Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

aha, ypac kai vaikai ima klaust "mama, o kodel teta ten kas vakara musa?" biggrin.gif
Atsakyti
o mane uošvė taip yra mokinusi,kai papasakojau apie kaimynė,metančia pro virtuves langą maisto atliekas-na nejau dėl tokio menkniekio su kaimynais susipyksi,na ir kas ,kad takus dulkina,na ir kas kad atliekas meta,sako ji man ,visada gali būti blogiau.ji iš dalies teisi,nes gyvename name,kur daug garbingo amžiaus žmonių,mes beveik jų negirdime,ko nepasakysi,apie mus,o kai atvažiavo pas senikė iš viršaus daugiavaikė šeimyną,supratom,kas gali buti blogiau,kaip dreba sienos,dunda lubos,taigi duok dieve,senikei ilgų metų.nors ir dulkina takus,šeria katiniukus,o skliape nuo katiniukų veisiasi parazitai,nors jos viska mato,ir viska gerai žino,visada gali buti blogiau.
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 09 19, 21:17)
visada gali buti blogiau.

Cia tai teisybe...
Atsakyti
Nu nesuprantu savo kaimynų,džiaunančių savo skylėtus triūsikus lauke ant virvių trijų daugiabučių vidury.Su amžium jau tie kaimynai,pensininkai,ir gan padorūs atrodo,bet pažiūrėjus vaizdą rodos,kad tie skylėti apatiniai vos užsimovus per savo susidėvėjimą turėtų nuo užpakalio nukristi.
Atsakyti
QUOTE(šmaku @ 2010 09 19, 20:43)
taip, gal ne man smile.gif bet negaliu neimt.. aš suprantu, kad niekam neįdomus mano seksualinis gyvenimas ir niekas nieko girdėt nenori.. bet, na, tarkim, girdi kažkokį lovos girgždėjimą ar prasimuša pro lubas pora dejonių.. tai ką daryt? juk nei einu mylėtis laiptinėse, nei po kaimynų langais ar balkone.. tai yra dviejų žmonių meilės aktas, bet nebūtinai pakankamai tylus.. ir ar esame tikri, kad mūsų negirdi, kai piktinamės, kad girdime kitus? nemanau, kad kažkas tyčia stengiasi kuo garsiau smile.gif tokia visiškai kvaila problema

Aš esu girdėjus, kaip kaimynai mylisi. Dažniausiai tuos garsus girdėdavom vasarą, kai žmonės miega atsidarę langus. Mūsų kaimynė ne tai kad šaukdavo, o juokdavosi kaip beprotė. Pasismaginę lovoje abu eidavo į balkoną rūkyti, o po to vėl iš pradžių. Bet kažkaip pas mus skundų dėl to nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 09 20, 19:18)
Aš esu girdėjus, kaip kaimynai mylisi. Dažniausiai tuos garsus girdėdavom vasarą, kai žmonės miega atsidarę langus. Mūsų kaimynė ne tai kad šaukdavo, o juokdavosi kaip beprotė. Pasismaginę lovoje abu eidavo į balkoną rūkyti, o po to vėl iš pradžių. Bet kažkaip pas mus skundų dėl to nebuvo.

girdziu karta kaimynai barasi...nu barasi tai barasi kam nepasitaiko..po kokio pusvalandzio,kad dejuoja abu lotuliukas.gif lotuliukas.gif supratau susitaike zmones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 09 20, 20:24)
girdziu karta kaimynai barasi...nu barasi tai barasi kam nepasitaiko..po kokio pusvalandzio,kad dejuoja abu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif supratau susitaike zmones mirksiukas.gif

O kas vakarą girdžiu kaip kaimynė savo penkis vaikus guldo: Eikit gulti jūs rupūžės, kalės vaikai, rytoj gi į mokyklą. blink.gif Tie jos vaikai elgiasi kaip laukinukai, bet ką jau padarysi, kad taip auklėjami.
Atsakyti
QUOTE(Giny @ 2010 09 18, 13:29)
Dabar kai gyvenam name,tai yra toks kaimynas,jis visada su peiliais max ~5-7 apsiginklaves unsure.gif Tokios akys kaip beprocio schmoll.gif

va,kur patys baisiausi kaimynai-su psichine negalia ir agresyvūs unsure.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 18, 16:41)
Sibiro haskis vistas ir avis pjauna? blink.gif Galvojau, kad jie taikus sunys...

na,iš pradžių,tai gal žaisdamas kokią vištikę pripjovė,paskui,paragavęs kraujo,kaip sakoma nebegali sustot...tik.. kam tą šunį paleist tada g.gif aš tai bijočiau,kad nenušautų,arba,kad nepašertų kuom nors g.gif

QUOTE(šmaku @ 2010 09 18, 18:26)
užsiregistravau vos ne dėl šitos temos  biggrin.gif  ne apie svo blogus kaimynus kalbėt noriu.. tik va kai prakalbot apie tuos garsiai besimylinčius, tai prisiminiau atvejį, kai pirmam daugiabučio aukšte, prie pašto dėžučių, užmačiau kaimynų skelbimą, labai nemandagų ir nepadorų, raginantį tyliau su savo orgijomis užsiimt, nes, neva, gėda ką į svečius pasikviesti.. ir taip giliai susimąsčiau.. nes sekso metu nesu pati tyliausia, bet kaip ir nerengiu orgijų..

o pati pamąstyk,ar būna,kad girdi kaimynų pokalbius,garsesnius barnius ir pan garsus pas save bute. Nebūtinai smileysex.gif metu skaidžiamas dejones ir visą kitą mirksiukas.gif Jei kažką girdi-pasverk kiek tai atitinga tavo ir TB skleidžiamą garsą mirksiukas.gif
Aš kiek esu gyvenus daugiabučiuose,nakvojus pas draugus,pradedant nuo barako,baigiant paprastu daugiabučiu miegamajam rajone-nikad negirdėjau kažkokių nepadorių garselių rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkaip namuose išėjo kalba apie kaimynų triukšmą. Mama piktinosi, kad jie ten gręžia, o aš sakau, tai čia nieko forume pasakojo, kad girdi kaip kaimynai mylisi. Tai mama ir pasakė, kad vis tik kaimynei pranešė dėl to mylėjimosi. Tik ne jai, o jos motinai. Būtų nesakius, ale gi va sunervavo ją. Mes tai dar pradinukės tada buvom ir nelabai supratom to žvengimo priežasties. O ta kaimynė dirbo naktinėj pamainoj ir kartą mano mamai pasiskundė, kad mes siuvam su siuvimo mašina ir jai trukdom ilsėtis tokiu būdu. Tada dar mes tokią seną kojinę turėjom, kuri gana garsiai dirbo. Tai mano mama ir pasakė, o kai jūsų dukra su visokiais bernais glamžosi ir per naktis ramybės nėra... Mano vaikai tai dar maži, o viską girdi. g.gif Jos vyras buvo vairuotojas irgi grįždavo vėlai- tai kol nėra tėvų, pas dukrą kavalieriai šniūrais eidavo, kol su vienu vaiką pasidirbo, o tada jau baigėsi triukšmas. Dabar tam jų bute daugiavaikė šeima gyvena, senieji kaimynai išėjo į kaimą gyventi, o dukra išvažiavo į Angliją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 22 rugsėjo 2010 - 20:45
Mano MB pasakojo, kai barake gyveno, už durų buvo bendras dviejų kambarių tualetas ir kriauklė. Sako: įsivaizduok, girdžiu kaip kaimynka smaginasi su bachūru už kartoninės sienos. vėliau tik garsai trumpam nutilo, kol ta išlėkus į bendrą prieškambarį prie kriauklės spjaudytis ėmė... suprask, oralinį darė. šakės doh.gif
Atsakyti
pas mane visi kaimynai gan normalūs, nors visų nepažįstu, bet nebūna niekada jokių triukšmų. Vienam tik kai užeina daugiadienės, tai geležinius savo kiemo vartus tranko, smaginasi šitaip g.gif Dar vaikystėj, pamenu, mūsų gatvėj tokia ryža ir ryžas gyveno, ryžas gerdavo, ir rėkdavo ant visos gatvės "ryyyža ateik čiaa", o ryža ne visai pilno proto, mus vaikus mėtydavo obuoliais, su šluota vaikydavo, nuo dviračių stumdydavo, bijojom mes jos, ypač kai rakečių muselė pas ją į kiemą įkrisdavo lotuliukas.gif
Manau daugiabučiuose daugiau tų visokių nesusipratimų su kaimynais būna.
Atsakyti
Pamenu, kai gyvenom daugiabuciame antrame aukste, tai dienos metu vonios kambaryje isgirdome su vyru besimylinciu pirmo auksto senuku kaimynu garsus biggrin.gif Vaikai ju budavo darbe, ir taip jie sumane matyt pasilinksminti... Ziauriai juokemes, kaip is gero anekdoto, nes tie garsai buvo tokie su leisgyviskais atodusiais biggrin.gif Ir taip daznai, kai gyvenome bute girdedavom kaip kaimynai uz sienos smagindavosi, bet mes tik nusijuokdavome mirksiukas.gif
Atsakyti