Turiu ir tokius kaimynus. Jei užeičiau paklausti, kiek truks remontas - lėkčiau visiems žinomų adresu. Jiems žmoniškumas yra tuščias žodis
As pasiulyciau pagyvent kelias sav.salia kapitalinio remonto.Galiu garantuot,kad taptumet nervoznikais,praradusiais meile artimui

Man per akis buvo ir savaitės

QUOTE(Rodnega @ 2010 10 27, 11:20)
Turiu ir tokius kaimynus. Jei užeičiau paklausti, kiek truks remontas - lėkčiau visiems žinomų adresu. Jiems žmoniškumas yra tuščias žodis
Gal as naivi labai-bet neisivaizduoju zmogaus - kaimyno, i maloniu tonu uzduota klausima atsakancio "eik tu toli toli".. Musiskej bendrijoj pro reta tekdavo sprest panasius konfliktus - ir taip zmogiskai tas noras pasiust kildavo tik tada, kai tas klausejas ar problemos kelejas ateidavo ir kalba pradedavo pakeltu tonu,su grasinimais kokiais tai.. O kai normaliai klausiama-tai normaliai ir atsakoma gi..
Tiesiog jums dar neteko su tokiais hamais susidurti
QUOTE(due drops @ 2010 10 27, 11:38)
As pasiulyciau pagyvent kelias sav.salia kapitalinio remonto.Galiu garantuot,kad taptumet nervoznikais,praradusiais meile artimui 

Na baikit..

Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2010 10 27, 11:45)
Tiesiog jums dar neteko su tokiais hamais susidurti
Galbut.. Kazkaip ir tevu kaimynai labai zmoniski buvo,ir maniskiai - nors 50 proc pensininku, 50-jaunu seimu, bet kokie tai labai puikus pasitaike - ir gelynus draugiskai apsiravi, tik vat del rinkliavu kartais nuomones issiskiria, ale ta irgi susiderina su laiku..
Tada reiškiasi man laabai pasisekė nes per visą mano gyvenimą, 32 metus, buvo tik vienas toks remontas

na, man su remontininkais irgi pasisekė, o gal tiksliau su darbo valandom
viršutinia kaimynai remontavosi, bet gręždavo vos po kelias valandas kasdioen. gerokai nemaloniau buvo kai užpylė sineą, bet tapetus nupirko ir pakeitė
gerokai labiau praradau meilę šoniniam, kurie jaučią meilę garsiam visų kalbų popsui naktimis

Kai už sienos atsikraustė nauji kaimynai, buvo pas mus užsukę ir puikiai sutarėm, kad jie neremontuos tom dienom, kai aš grįžtu po naktinės iki pietų, nes ilgiau aš nemiegu. Tiksliau sutarėm, kad nebus vykdomi triukšmingi darbai, sienų dažymas ar tapetavimas triukšmo nesukelia. Tokius kaimynus aš gerbiu, nes jie galvoja ne tik apie save, bet ir apie kitus. Kaimynas buvo palikęs tel. numerį, jei meistrai per daug triukšmautų.
O kiti kaimynai ir be remonto kasdien triukšmauja, nesuprasi, ką jie bute veikia, bet kalimas girdisi kasdien, o virtuvėj per ventiliaciją girdisi visa kalbos kultūra.
O kiti kaimynai ir be remonto kasdien triukšmauja, nesuprasi, ką jie bute veikia, bet kalimas girdisi kasdien, o virtuvėj per ventiliaciją girdisi visa kalbos kultūra.
Na del remontu tai mano nuomone kazkaip nera labai griezta.Atsimenu kai tevai buta remontavosi,30 metu ten gyvena,beveik ne vienas kaimynas nepasikeites nuo tada,tik pirmam aukste atsikrauste buvo gal pries kokius metus seima,nu tokie apie 40 metu kazkur.Zodziu nespeji grazto i siena ikist jau atlekia tie apatiniai aiskintis kad mes po darbo cia norim pailset gal galit jau nustot,BEt ne vienam daugiau nekliuvo nes tevai remonta toki daresi viena vieninteli karta per visa gyvenima
Tai cia as manau kaimynai galejo biski ir supratingesni buti,tie kur salia gyvena kur labiausia girdisi tai vis paklausdavo kaip sekas ir pan, bet supranta kad tai yra normalu darytis remonta.Man asmeniskai jokie kalimai netrukdo irgi,juolab jeigu tikrai zinau kad zmones remontuojasi,man labiau trukdo nesveika muzika leidziama kaimyno is 3a kad net pas mus 5a girdisi
Ir zinoma jeigu ne naktimis remontas daromas kai yra normalu kad jau visi miega.

Pas mane pacia yra tokie kaimynai jau kiek ten niolika metu remontus daro kiekviena d. grezia gala tenais dar kazka daro ir ne tai kad ten diena ar dar kada o tai 21 h. tai 22,23h. toks jausmas kad tycia jie cia grezia kad tik paerzinti.Ir tame esme kad nesigirdi is kur nueni y virtuve atrodo kad uz siennos ,svetaineje kad virsuje kazkur. nu nezinom ka daryti..

QUOTE(vilnera @ 2010 10 27, 11:17)
Ir zmoniskas besiremontuojantis velgi stengsis ta remonta kuo greiciau pasidaryt.. Is abieju pusiu zmoniskumo reik,o ne oficialumu bei oficialiu instanciju kaisiojimo bei skundu kazkokiu ar principu karu....
Būtent. Jūsų vietoj kaimynams sveikatos ir klestėjimo palinkėčiau, kad jiems sektųsi. Ypač su finansais. Juk mega remontas ir betkoks remontas - tai visų pirma nemažos investicijos. Jei žmogus turi tam pinigų, tai padarys greitai. Tegul pasikankins kaimynai savaitę kitą, bet užtat po to "visą gyvenimą" bus ramu toj pusėj. O jei kaimynas vargšas ar taupys kiekvienam plintusui, tai žinoma, amžinų gręžimų, šlifavimų, kt. darbų neišvengs. Nes vos pasitaupys, kažką remontuos, pasitaupys, kitam kambarį ar kt. darys.
O be to padorūs ir išgalintys žmonės samdosi tokias brigadas, kurios dienomis dirba. Ir dar ant tokių pyksta

V.ž. linkėkit kaimynams laimės ir sveikatos, o ne dantis griežkit ir keikit.