Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(astoria @ 2010 10 17, 19:43)
Aš irgi kažkada taip galvojau. Bet dabar, kuo dažniau kaimynai juo groja, tuo mažiau jis ima man patikti.

Bet palaukit - parasysiu is to triuksmadario pozicijos - o kada gi repetuot, kai pvz. vaikas lanko muzikos mokykla, kur ir namu darbu nemazai uzduoda? Juk net ir grojant iki 18 val-vistiek kazkas ta grojima girdes-ir toki netobula,sakyciau smile.gif .. Bet-mano manymu, taip yra 100 kartu geriau,negu kad tas vaikas nelankytu tu muziku ar dar kazko ir slaistytusi kiemais.
Atsakyti
Kai mes atsikraustėm į naują butą, darydami remontą, girdėjom silpnus pianino garsus iš šalia esančio buto, ir jie tikrai netrukdydavo, tuo labiau, jei įsijungdavom tv, tai net nesigirdėdavo. Bet paskui kaimynė perstatė savo pianiną, dabar jis stovi šalia tos sienos, kuri ribojasi su mūsų butu. Nebeįmanoma, kai pradeda groti, nepadeda nei tv, niekas, nes garsas labai didelis. Neįmanoma susikaupti, tenka klausytis 3-4 valandas kaip minimum vaikų grojimo kasdien (moteriškė namie mokina vaikus groti). Kartais pradeda groti 10val, kartais 17val, žodžiu bele kada. Pati esu grojusi pianinu ne vienerius metus, tačiau visada pianinas stovėdavo tame kambaryje, kuris nesiriboja su kitais butais sienomis, o grindys buvo išklotos kilimine danga, kuri taip pat šiek tiek izoliuoja garsą.
Apskritai, manau tie, kas groja namuose, o ypač verčiasi iš to (t.y. mokina kažką) tiesiog privalo savo bute pasidaryti kažkokią garso izoliaciją - susidėti gipso kartoną, poroloną ar dar kažką.
Atsakyti
Mano kaimynai pagrinde senukai, kiekvienoje namo laiptinėje pirmuosiuose aukštuose gyvena močiutės kurios viską mato ir girdi biggrin.gif 5-tam aušte gyvena sunus ir tėvas abu alkoholikai, todėl dažnai laiptinėje užsnaudžia taip,kad net praeit neina biggrin.gif tai pat jie mėgsta leisti labai garsiai muzika, taip garsiai,kad girdisi net kokios dainos man būnant 3-čiam aukšte iš 5-to, tai dažniausia tenka eit tyldint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 10 17, 23:14)
Kai mes atsikraustėm į naują butą, darydami remontą, girdėjom silpnus pianino garsus iš šalia esančio buto, ir jie tikrai netrukdydavo, tuo labiau, jei įsijungdavom tv, tai net nesigirdėdavo. Bet paskui kaimynė perstatė savo pianiną, dabar jis stovi šalia tos sienos, kuri ribojasi su mūsų butu. Nebeįmanoma, kai pradeda groti, nepadeda nei tv, niekas, nes garsas labai didelis. Neįmanoma susikaupti, tenka klausytis 3-4 valandas kaip minimum vaikų grojimo kasdien (moteriškė namie mokina vaikus groti). Kartais pradeda groti 10val, kartais 17val, žodžiu bele kada. Pati esu grojusi pianinu ne vienerius metus, tačiau visada pianinas stovėdavo tame kambaryje, kuris nesiriboja su kitais butais sienomis, o grindys buvo išklotos kilimine danga, kuri taip pat šiek tiek izoliuoja garsą.
Apskritai, manau tie, kas groja namuose, o ypač verčiasi iš to (t.y. mokina kažką) tiesiog privalo savo bute pasidaryti kažkokią garso izoliaciją - susidėti gipso kartoną, poroloną ar dar kažką.

O nebandete su ta moteriske pasikalbeti apie tai? Gal tiesiog pati nezino, kad kaimynams trukdo?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 10 17, 20:12)
Bet palaukit - parasysiu is to triuksmadario pozicijos - o kada gi repetuot, kai pvz. vaikas lanko muzikos mokykla, kur ir namu darbu nemazai uzduoda? Juk net ir grojant iki 18 val-vistiek kazkas ta grojima girdes-ir toki netobula,sakyciau smile.gif .. Bet-mano manymu, taip yra 100 kartu  geriau,negu kad tas vaikas nelankytu tu muziku ar dar kazko ir slaistytusi kiemais.

jums- taip 4u.gif o kaimynai, patikekit, galvoja atvirksciai doh.gif jau geriau kiemais lakstytu, bent namie tylu butu bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Wunderbar @ 2010 10 17, 21:14)

as paprasyciau perstayti ta pianina ten kur,bent anksciau jis netrukde g.gif bet taip graziai-draugiskai bigsmile.gif o jei nepadetu pasiulyciau VMI pasidometi, ar mokytoja lotuliukas.gif turi patenta, ar mokescius moka...kuo labai abejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šmaku @ 2010 09 18, 18:26)
pasidalinkit mintimis, kaip ten viskas besimylint turi būti, kad kaimynai tikrai nieko negirdėtų? nekalbėkime apie mano paminėtus kraštutinumus - beprotės riksmą ar tai mirtiną tylą, bet vis dėlto, ar nėra taip, kad tie kaimynai persūdė?

Visų pirma ar pačiai yra malonu žinoti, kad kažkas jus girdi tokią intymią akimirką? Manau pagal tai ir reikia reguliuoti savo "garsumą" biggrin.gif aš turėjau kaimyną, kuris net ne aimanuodavo, o inkšdavo, įsivaizduokit garso lygį, jei net ketvirtą valandą ryte prabusdavau ir tekdavo klausytis, kol pabaigdavo. Tiesą sakant nesuprantu, kas su juo mylėdavosi, nes aš tokį vyrą išgirdusi juokais mirčiau. Kokį pusvalandį taip ten aimanuodavo, inkšdavo... tiesiog kai pats užsiimi kasdieniais darbais ar miegi tai nei šis nei tas klausytis kaip kiti seksu užsiima. Paskui jis kažkur dingo arba jam niekas nebeduoda biggrin.gif jau net pasiilgau biggrin.gif Taigi nemanau, kad kaimynai persūdė ir jūsų atveju.
O pati save aš laikau gera kaimyne, nes balių nerengiu, muzikos garsiai neklausau, apskritai vakarais muzikos neleidžiu nebent su ausinėm, tik būdavo, kad su vaikinu lovoje niurkydavomės ir cypaudavom, va tada pagalvodavau, kad kaimynai tikrai turėtų girdėti biggrin.gif bet rytais čia dažniausiai būdavo ar dieną, gal per daug niekam netrukdydavom. O šiaip aš stengiuosi nedaryti nieko, kas man pačiai nepatiktų, kai gyveni daugiabutyje reikia atsižvelgti į visus, o ne tik galvoti apie save.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 10 18, 01:06)
aš turėjau kaimyną, kuris net ne aimanuodavo, o inkšdavo, įsivaizduokit garso lygį, jei net ketvirtą valandą ryte prabusdavau ir tekdavo klausytis, kol pabaigdavo. Tiesą sakant nesuprantu, kas su juo mylėdavosi, nes aš tokį vyrą išgirdusi juokais mirčiau. Kokį pusvalandį taip ten aimanuodavo, inkšdavo... tiesiog kai pats užsiimi kasdieniais darbais ar miegi tai nei šis nei tas klausytis kaip kiti seksu užsiima. Paskui jis kažkur dingo arba jam niekas nebeduoda  biggrin.gif jau net pasiilgau  biggrin.gif Taigi nemanau, kad kaimynai persūdė ir jūsų atveju.

Oi geeeeras lotuliukas.gif Nerealiai prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 10 17, 20:12)
Bet palaukit - parasysiu is to triuksmadario pozicijos - o kada gi repetuot, kai pvz. vaikas lanko muzikos mokykla, kur ir namu darbu nemazai uzduoda? Juk net ir grojant iki 18 val-vistiek kazkas ta grojima girdes-ir toki netobula,sakyciau smile.gif .. Bet-mano manymu, taip yra 100 kartu  geriau,negu kad tas vaikas nelankytu tu muziku ar dar kazko ir slaistytusi kiemais.

Hm, o tai todėl, kad groja vaikas, man tie garsai turėtų labiau patikti? bigsmile.gif
Kol naktimis ar paryčiais negroja, tai nesiskundžiu, tik meilė pianino garsams menksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astoria @ 2010 10 18, 09:02)
Hm, o tai todėl, kad groja vaikas, man tie garsai turėtų labiau patikti?  bigsmile.gif
Kol naktimis ar paryčiais negroja, tai nesiskundžiu, tik meilė pianino garsams menksta smile.gif

mano požiūris toks pats (šiaip džiaugiuos kad neturiu muzikuojančių kaimynų). vien todėl kad groja vaikas tolerancija triukšmui tikrai neatsiranda, kaip ir kad pvz. skrisdamas lėktuvu 10 valandų nesėdėsi išsišiepęs vien todėl kad šalia tavęs verkia kūdikis, ne suaugėlis. o išeitis paprasta pasiūlyta jau anksčiau - iškloti grindis kilimu, pastatyti muzikos instrumentą toliau sienos...
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 17, 22:03)
O nebandete su ta moteriske pasikalbeti apie tai? Gal tiesiog pati nezino, kad kaimynams trukdo?

Va va, mes irgi esam pasakę kaimynams, kad kai jie garsiai kalbasi, mes girdim beveik kiekvieną žodį. Paaiškėjo, kad yra kiaura rozetė toje sienoj, kur bendra su kaimynais. Užkišom iš savo pusės, jie iš savo ir viskas. Negirdim vienas kitų pokalbių. Čia aš kalbu apie tuos senuosius butus, kur rozetės eidavo kiaurai sieną, jei rozetė vienoj pusė- tai toj pačioj vietoj bus ir kitoj. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 18, 13:58)
Va va, mes irgi esam pasakę kaimynams, kad kai jie garsiai kalbasi, mes girdim beveik kiekvieną žodį. Paaiškėjo, kad yra kiaura rozetė toje sienoj, kur bendra su kaimynais. Užkišom iš savo pusės, jie iš savo ir viskas. Negirdim vienas kitų pokalbių. Čia aš kalbu apie tuos senuosius butus, kur rozetės eidavo kiaurai sieną, jei rozetė vienoj pusė- tai toj pačioj vietoj bus ir kitoj. g.gif

pas mus taip buvo, sėdžiu kartą viena namie, girdžiu šneka doh.gif tai tavrkėm, nes svetimų pokalbių klausytis noro nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 18, 20:26)
pas mus taip buvo, sėdžiu kartą viena namie, girdžiu šneka  doh.gif tai tavrkėm, nes svetimų pokalbių klausytis noro nebuvo biggrin.gif

Jei kaimynai nori spręsti ginčus taikiai- tai tokie dalykai tikrai įmanomi, bet yra žmonių, kurie nenori taikiai spręsti ginčų. g.gif
Atsakyti