Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(Taškė. @ 2010 08 18, 19:09)
Nauji kaimynai atsikraustė ir šiukšles pro balkono langą į darželį pradėjo mėtyt. Išlendu pro balkoną žiūriu skrenda šiukšlės virš galvos..  doh.gif

srinkit ir padėkit jiems po durimis.
Atsakyti
Aplink mane kaimynės visos nelietuvės, nežinau, gal dėl to... Bet viena tai gnyda tikra, jauna moteris, vaikus du turi, kaip laputė, kaip lakštingalėlė suokia susitikus, o pati turbūt dieną naktį prie durų akelės nosį prispaudus stovi, nes kaip aiškiaregė žino, kas pas ką atėjo ar išėjo. Nu taip noris bent mintyse tokiai į marmūzę užvažiuot. Ligonė... blink.gif
Atsakyti
nezinau ar cia keistenybe ar jau liga...zodziu mano darbas yra bendrabucio patalpose.vos tik moteriskes islenda parukyti is balkono metamas maisas su vandeniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 08 19, 14:52)
nezinau ar cia keistenybe ar jau liga...zodziu mano darbas yra bendrabucio patalpose.vos tik moteriskes islenda parukyti is balkono metamas maisas su vandeniu doh.gif

Tai rupinasi moteriskiu sveikata- bando atpratinti nuo zalingo iprocio. O jei rimtai, tei nereik rukyti po langais 4u.gif Kazkaip pastebejau, kad rukantys negalvoja, kad kitiems tas kvapas nera malonus..kodel tureciau nuodytis dumais, ir dar savo namuose..

Tik nepagalvokite, kad cia as metu maisus ax.gif Pati rukau:D Bet apie aplinkinius galvoju irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte7 @ 2010 08 19, 17:10)
Aplink mane kaimynės visos nelietuvės, nežinau, gal dėl to... Bet viena tai gnyda tikra, jauna moteris, vaikus du turi, kaip laputė, kaip lakštingalėlė suokia susitikus, o pati turbūt dieną naktį prie durų akelės nosį prispaudus stovi, nes kaip aiškiaregė žino, kas pas ką atėjo ar išėjo. Nu taip noris bent mintyse tokiai į marmūzę užvažiuot. Ligonė... blink.gif

Musu kaimynkos lietuves irgi taip elgiasi.Nuo tautybes poreikis kaimynus snipinet nepriklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 08 19, 17:52)

O nuorūkas kur mėtote? Po tais pačiais langais? Tada ir aš mestelėčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 08 19, 17:52)
...vos tik moteriskes islenda parukyti is balkono metamas maisas su vandeniu doh.gif

.....greičiausiai tame balkone žmonės džiovina savo skalbinius, kuriuos rūkoriai (visai negalvodami, kad daugeliui žmonių rūkalai- tai smarvė) vis "prikvėpina" smile.gif
Atsakyti
Oj kaimynai.. doh.gif Pati gyvenu 9 aukste (paskutiniame) pries metus po manim,astuntam aukste persikrauste studentai. Na tiksliau vieno studento tevai nupirko is tevu mano draugu ta buta, o kol mokslu metai ten apsistoja tas studentas su panele ir dar viena porele. Taip pasirode zmones kaip zmones,taciau po poros menesiu pati maciau,kaip jie siuksliu maisus palieka tam kampe kur siuksliu vamzdis,taciau pas jis mus uzvyrintas kadangi daznai uzkimsdavo dezem mesdami.. Nusileidziu i 8 auksta laukti lifta ,jie iseina padeda siuksles ten ir poto stovi kokia savaite.. Padedavo net ir prie lifto duru ar prie sienos islipus is lifto priesais doh.gif tiesiog tiek laiko stovedavo ,kad smirdedavo jau baisiai schmoll.gif schmoll.gif kantrybe neatlaikydavo,tai kiek pamatydavau tiek padedavau prie ju duru iejimo.. na kuri laiko poto nurimo,bet kovot reikejo taip... Taciau vakar vel siuksles padetos buvo,taip buciau nemacius,taciau vaikinas parode doh.gif doh.gif
Kitas atvejis buvo nesenai gal prie dvi savaites apie ketvirtadieni kazkur, astuntam aukste,taciau jau kitoj laiptineje baliavojo taip pat studentai visa nakti rekavo,muzika ant garsiausio paleista buvo.. negalejau uzmigti iki 5 val. doh.gif galvojau gal jau net policijai pasuksiu,taciau labai tingejau keltis,o dar ir telefonas isjungtas (issikroves ) buvo. Galejo bent jau savaitgali svest,o ne darbo diena kai visi nuvarge ilsisi kitai dienai doh.gif o ryte mano motina suni isvede,tai issivaizduokit kazkas is to balkono su zarna vandeli laisto (is pradziu taip pagalvojo mama) taciau is tiesu buvo taip kad vaikinas sisiojo ir laike savo... doh.gif o uz jo dar panele su kazkokiu vaikinu stovejo. absurdas.. doh.gif priesais is kito namo islenda koks zmogus i balkona tai naglai tas vaikinas nusilenkia ir pasako "labas rytas ponia/as". virsune viskas.. maza to issimiegot ir pailset nedave nuo 22-05h. tai dar tokius cirkus krecia schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 18, 21:40)
srinkit ir padėkit jiems po durimis.

Tai taip ir darysim.
Atsakyti
Neseniai su vyru kalbėjom apie vietas kur gi žmonėms rūkyti.Laiptinei negalima,savo balkone negalima,nes kaimynams dūmai į viršų kyla,skalbiniai smirda,savo buto virtuvei irgi negalima,nes per ventiliacija kitiems kvapas jaučiasi,priėjom išvados kad reikia išeiti į kiemą. O pasirodo kad ir kieme jau rūkaliai trukdo g.gif
Atsakyti
rūkaliai tokie "vaniučkos", niekur nelaukiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AMANT @ 2010 08 20, 23:03)
Neseniai su vyru kalbėjom apie vietas kur gi žmonėms rūkyti.Laiptinei negalima,savo balkone negalima,nes kaimynams dūmai į viršų kyla,skalbiniai smirda,savo buto virtuvei irgi negalima,nes per ventiliacija kitiems kvapas jaučiasi,priėjom išvados kad ...

galvojau, kad priejote logiskesnes isvados lotuliukas.gif
Atsakyti