Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

Na mes irgi turime labai nemalonia kaimyne,nesinori apie ja net kalbeti doh.gif schmoll.gif bash.gif
Atsakyti
As pries kokius metus laiko kasdien megaudavausi kaimynes klausomo Marijos radijo transliuojamais garsais doh.gif Kaip pradedavo nuo ryto Sveika Marija varyt be perstojo... Buvo sena bobute, neprigirdedavo, tai net per storas sienas girdedavom kuo aiskiausiai biggrin.gif Bet jau geriau taip, negu buvusiu kaimynu nuomininku - studentu naktiniai baliai festivaliai. Atsisesdavo balkone kokie 5, pasiima gitara ir bliauna kiek gerkles nesa MUMIJ TROLJ. MB karta islindo - sako: gal nebetriuksmaukit jau? Vaikai miega... Atsakymas: Lakstingala negali neciulbeti biggrin.gif Nu ir paaiskink tai lakstingalai, kad dabar 3 valanda nakties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2010 11 14, 19:10)
As pries kokius metus laiko kasdien megaudavausi kaimynes klausomo Marijos radijo transliuojamais garsais  doh.gif  Kaip pradedavo nuo ryto Sveika Marija varyt be perstojo... Buvo sena bobute, neprigirdedavo, tai net per storas sienas girdedavom kuo aiskiausiai biggrin.gif Bet jau geriau taip, negu buvusiu kaimynu nuomininku - studentu naktiniai baliai festivaliai. Atsisesdavo balkone kokie 5, pasiima gitara ir bliauna kiek gerkles nesa MUMIJ TROLJ. MB karta islindo - sako: gal nebetriuksmaukit jau? Vaikai miega... Atsakymas: Lakstingala negali neciulbeti biggrin.gif Nu ir paaiskink tai lakstingalai, kad dabar 3 valanda nakties  doh.gif

Tokioms lakstingaloms liezuvius puikiai patrumpina ne tik policininkai,bet ir patys butu seimininkai.Juk dazniausiai nuomoja nelegaliai,be sutarciu,o uz tokia veikla bauda nemaza gali gaut.Todel dazniausiai nenori nemalonumu su kaimynais ir sutvarko savo lakstingalas
Atsakyti
Ir aš turiu "įdomius" kaimynus. Rėksnius. Na megėjai parėkaut, pasibart, megėjai.. Periodiškai pašūkauja ir ramu. Bet taip kaip jie rėkia šiandien blink.gif jau kokią valandą su trumpais pasiilsėjimais tiesiog kriokia, boba iš nervų cypia, diedas žviegia, atrodo papjaus tuoj vienas kitą fear.gif sėdžiu dabar ir mąstau, gal policiją iškviest? g.gif
Atsakyti
Aš tai dvejus kaimynus turiu keistus, viena moteris 8 šunis laiko,kurie nuolat loja, o kiti virš manęs gyvena,tai vyras nuolat girtas maišo duris ir veržiasi į mano butą,kartais net aiškina,kad aš iš jo butą nuomoju,o jo dukra kiekvieną rytą vaikšto su aukštakulniais po namus, sakiau tikrai ką nors jai leptelsiu,nes be to,kad ji su kulnais kaukši tai dar ir jų radiją turiu išklausyt noriu nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2010 10 31, 15:38)
siandien buvo labai ryskiai raudonos spalvos prezervatyvas ismestas matyt savaitgalio proga pasipuose  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Mane labai erzina, kad kaimynas apacioj ruko WC, tai per ventiliacine anga eina ta smarve pas mus doh.gif , ypac vakarais tulikas prirukytas buna.
Ir dar tokia meili kamyne yra - stebetoja. Sedi visa diena ir ziuri, kas pareina, kas iseina. Neperseniausiai paskleide ganda, kad as su vyru issiskyriau. Jis mane paliko, nes mate, kaip vyras vienas su vaikais isvaziavo i masina susisodines biggrin.gif .(Vyras i kina dukrytes vedesi, o as namie likau).
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 26, 11:47)

Ir dar tokia meili kamyne yra - stebetoja. Sedi visa diena ir ziuri, kas pareina, kas iseina. Neperseniausiai paskleide ganda, kad as su vyru issiskyriau. Jis mane paliko, nes mate, kaip vyras vienas su vaikais isvaziavo i masina susisodines biggrin.gif .(Vyras i kina dukrytes vedesi, o as namie likau).

Mes irgi tokią turim, mūsų name ją vadina "Sekliu morka", viską apie visus žino. Tik užvakar grįžau iš kelionės jau visas namas žino su kokiu taxi grįžau, kiek lagaminų buvo ir pan. Tik dar nežino iš kur. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 11 26, 13:16)
Mes irgi tokią turim, mūsų name ją vadina "Sekliu morka", viską apie visus žino. Tik užvakar grįžau iš kelionės jau visas namas žino su kokiu taxi grįžau, kiek lagaminų buvo ir pan. Tik dar nežino iš kur. doh.gif
Kažkaip aplink jus labai daug keistų kaimynų. Aplink jus ir jūsų mamą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 11 26, 14:04)
Kažkaip aplink jus labai daug keistų kaimynų. Aplink jus ir jūsų mamą.  biggrin.gif

Mes kartu gyvenam. O apie šios kaimynės keistenybes, jau kažkada minėjau, kad galima būtų visą temą prirašyti, dar ne tokių dalykų yra buvę. Gal kažkada ir pasakojus esu.
Atsakyti
QUOTE(ievag @ 2010 11 25, 23:56)
Ir aš turiu "įdomius" kaimynus. Rėksnius. Na megėjai parėkaut, pasibart, megėjai.. Periodiškai pašūkauja ir ramu. Bet taip kaip jie rėkia šiandien  blink.gif jau kokią valandą su trumpais pasiilsėjimais tiesiog kriokia, boba iš nervų cypia, diedas žviegia, atrodo papjaus tuoj vienas kitą  fear.gif sėdžiu dabar ir mąstau, gal policiją iškviest?  g.gif

Jeigu tik rekia,bet nesimusa-geriau nesikist.Parekaus ir ir vel buciuosis nail.gif
Atsakyti
Turiu kaimynus už sienos - mokytojai . Kol blaivūs, labai draugiški . Net per daug saldžiai draugiški, bet kai gauna algas doh.gif . Riksmai , daužymasis . Žmona rėkia, vyras mekena , dukra raudoja , klykia, vienintelis sunus tyli . Bandžiau kviesti policiją. Bergždžias reikalas . Neįleidžia jie jos ir tiek . Galiausiai nusispjoviau
Atsakyti
Įsitaisėm ir mes kaimyną - trečią dieną jis už visą namą nusprendžia kada visiems keltis, maždaug apie pusę aštuonių blink.gif Pradeda gręžti, kalti kažką gramdyti. Bala nematė jei vyktų koks remontas, bet dabar pusvalandis triukšmo, trys valandos tylos ir vėl iš naujo mega_shok.gif Mazochistas kažkoks. doh.gif Dabar matyt popietinis pakalinėjimas, jei ir rytoj visi draugiškai kelsimės pusę aštuonių matyt teks aiti ieškot, kuriam čia atsiprašant... aggressive.gif
Atsakyti