Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(AMANT @ 2010 08 20, 22:03)
Neseniai su vyru kalbėjom apie vietas kur gi žmonėms rūkyti.Laiptinei negalima,savo balkone negalima,nes kaimynams dūmai į viršų kyla,skalbiniai smirda,savo buto virtuvei irgi negalima,nes per ventiliacija kitiems kvapas jaučiasi,priėjom išvados kad reikia išeiti į kiemą. O pasirodo kad ir kieme jau rūkaliai trukdo  g.gif

Isitaisem virtuvej gera ventiliacija ir rukom sau.Savo bute gyvenam 5 metus-niekas dar nesiskunde
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 20, 22:23)
rūkaliai tokie "vaniučkos", niekur nelaukiami biggrin.gif

O man l.smirda,kai kaimyne kasdien svogunus kepa (as jiems alergiska),nu,bet nebegu skandalint.Daugiabutyj gi gyvenu,o ne nuosavam name
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 20, 22:43)
galvojau, kad priejote logiskesnes isvados  lotuliukas.gif

Logiškesnes- tai kokios? Kad reikia mesti rūkyti? Mes ir taip nerukom,o kalbėjom tik dėl to,kad čia perskaičiau kaip rūkaliai visiems trukdo.
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 08 19, 18:52)
nezinau ar cia keistenybe ar jau liga...zodziu mano darbas yra bendrabucio patalpose.vos tik moteriskes islenda parukyti is balkono metamas maisas su vandeniu doh.gif

Man irgi nepatinka kai po mano langais rūko. Vasarą neįmanoma lango atsidaryt, nes visas butas rūkalais smirda. Gyvenu pirmam aukšte, po butu yra kažkokia siuvykla ir auto mokykla, tai tos moteriškės kas penkiolika minučių išlenda parūkyt. O kur dūmai eina? Žinoma pas mane.
Atsakyti
QUOTE(AMANT @ 2010 08 21, 08:38)
kad čia perskaičiau kaip rūkaliai visiems trukdo.

o turėtų patikt kvėpuot smirdančiais ir plius nuodingais dūmais? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 08 21, 10:59)
o turėtų patikt  kvėpuot smirdančiais ir plius nuodingais dūmais? mastau.gif

Nesakau kad dūmu kvapas turėtu patikti visiems,bet vienas iš mano kaimynu kvepinasi tokiu odekolonu doh.gif ,ir dar tas jo kvapas koridoriuje jaučiasi pora valandų,kad man geriau cigarečių dūmu kvapas.Tai turbūt aš esu keistai nesuprantamas kaimynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMANT @ 2010 08 21, 11:26)
Nesakau kad dūmu kvapas turėtu patikti visiems,bet vienas iš mano kaimynu kvepinasi tokiu odekolonu  doh.gif ,ir dar tas jo kvapas koridoriuje jaučiasi pora valandų,kad man geriau cigarečių dūmu kvapas.Tai turbūt aš esu keistai nesuprantamas kaimynas  smile.gif

o jums apie pasyvūjį rūkymą ir jo žalą girdėt teko?
kai kaimynės sugyventinis laiptinėj pigiausias cigaretes rūkydavo pastoiviai nei kvapas, nei tai, kokio brudo į savo organizmą prisiuostau, manęs nežavėjo.
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 08 21, 11:36)
o jums apie pasyvūjį rūkymą ir jo žalą girdėt teko?
kai kaimynės sugyventinis laiptinėj pigiausias cigaretes rūkydavo pastoiviai nei kvapas, nei tai, kokio brudo į savo organizmą prisiuostau, manęs nežavėjo.

Isejus i gatve prisikvepuojate automobiliu ismetamuju duju.Gyvenimas apskritai nuodingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 21, 11:56)
Isejus i gatve prisikvepuojate automobiliu ismetamuju duju.Gyvenimas apskritai nuodingas mirksiukas.gif

na, bet, jei draudžiama lasiptinėse rūkyt, tai kodėl negaliu turėt teisės burbėt ant kaimyno rūkančio (plius kažkokį kontrabandinį šlamštą)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 08 21, 12:23)
na, bet, jei draudžiama lasiptinėse rūkyt, tai kodėl negaliu turėt teisės burbėt ant kaimyno rūkančio (plius kažkokį kontrabandinį šlamštą)? smile.gif

Del laiptiniu tas tai taip.Pati ten nerukau ir ant kitu pykstu jei taip daro.Bet kai pykstama,kad zmones savam bute ruko,man nesuvokiama.Va,kaip minejau,mano viena kaimyne nuolat svogunus kepa (o as vien nuo kvapo apsivemt galiu),kita "šuni svilina" (nu nuolat kazkoki dvokala gamina).Bet nesipiktinu,nes kaip minejau,tai daugiabutis.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 21, 12:28)
Del laiptiniu tas tai taip.Pati ten nerukau ir ant kitu pykstu jei taip daro.Bet kai pykstama,kad zmones savam bute ruko,man nesuvokiama.Va,kaip minejau,mano viena kaimyne nuolat svogunus kepa (o as vien nuo kvapo apsivemt galiu),kita "šuni svilina" (nu nuolat kazkoki dvokala gamina).Bet nesipiktinu,nes kaip minejau,tai daugiabutis.

Na, o kaip buti su balkonu. Kartais kai nuvaziuoji pas mama psilieki, miegi, rytas, atviras langas, karsta ir atskrenda dumu dvokas. Skalbiniai dziunantis balkone prasmirsta tabaku ir taip pastoviai. Dabar mamos skalbinius vezuosi i sodyba skalbti, bet ar tai normalu, kad del rukaliaus reikia uzsidaryti langus, kai karsta, nes i namus verziasi ne grynas oras, o rukalu smogas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 rugpjūčio 2010 - 11:40
Pas mus irgi vienas kaimynas laiptinej ruko kazkokia pypke,tai kai uztraukia,tai visa laiptine dumuose skesta,o jau kvapelis.. schmoll.gif nu sitas dar nieko,praeini sulaikius kvapa ir tiek.Bet yra viena moteriske,gyvenanti virs musu,balkonas istiklintas,tai pastoviai kilimus savo purto ir purto ant musu langu bash.gif o langai dideli ir sunkiai atsidarantys,taip sunku isvalyt...ir buvo sakyta,kiek apsiramina ir po to vel..krato ir krato antklodes,kilimus viska.pasikabinau viena kart balta bliuskute balkone isdziuti,kai pamaciau vaizdeli tai pasiutau tikraja to zodzio prasme.ir kaip kovot su tokia?
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 08 21, 13:00)
Pas mus irgi vienas kaimynas laiptinej ruko kazkokia pypke,tai kai uztraukia,tai visa laiptine dumuose skesta,o jau kvapelis.. schmoll.gif

šitam galit kviest policiją, gaus baudą.
Atsakyti