Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 07, 20:33)
Tai ko tokios pikčiurnos, kad mano tulžis sveika? O aš jau pikčiurnienė visa biggrin.gif

Po pirmadieninio masažo niekaip nepraeina ranką skaudėti  doh.gif  Jaučiu, įsitaisiau ilgalaikę bėdą  doh.gif  Fui tie anticeliulitiniai...

As tai dabar daugiau veidukais uzsiimu ir truputi liekninimas smile.gif veiduko masazas- juvelyro darbui tapatu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 07 sausio 2010 - 20:35
Man suskaiciavo sekmingus metus, tai noriu i kelione dabar wub.gif vacation1.gif vacation4.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 07 sausio 2010 - 21:36
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 07, 21:36)
Man suskaiciavo sekmingus metus, tai noriu i kelione dabar  wub.gif  vacation1.gif  vacation4.gif  liezuvis.gif

Metai visi sėkmingi, bet šiais tau ramiai geriau nebūti smile.gif Bėk, lėk, projektuok, daryk... smile.gif Aš prisijungsiu liepą smile.gif O dabar snūduriuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 07, 21:46)
Metai visi sėkmingi, bet šiais tau ramiai geriau nebūti smile.gif Bėk, lėk, projektuok, daryk... smile.gif Aš prisijungsiu liepą smile.gif O dabar snūduriuoju smile.gif

Taigi mokslai mano projektuose. O dar horoskopai pranasavo nauja meiluzi (gal) ir dar nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 07, 21:56)
Taigi mokslai mano projektuose. O dar horoskopai pranasavo nauja meiluzi (gal) ir dar  nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasidarei asmeninį horoskopą ar tiki tais briedais, kurie spausdinami laikraščiuose ir žurnaluose?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 07, 23:35)
Pasidarei asmeninį horoskopą ar tiki tais briedais, kurie spausdinami laikraščiuose ir žurnaluose?

Briedai cia, koks nestuke.gif cia dar senatvej wink.gif Net nenoreciau. Anekdotai tie horoskopai
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 07, 23:38)
Briedai cia, koks  nestuke.gif cia dar senatvej wink.gif Net nenoreciau. Anekdotai tie horoskopai

Na, tu džiūgauji, o Naura nesirodo, nes pamokslą atskaičiau ir buvau išvadinta profesore...Tiesa, aš dešimčia metų už ją vyresnė ax.gif Tad į profesores esu tinkama. Mane dažnai pavadina vaikščiojančia enciklopedija, bet profesorės vardo dar nesu gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 08, 00:03)
Na, tu džiūgauji, o Naura nesirodo, nes pamokslą atskaičiau ir buvau išvadinta profesore...Tiesa, aš dešimčia metų už ją vyresnė  ax.gif Tad į profesores esu tinkama. Mane dažnai pavadina vaikščiojančia enciklopedija, bet profesorės vardo dar nesu gavus biggrin.gif

Na, galiu isduot toki diploma, tik reik popieriaus nusipirkt grazaus wink.gif 4u.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 08, 01:03)
Na, tu džiūgauji, o Naura nesirodo, nes pamokslą atskaičiau ir buvau išvadinta profesore...Tiesa, aš dešimčia metų už ją vyresnė  ax.gif Tad į profesores esu tinkama. Mane dažnai pavadina vaikščiojančia enciklopedija, bet profesorės vardo dar nesu gavus biggrin.gif

Pas Naura kaimyne su martiniu buvo atejusi, tai neribotam laikui pasisalinau lotuliukas.gif Pamokos visada gerai, o jei dar jos nemokamos ir is profesoriaus lupu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 08, 13:37)
Pas Naura kaimyne su martiniu buvo atejusi, tai neribotam laikui pasisalinau  lotuliukas.gif  Pamokos visada gerai, o jei dar jos nemokamos ir is profesoriaus lupu  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tuoj parašysiu aš tau savo sąskaitos numerį... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 08, 15:23)
Tuoj parašysiu aš tau savo sąskaitos numerį...  lotuliukas.gif

Dabar jau velu biggrin.gif Reikejo tartis is anksto, kadangi pati suvalkiete, tai turetum zinoti, kad su suvalkieciu ilgai deretis reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuo užsiimat? Aš tai džiaugiuosi, kad neturiu masažų iki pirmadienio, nes kairią ranką bjauriai skauda...Reikia ką nors paimti, nešti, tai ojojoj...
Atsakyti