Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(karra @ 2010 08 06, 16:36)
mes irgi kepam.  blush2.gif  o kas cia tokio  .. taip jums nepriimtino?

kvapas eina ir kaimynams. ne visi privalo būti tuo patenkinti.
Atsakyti
Ojej, nu ir juokiaus is kai kuriu aprasytu kaimynu keistenybiu biggrin.gif Na, bet uzuojauta, kai tenka gyvent salia tokiu kai kuriu doh.gif
Gerai, kad mes gyvenam name ir salia neturim kaimynu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 07, 22:02)
kvapas eina ir kaimynams.

arba dūmelis ant skalbinių...
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 08 06, 16:36)
mes irgi kepam.  blush2.gif  o kas cia tokio  .. taip jums nepriimtino?

Tas, kad kitą kartą, kai kaimynai iškvies policiją gausit baudą bigsmile.gif nes atviros ugnies balkone naudoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 08 07, 22:23)

Nu tai va, tegu dar mus sudegina.

QUOTE(Lithium @ 2010 08 07, 23:11)

Skalbiniai tai dar nieko, bet mano tėvai darė remontą, ir buvo atsidarę balkoną ir visas tų šašlų kvapas nukeliavo ant naujutėlaičių tik užklijuotų tapetų. Smagu..
Atsakyti
Prieš porą dienų , buvo liūtis ( tokia kaip šiandien ). Sėdim namie . Mama žvilgtelėjus pro langą , pamatė , kaip kaimynas savo kieme šašlykus kepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 07, 22:02)
kvapas eina ir kaimynams. ne visi privalo būti tuo patenkinti.

na kaimynai gali buti daug kuo nepatenkinti. manau svarbiausia tolerancija - jei vieni gali toleruoti laikomis sunis, kurie diena is liudnumo ukia, kiti nori pabaliavoti koki 4 kartus per metus, kiti yra statybininkai-megejai, kiti geliu bendro naudojimosi patalpose fanatai, tai kodel kiti negali megti 2-3 kartus per vasara issikepti koki kepsni balkone.

visokiu yra - visokiu reikia. jei jusu namuose nera nei vienos is mano paminetos kategorijos - jusu namas sterilus.

mano laiptineje (o butu viso labo 12 smile.gif )yra visos sios kategorijos. ai dar studentai libanieciai ir "jezuitai"- kostiumuoti sventrascio skleidejai. ir atskleisiu paslapti - kazkaip pavyksta taikiai susitarti, laiptine remontuotis. grazu puiku visi su visais sveikinasi.

ziurekit i kaimynus taip, kaip noretumete kad i jus ziuretu ir nebus problemu wink.gif

peace 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 08 07, 22:44)
Tas, kad kitą kartą, kai kaimynai iškvies policiją gausit baudą  bigsmile.gif  nes atviros ugnies balkone naudoti negalima.

na, jei kaimynai skustusi - be abejo nekepciau. taciau dziaugiuosi kad turiu puikius kaimynus.

p.s. gyvenu virsutiniame aukste.
Atsakyti
Na ir prisiskaičiau biggrin.gif
Pas mane kaimynai, ačiū dievui, normalūs palyginus. Tik kartais užknisa vienas dalykas. Gyvenu pirmame aukšte, o virš manęs du seni žmonės. Ir turi jie kažkokią nenormalią skalbyklę, kurią kai paleidžia tai ji į visas puses trankosi, atrodo, kad po virtuvę vaikšto...Bet nieko biggrin.gif
Atsakyti
Grizau is vasarvietes.Nekenciu savo 2 kaimyniu.Kiekvienas atostogas suknisa raganos...Per metus pamirstu,bet kiekviena vasara tas pats.Turim bendro naudojimo patalpu,tai ten atsistoja ir praktiskai nuo ryto iki vakaro staugia (zmonisku tonu per savo gyvenima taip ir neismoko kalbet).Mums girdisi kiekvienas ju zodis...Ir dazniausiai stugauja mus apkalbinedamos (kokia baisi mano suknele,koks negrazus mano vyras ir t.t.,ir pan.).Is pradziu buna juokinga,bet kuo toliau tuo labiau norisi joms gerai voztelt.Nes pvz kas nors nutinka pvz.i kiema kas nors numeta siuksle,tos atsistoja jau kaukia-cia,jau matyt,ta duedrops gyvate primete...ajajai...ojojoj...Suprantu,kad jos baisios,gyvenimas nenusiseke,bet kuo as cia deta... devil.gif devil.gif devil.gif
Atsakyti
Turejom kaimyna, gryniausia ekscentrika angla. Per Hallowen`a ejo vaikai pas ji, tai papyle savo koridoriuj monetu kruva ir kai vaikai jas rinko, driokstelejo is tikro kalaso i lubas, vaikai pabego be visu pinigu.
Dar jo visas sodas buvo apauges gervuogem, sabakstynas toks. Paklausiau ko nevalgo uogu, sako as nusiperku, man nereikia. Tai sakau man nieko butu...
Tai pasiule rinktis. Taip ir laipiojom per tvora metais, kisieliu virdavau ir nesdavau pasivaisint, buvo nustebes kaip is `laukinio nieko` galima toki skanesta padaryt.
Na ir dar toki dzipa kareiviska turejo, numeriai tokie kad C zonos mokescio nenuskaiciuotu, tai vis siulydavo po centrini Londona pasivazineti kai ner kas veikti- ir vazinedavom, suni jo laikydavom nes atrodydavo tuoj isgrius....
Pamacius gatvej pasakytum kad 3 pensu neturi, o drauge jo- dama su kabrioletu.... Durniavimais neuzsiimdavo....Tai gerai kad mums idomu budavo, ypac vaikams...
Buvo taip kad vidury nakties issinese generatoriu i soda, tada tai galvojau jau kazkas tokio bus, pasirodo nakti jam elektra dingo kazkaip, tai kad galetu zaisti zaidima ant kompo, generatoriu pasijunge....Net musu namas visas drebejo.
Dar toks airis buvo, tai pirkdavosi 6 lion firmos kiausinius ir snickers sokolada-sake jam tik toks maistas skanu. Vis po darbo uzeidavo pas vaikus zaidimu pasimainyt ir vis pamirsdavo tuos savo laukneselius...
Is tikruju tai manes jau niekas nebestebina... Tik juokinga kartais buna iki negaliu.
Atsakyti
Užjaučiu Jus dėl tokių kaimynų 4u.gif doh.gif
QUOTE(Uuoga @ 2009 11 16, 01:44)
Na o dabar turim kaimynus nr 3 - senyvo amziaus zmones, kurie naktimis eina ir renka pieno butelius, butent, pieno..ir mum i pastaimete rasteli, kad mes jiems atnestumem tuos butelius, besitysdami i butylku medziokle pridrabsto siuksliu visa koridoriu, ir is ju buto smarve eina per visa laiptine nes jie ten belekiek visko prikaupe..As laikydavau vezimeli dukriuko laiptineje, bet, jie su mano vezimeliu nakti ejo rinkt buteliu... doh.gif  biggrin.gif  tai nebelaikau..

QUOTE(Lithium @ 2010 08 07, 19:09)
ir šiaip labai nejauku eit pro ją, nes tai eidama ūkauja (na taip ūūūūūūūū), ar keiktis pradeda, ar kokiam sode mėto žoles ier šaukia ant ąžuolų ir komunistų..

Bet kaip šitie postai prajuokino 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nermaz @ 2010 08 06, 16:49)
nuejau paklausti ar viskas geraipasirodo jie sunis prausia su zarna balkone doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

be žodžių doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lithium @ 2010 08 07, 22:11)

aš irgi tos dūmų smarvės nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti