Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

Kaimynai virš mano buto nuo 7 ryto iki 24.00 "bumčikus" leidžia. "Kala" vos ne parom, išvargino jau nerealiai. Ir nieko padaryti negalim. Geri kaimynai tikra laimė.
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 09 12, 23:04)
arba "Jūsų žmona simuoliuoja orgazmą"  rolleyes.gif

Sitas dar geresnis lotuliukas.gif

Myliu tave, galit policija kviesti, jeigu naktimis leidzia. Aisku, is pradziu gal pasikalbeti reiketu...

Mum buvo, kad virs musu gyvenantys berniukai nakti visa garsa isijunge eme kompiuterinius zaidimus zaisti. O jau kaip malonu, kai tave saudymo garsas prizadina! doh.gif Bet vyras greitai nuleke pas juos, liepe mama pakviesti. Ji, pasirodo, net nezinojo, is jos miegamojo nesigirdedavo g.gif Gavo tie berniukai pylos ir dabar jau metus laiko ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 09 12, 21:04)
arba "Jūsų žmona simuoliuoja orgazmą"  rolleyes.gif

Tai zinokit, kad ji ne viena rekia schmoll.gif Kai jau vyrukas baigineja irgi pradeda labai garsiai aimanuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 09 12, 21:55)
Tai zinokit, kad ji ne viena rekia  schmoll.gif Kai jau vyrukas baigineja irgi pradeda labai garsiai aimanuot  laugh.gif

Sekasi gi moterai ,gera vyra turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mes dar gyvenom bute, nuo 4 valandos ryto iki 8 pas kaimynus budavo baliai,o ju butas budavo visai salia musiskio doh.gif Dabar kai gyvenam name,tai yra toks kaimynas,jis visada su peiliais max ~5-7 apsiginklaves unsure.gif Tokios akys kaip beprocio schmoll.gif Vienakart mes su broliu einam,tas kaimynas irgi eina,as "laba diena",tas uzsimojo vienu peiliu i mane,as jau galvoju sakes man,bet tas lyg niekur nieko nuejo blink.gif Dar vienas toks visada savo suni paleidzia sibiro haski,tai tas kito kaimyno vistas ispjove,kito avis doh.gif Linksmi kaimynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giny @ 2010 09 18, 15:29)
Kai mes dar gyvenom bute, nuo 4 valandos ryto iki 8 pas kaimynus budavo baliai,o ju butas budavo visai salia musiskio doh.gif Dabar kai gyvenam name,tai yra toks kaimynas,jis visada su peiliais max ~5-7 apsiginklaves unsure.gif Tokios akys kaip beprocio schmoll.gif Vienakart mes su broliu einam,tas kaimynas irgi eina,as "laba diena",tas uzsimojo vienu peiliu i mane,as jau galvoju sakes man,bet tas lyg niekur nieko nuejo blink.gif Dar vienas toks visada savo suni paleidzia sibiro haski,tai tas kito kaimyno vistas ispjove,kito avis doh.gif Linksmi kaimynai biggrin.gif

Su tuo apsiginklavusiu geriau jau nesisveikinti. Ir apeiti is tolo, brrrr doh.gif

Sibiro haskis vistas ir avis pjauna? blink.gif Galvojau, kad jie taikus sunys...
Atsakyti
As irgi taip galvojau,kol neispjove blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giny: 18 rugsėjo 2010 - 16:19
užsiregistravau vos ne dėl šitos temos biggrin.gif ne apie svo blogus kaimynus kalbėt noriu.. tik va kai prakalbot apie tuos garsiai besimylinčius, tai prisiminiau atvejį, kai pirmam daugiabučio aukšte, prie pašto dėžučių, užmačiau kaimynų skelbimą, labai nemandagų ir nepadorų, raginantį tyliau su savo orgijomis užsiimt, nes, neva, gėda ką į svečius pasikviesti.. ir taip giliai susimąsčiau.. nes sekso metu nesu pati tyliausia, bet kaip ir nerengiu orgijų.. gyvenu su antra puse, sekso metu tas triukšmas labai natūraliai kyla.. visiškai nežinia, kuriems kaimynams tai buvo skirta, bet priėmiau asmeniškai.. aišku, seksas tylesnis netapo, nes ir nerėkiu kaip beprotė, bet neketinu ir visai burnos užsiklijuot.. pasidalinkit mintimis, kaip ten viskas besimylint turi būti, kad kaimynai tikrai nieko negirdėtų? nekalbėkime apie mano paminėtus kraštutinumus - beprotės riksmą ar tai mirtiną tylą, bet vis dėlto, ar nėra taip, kad tie kaimynai persūdė? grįžtant prie visos temos bendrai - ar nėra taip, kad mums trukdo net kaimynų pirstelėjimas, o patys apie savo keliamą triukšmą nesusimąstom ir atvirkščiai? ar nėra taip, kad patys norim gyvent, kaip norim, kaip patinka, bet kaimynų gyvenimo būdui nesame pakantūs? ar nėra taip, kad kai kaimynai ką padaro, tai piktinamės iki pasiutimo, o kai patys ką darome, tai manome, kad kas čia tokio?
Atsakyti
QUOTE(šmaku @ 2010 09 18, 20:26)
grįžtant prie visos temos bendrai - ar nėra taip, kad mums trukdo net kaimynų pirstelėjimas, o patys apie savo keliamą triukšmą nesusimąstom ir atvirkščiai? ar nėra taip, kad patys norim gyvent, kaip norim, kaip patinka, bet kaimynų gyvenimo būdui nesame pakantūs? ar nėra taip, kad kai kaimynai ką padaro, tai piktinamės iki pasiutimo, o kai patys ką darome, tai manome, kad kas čia tokio?

Sveika prisijungusi prie forumo 4u.gif O jusu pastebejimai labai teisingi, kaip sakoma, ant kito muse pamatome, o ant saves dramblio - ne smile.gif Ypac kai prisimenu vienos mamytes pasakojima kitoje temoje, kad jos kaimynei trukdo, kai jos vaikas vaikscioja. Ne sokineja, ne trepsi, bet vaikscioja doh.gif O ta kaimyne del to per radiatorius baladoja doh.gif

Bet va pati esu daugiabutyje popierinemis sienomis gyvenusi, tai ne vieno kaimyno intymiu dusavimu neteko girdeti. Nezinau, ar kaimynai frigidiski buvo, ar tikrai ne sienu problema, jeigu kam girdisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šmaku @ 2010 09 18, 18:26)

Iš mūsų buto naktim muzika nesklinda. Dienom taip pat, nes buvom taip auklėtos, kad aplink gyvena žmonės ir visi nori ramybės. Juolab, kad po mumis gyveno moteris, kuri dirbo tik naktimis: spaudos rūmuose skirstė spaudą. Dieną ilsėjosi, todėl buvom pratinamos prie tvarkos. Aš nepykstu, kai krykštauja vaikai, bet bumčikų tikrai nepakęsiu.
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 18, 19:36)
Sveika prisijungusi prie forumo 4u.gif O jusu pastebejimai labai teisingi, kaip sakoma, ant kito muse pamatome, o ant saves dramblio - ne smile.gif Ypac kai prisimenu vienos mamytes pasakojima kitoje temoje, kad jos kaimynei trukdo, kai jos vaikas vaikscioja. Ne sokineja, ne trepsi, bet vaikscioja doh.gif O ta kaimyne del to per radiatorius baladoja doh.gif

Bet va pati esu daugiabutyje popierinemis sienomis gyvenusi, tai ne vieno kaimyno intymiu dusavimu neteko girdeti. Nezinau, ar kaimynai frigidiski buvo, ar tikrai ne sienu problema, jeigu kam girdisi biggrin.gif

Mano kolegė gyvena senamiestyje, taigi ten sienos jau storos ir tai sulaukia skundų, kad jos anūkas per garsiai vaikšto. Man rodos, kad yra kategorija žmonių, kuriems viskas blogai. Ir dabar už sienos krykštauja maudomas vaikas ir man nei trukdo nei ką. Kartą jo tėvas užsibarė, kad kaimynai skųsis, aš girdėjau tai ir kai pamačiau kaimyną, juokais pasakiau, kad tyliau kalbėtų bute ir kad jo mažylio krykštavimai mums netrukdo. Juk jie nesitęsia per naktį arba aš negirdžiu. doh.gif
Atsakyti
galu gale yra ausines,pasididink garsą ir kaifuok
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 09 18, 19:49)
galu gale yra ausines,pasididink garsą ir kaifuok

Tai va, kad tų ausinių niekas nesideda. O mes su sese turėjom, tėvas buvo sumeistravęs dvejas ausines su viena šakute, įkiši ją į radijo rozetę ir klausaisi Lietuvos radijo. Čia buvo dar tais laikais, kai buvo radijo taškai ir viena radijo stotis. Dabar jau ir tokių rozečių nebeliko.

Svarbiausia, kad pasileidžia visu garsu muziką ir kalbasi, stengdamiesi ją perrėkti. Tai geriau pritildytų muziką ir normaliai kalbėtų - tai ir triukšmo mažiau būtų. g.gif
Atsakyti