Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 25, 12:14)
Ruste, turiu pasiulyma, kad prie nuotrauku butu vaiko, padariusio darbeli, amzius, jei nuotraukoje nera paties vaiko. Nes dabar kai kurie darbeliai, bent jau man, kelia abejoniu, ar tai tikrai padare vaikas.... Sunku bus vertinti, nezinant vaiko amziaus.
Man, pvz, idomu, kiek metu vaikui, padariusiam zmogeliukus is obuoliu  ax.gif

nu bet aš negaliu visoms autorėms dabar to parašyti...

aprašymo pakeisti konkurse negaliu.
na ką nors sugalvosime wink.gif
Atsakyti
Labai gražus konkursėlis, tik labai bus sunku vertinti, juk ką gali ūgtelėjęs vaikiukas to nepadarys mažylis, todėl darbeliai labai skirtingi...na gal dar žinant amžių, būtų lengviau apsispręsti.

Atsakyti
na aš ir manau kad būtų smagu žinot metus vaikučių,pagal tai ir galėtumem balsuot,tarkim vienas balsas 0-3m kitas balsas 3-7m ir trecias 7-...m
na bent mazdaug taip aš balsus žadu atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
o iš kur jus žinosit, kad nuotraukos autorius tiesą rašo, sakydamas, kad darbelio autoriui 5, o ne 15 metų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 10 25, 14:41)
o iš kur jus žinosit, kad nuotraukos autorius tiesą rašo, sakydamas, kad darbelio autoriui 5, o ne 15 metų?  g.gif

Na kai augini vaikus suvoki ką gali 15 metis ir ko negali penkiametis, ar ne?
Mano vaikam 15 ir 2, gerokai skiriasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 13:50)
Na kai augini vaikus suvoki ką gali 15 metis ir ko negali penkiametis, ar ne?
Mano vaikam 15 ir 2, gerokai skiriasi lotuliukas.gif

taip, bet yra gabių ir nelabai gabių ax.gif netgi aš, suaugusi moteris, kartais nepadaryčiau taip, kaip padarytų 5 metų vaikas ...

aš manau, kad reikia palikti, taip, kaip yra, ir nebūtina tą amžių nurodyti, tegu nurodo, tas, kas nori, o kas ne, tegu ir nesako ax.gif
juk paskui prasidės, kad "taip tikrai negalėjo padaryti, nulipdyti ar nupiešti 3 metų vaikas, tai mažiausiai 7 -mečio darbas" ar panašios replikos ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=18996

thumbup.gif kol kas be konkurencijos schmoll.gif nes čia ne darželio piešinių ar pan., o nuotraukų konkursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 10 25, 15:58)
juk paskui prasidės, kad "taip tikrai negalėjo padaryti, nulipdyti ar nupiešti 3 metų vaikas, tai mažiausiai 7 -mečio darbas" ar panašios replikos  ax.gif

Manau esi teisi.
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 25, 16:44)

thumbup.gif kol kas be konkurencijos schmoll.gif nes čia ne darželio piešinių ar pan., o nuotraukų konkursas smile.gif

Vat ir aš galvoju koks čia konkursas?- gražiausio darbelio, gražiausiai įamžinto darbelio ar mano mama/tėtis gražiausiai fotografuoja( nuotraukos konkursas)?
Klausiu labai riimtai, nes tikrai nežinau kokiais proritetais vadovaujantis balsuoti?
Iš aprašymo suprantu, kad renkamas rankdarbis( t.y rankų darbo ), taigi tinka piešinys tiek ant lapo, tiek ant šilko ar inkilėlio, taip pat ir piešiniai majonezu, kečiupu ar panašiai, jei piešta rankomis lotuliukas.gif ( ne kojomis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 25 spalio 2009 - 16:29
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:28)
Manau esi teisi.

Vat ir aš galvoju koks čia konkursas?- gražiausio darbelio, gražiausiai įamžinto darbelio ar mano mama/tėtis gražiausiai fotografuoja( nuotraukos konkursas)?
Klausiu labai riimtai, nes tikrai nežinau kokiais proritetais vadovaujantis balsuoti?
Iš aprašymo suprantu, kad renkamas rankdarbis( t.y rankų darbo ), taigi tinka piešinys tiek ant lapo, tiek ant šilko ar inkilėlio, taip pat ir piešiniai majonezu, kečiupu ar panašiai, jei piešta rankomis lotuliukas.gif ( ne kojomis)

Kiek skaitau konkurso sąlygas, suprantu, kad čia MAŽYLIŲ TALENTŲ KONKURSAS

Kad rankdarbis, niekur neradau parašyta g.gif

Tik siūsti nuotraukas, kuriose užfiksuoti gražiausi mažylių darbeliai.

o jei pvz. mažylio talentas tapyti kojomis? bigsmile.gif arba dar koks nors? maža kuris kokių talentų turi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 17:28)
Manau esi teisi.

as kaip suprantu, tai graziausio darbelio. Nes juk niekaip kitaip neparodysi internetinej erdvej, kaip tik per nuotrauka. Si karta vertinsiu pirmiausiai darbeli, po to nuotrauka. bet jei bus grazus, idomus darbelis ir dar graziai idomiai nufotografuotas aisku vertinsiu labiau grazius darbelius graziai nufotografuotus, vat.
Atsakyti
pagal aprašymą turėtų būti darbelio - talento įrodymo foto. pagal turinį - nebesuprasi, nes jau yra ir netvarkos ir šiaip tepliojimo, ne darbelio foto, pora nuotraukų jau ir grynai akcentuojančių vaikus, ne jų darbelius. galima daryti išvadą kad tinką bet kas, prie ko buvo prisiliesta, nesvarbu kuria kūno dalimi, nes yra menininkų, kurie tapo visomis kūno dalimis, drambliai - net straubliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 25, 16:44)

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 25, 18:25)
pagal aprašymą turėtų būti darbelio - talento įrodymo foto. pagal turinį - nebesuprasi, nes jau yra ir netvarkos ir šiaip tepliojimo, ne darbelio foto, pora nuotraukų jau ir grynai akcentuojančių vaikus, ne jų darbelius. galima daryti išvadą kad tinką bet kas, prie ko buvo prisiliesta, nesvarbu kuria kūno dalimi, nes yra menininkų, kurie tapo visomis kūno dalimis, drambliai - net straubliu smile.gif

aha, o tu isivaizduoji, kaip butu fainai, leliuko padukus ispiesti guasu ir leisti jam pasispardyt i balto popieriaus lapa, butu dideliausias sedevras padarytas kudikio kojomis rolleyes.gif Bet butu kaip i tema ir kaip grazu rolleyes.gif
Atsakyti