009 - 10:35
QUOTE(Livai @ 2009 10 23, 11:29)
visai smagiai plepat mirksiukas.gif , geriau taip, 4u.gif  negu, kad kitose temose pjaunasi, koliojasi ir visaip viena kitą vadina

Kad cia mes mylim vienos kitas ir labai labai, o ypac tas kurios augina amariliu vaikiukus flirt.gif
Atsakyti
Bet dievazi pas jus tempai,,,,tai greitesni nei pas nestukes kurios dekretinese sedi lotuliukas.gif
Siandien kuisiuosi lauke tai padarysiu sarasiuka kas pas mane gyvena mirksiukas.gif Geros dienukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 23, 12:32)

Jėzau koks šitas gražus wub.gif wub.gif wub.gif . Spėju : Arctic White

Prie to pačio: gal mano pilietybę nustatysit? pasas tai visai ne toks, parsinešiau namo ir tik ant fotkės pamačiau doh.gif
Spėju- baltoji nymfa. Prašau kitus variantus siūlyti biggrin.gif
[URL=user posted image]nežinomoji iš mados[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 23 spalio 2009 - 10:48
QUOTE(Mader @ 2009 10 23, 08:48)
dirbu, bet pas mane labai labai lankstus grafikas ax.gif manau susitartume mirksiukas.gif  kad ir kita sav

Mader, geriau luktelime, kol mb grįš blush2.gif nedidelį accident turėjau, tai dabar bijau bet kur važiuoti, tai tik iš reikalo važiuoju į pardę ir vaiką į daržą blush2.gif verysad.gif

------
o kas tie cybister? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 23, 10:39)
Bet dievazi pas jus tempai,,,,tai greitesni nei pas nestukes kurios dekretinese sedi lotuliukas.gif
Siandien kuisiuosi lauke tai padarysiu sarasiuka kas pas mane gyvena mirksiukas.gif Geros dienukes 4u.gif

o , Sakalauskiene, tik dabar pamačiau linuotę bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 23, 10:40)
Jėzau koks šitas gražus wub.gif  wub.gif  wub.gif . Spėju : Arctic White

gražus... wub.gif nuo sito ir pradėjau palengva įsigyt po svogūnėlį naujų
o Arctic White ne pilnaviduris??
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 23, 11:44)
o kas tie cybister?  unsure.gif

Tai tokie kaip Evergreen Bogota Chico
Atsakyti
waw kaip toli pazengusios... doh.gif atrodo nesenai buvau prisedusi o dabar teko 10 puslapiuku perzvelgt.... doh.gif doh.gif blush2.gif ties dar auginu valotes vaikiuka...manau kad cia prie amariliu... g.gif
Atsakyti
o vaikas gali pradet savaime migdytis?
Atsakyti