Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

jooo, prisimenu savo vaikyste daugiabutyje. gyvenom 3 aukste, is desines puses, o 2 aukste per viduri (ne po mumis) gyveno tokia biski psichine moteris, turinti trikoji suni, mokyklos valytoja, ir jinai visa laika ant manes ir mano seses staugdavo, kad mes jai triuksmaujam virs galvos, nors net ne mes virs jos gyvenom biggrin.gif karta net pasigavo mano drauges, nes galvojo, kad cia mes, ir apstauge jas. tai baisu man visada budavo laiptinej pro jos duris eiti...
o pirmam aukste tai is viso zmogzudys gyveno. nesuzinojom kol neuzbade laiptinej 2 vyru ir namo turejau eit pro kraujo klana, visa laiptinekrauju dvoke, pirmo auksto grindys, sienos krauju nutaskytos... blink.gif
o nuosavam name gyvenant irgi geruliu kaimynu pasitaiko, dazniausiai jaunimo kuris tusus daro , kartais net visa para garsiai muzika paleista, nu bet gi negali langu uzsidares vasara namie sedeti... doh.gif
Atsakyti
Mes visuomet irgi turėdavom tokių tipinių kaimynų, tai dabar persikrausčius visas keistumas pasireiškia tuo, kad tokių kaimynų nebėra smile.gif
Atsakyti
Mane irgi stebina musu kaimynu elgesys doh.gif Jiems nieko nereiskia vidurnakti po langais pasistatyt masina su garsiai garsiai grojanciais rusiskais bumcikais ir atsistojus prie masinos spresti kazkokius ten reikalus tarpusavyje. Vasara taigi visu langai atviri...viskas girdisi taip, lyg jie salia lovos stovetu... O paprasyti graziuoju - netriuksmauti, leisti issimiegoti, na niekaip "nesupranta" kokiu budu jie cia triuksmauja doh.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Jau ne karta ir ne du policija kvietem, kad baliukus iki 4 ryto ramintu, nes tie baliukai vyksta lauke ir baigiasi, kaip taisykle - mustynemis. O jiems kas... nei per kur "nedasilo"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 13 rugpjūčio 2010 - 11:17
Man labai bjaurių kaimynų neteko turėti, bet keistuolių buvo... kai persikraustėm gyvent su savo vyru, tuomet dar tik draugu, į bendrą nuomojamą butą, netrukus pastebėjom, kad aplinkui sukasi vien pensijinio amžiaus žmonės, mano vyriokas būdamas labai mielas ir paslaugus greit su visais susidraugavo ir susirado dvi drauges... viena buvo vieniša moteriškė maždaug apie 50-60 m amžiaus, kuri nuolat ateidavo pas mus su prašymais ką nors pataisyti, kartą nusivedė mano vyrą pas save įsukt lempelės į vonią, o ten pradėjo pasakot apie tai kaip ji mėgsta čia šitoj vonioj maudytis žvakių šviesoj ir t.t. Mano vyrukas net pasimetė truputį, o aš po to pastebėjau, kad ta moteriškė sveikinasi tik tuomet, kai mes būnam kartu, kai būnu viena man net neatsako smile.gif O virš mūsų gyveno visai senyva močiutė su vyru, kuri pastoviai sedėdavo balkone ir vos išgirsdavo mus įeinančius į balkoną imdavo kaip užvesta tyliu monotonišku balseliu skemenuodama šaukti mano vyrą vardu:
Po-vi-las, Po-vi-las, Po-vi-las, Po-vi-las... ir taip galėdavo 20 min nesustodama kaip automatas kartot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teletabio mūza: 13 rugpjūčio 2010 - 14:44
QUOTE(Teletabio mūza @ 2010 08 13, 15:43)
Man labai bjaurių kaimynų neteko turėti, bet keistuolių buvo...

Jusu antra puse tapo viso namo mociuciu svajoniu vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teletabio mūza @ 2010 08 13, 16:43)
O virš mūsų gyveno visai senyva močiutė su vyru, kuri pastoviai sedėdavo balkone ir vos išgirsdavo mus įeinančius į balkoną imdavo kaip užvesta tyliu monotonišku balseliu skemenuodama šaukti mano vyrą vardu:
Po-vi-las, Po-vi-las, Po-vi-las, Po-vi-las... ir taip galėdavo 20 min nesustodama kaip automatas kartot  lotuliukas.gif

labai prajuokino lotuliukas.gif

na mes neturim labai keistu kaimynu. tik kaimyne laikancia vargsa savo vyra po padu kuri atrodo visai nemiega. kada izmesi aki i jos langus tada ir pamatysi ja ka nors beveikiancia
Atsakyti
mano kaimynka - pagyvenusi moteriske, megstanti atsigerti alucio ir paklausyti cicino ir kucinsko. bet siandien puse dienos labai garsiai klausesi kazkoki "uzsienietiska" bumcika mane net smalsumas buvo pagaves ir nuejau tipo druskos pasiskolint, gal kartais cia ne ji, o zentas ar pan. bet sake ji viena namie biggrin.gif
Atsakyti
O musyse siandien svente-issikrauste kaimynai,megdave paskandalint karts nuo karto,ir vis vidurnakti.Scenarijus irgi visad toks pats-staiga TAUKST!-trenkia durim taip,kad visos laiptines sienos sudreba ir pradeda bliaut ka nors is serijos TU MAN GYVENIMA SUEDEI! Zmones jauni ,kokiu 25-30,o barniai budavo kaip is sovietinio filmo .Ir dar langus atsidarydavo,matyt,kad geriau skambetu blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 08 07, 21:09)
turiu kaimynę, turinčią psichikos problemų.. Visas namas jai "daro" nusikaltimus:apmaino daigus šiltnamy, išskina viską iš sodo, ateina į namus ir skareles sukarpo arba ateina kažkuris naktį ir slepias kampe .. dėl tų "nusikaltimų", žinoma, netyli, rašo pareiškimus policijai (paskutinis dabar lyg 10 ar 20 puslapių buvo)..kartais ir pavieniams žmonėm sutiktiem pagrasina.. ir šiaip labai nejauku eit pro ją, nes tai eidama ūkauja (na taip ūūūūūūūū), ar keiktis pradeda, ar kokiam sode mėto žoles ier šaukia ant ąžuolų ir komunistų..

oo,čia tai doh.gif su tokiais niekaip nepakariausi. Manau,kadtokie kaimynai ir yra vieni baisiausių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 08 15, 01:11)
oo,čia tai doh.gif su tokiais niekaip nepakariausi. Manau,kadtokie kaimynai ir yra vieni baisiausių unsure.gif

aha doh.gif pirmus kartus atrodė tiesiog komiškai..dabar jau netgi vyrai, jei tk yra galimybė, aplenkia ją kuo didesniu ratu, kad tik netektų susitikt, o jei ji ateina į sodą, tai aplinkinių sodų kaimynai iš jų kaipmat dingsta (kraupu, kai ji ten ant kažko nematomo rėkia ir svaidos žolėm ir akmenim)..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 08 14, 21:19)
O musyse siandien svente-issikrauste kaimynai,megdave paskandalint karts nuo karto,ir vis vidurnakti.Scenarijus irgi visad toks pats-staiga TAUKST!-trenkia durim taip,kad visos laiptines sienos sudreba ir pradeda bliaut ka nors is serijos TU MAN GYVENIMA SUEDEI!  Zmones jauni ,kokiu 25-30,o barniai budavo kaip is sovietinio filmo .Ir dar langus atsidarydavo,matyt,kad geriau skambetu blink.gif .

Labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia apie tuos saslykus balkonuose. O kazi, jei mesyte kept ant elektrinio grilio? Juk kaip ir galima? smile.gif
Atsakyti