QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 14, 23:55)
Manes vakar kaimynai is gretimo namo paklause, ar nesigirdi ju pianino. Sake, kiti kaimynai skundesi. O as dziaugciausi, jei girdeciau, man pianino muzika patinka, dabar tik girdziu kaimynu mobiliaku skambesi ir kaimynes kniaukianti balsa, kai iseina i terasa telefonu sneketi
Kazkada gyvenau bute, kur uz sienos vienas vaikas mokesi groti fleita. Pradejo nuo do re mi, tai labai uzknisdavo tas pats per ta pati, bet veliau eme groti sudetingesnes melodijas, tai visai man patikdavo
Matyt man su kaimynais pasiseke... Uz sienos ilga laika gyveno tokie megstantys isgerti ir po to labai ilgai ir su keiksmais savo santykius aiskintis, bet net ir tie pianino muzikai tolerantiski buvo
O siaip atsimenu buvo laikas, kai pora aukstu zemiau atsikrauste keli studentai ir kiekviena nakti taip uzleisdavo "muzika" , kad pas mus ir sienos ir grindys drebedavo ir jokie aiskinimai nepadedavo, gerai, kad baigesi mokslo metai ir studentai dingo
O priesais esanciam name gyvena tokia moteris, kuri karts nuo karto iseina i balkona (neistiklinta), sudainuoja ka nors is Baliaus ar panasaus repertuaro, bet dainuoja taip, kad girdetu visi visi ir ramiai grizta i savo buta