Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(Lapelokė @ 2009 10 25, 18:14)
Kiek skaitau konkurso sąlygas, suprantu, kad čia MAŽYLIŲ TALENTŲ KONKURSAS

Kad rankdarbis, niekur neradau parašyta  g.gif

Tik siūsti nuotraukas, kuriose užfiksuoti gražiausi mažylių darbeliai.

o jei pvz. mažylio talentas tapyti kojomis?  bigsmile.gif arba dar koks nors? maža kuris kokių talentų turi...  wub.gif

aha, laiku pataisei, kažkaip ties žodžiu -darbeliai- man beskaitant prisidėjo ,kad rankų- t.y- rankdarbiai.
Pasitaisau- darbeliai( tai tada galima ir kojomis, ir ne tik kojomis lotuliukas.gif )
Klausimas lieka tas pats...
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:30)
aha, laiku pataisei, kažkaip ties žodžiu -darbeliai- man beskaitant prisidėjo ,kad rankų- t.y- rankdarbiai.
Pasitaisau- darbeliai( tai tada galima ir kojomis, ir ne tik kojomis lotuliukas.gif )
Klausimas lieka tas pats...

Gi parasyta" Talentingiausi mazyliai bus apdovanoti..", ne fotografai, bet mazyliai. Vadinasi, konkurso uzsakovai nori matyt pirmose vietose ne geriausiai ispildancias fotkes, bet darbus talentingus ir t.t. tai si karta turi but darbai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:21)
as kaip suprantu, tai graziausio darbelio. Nes juk niekaip kitaip neparodysi internetinej erdvej, kaip tik per nuotrauka. Si karta vertinsiu pirmiausiai darbeli, po to nuotrauka. bet jei bus grazus, idomus darbelis ir dar graziai idomiai nufotografuotas aisku vertinsiu labiau grazius darbelius graziai nufotografuotus, vat.

Ir aš taip galvoju.Renkant darbelį svarbiausia darbelis, o jei jis dar ir gražiai užfiksuotas tai tik + tokiai nuotraukytei.
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:36)
Gi parasyta" Talentingiausi mazyliai bus apdovanoti..", ne fotografai, bet mazyliai. Vadinasi, konkurso uzsakovai nori matyt pirmose vietose ne geriausiai ispildancias fotkes, bet darbus talentingus ir t.t. tai si karta turi but darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Supratau,supratau lotuliukas.gif Klausimas man kilo tik tada, kai buvo parašyta, kad ne vaikų darželio piešinių , o nuotraukų konkursas.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:29)
aha, o tu isivaizduoji, kaip butu fainai, leliuko padukus ispiesti guasu ir leisti jam pasispardyt i balto popieriaus lapa, butu dideliausias sedevras padarytas kudikio kojomis rolleyes.gif Bet butu kaip i tema ir kaip grazu rolleyes.gif

pagal kai kurių asmenų ankstesnius pasisakymus tikrai būtų. mano asmeninė nuomonė su jų nesutampa, todėl asmeniškai balsuosiu už tas nuotraukose, kuriose matysiu talentą, o ne šiaip darbelį ar netvarką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 25, 18:40)
ne šiaip darbelį ar netvarką smile.gif

na čia jau kaip pažiūrėsi, didžioji meninkų dalis savo bohemišką netvarką įvardija kaip meną.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:40)

Supratau,supratau lotuliukas.gif Klausimas man kilo tik tada, kai buvo parašyta, kad ne vaikų darželio piešinių , o nuotraukų konkursas.

hihihi.gif ne visi moka skaityt atidziai mirksiukas.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 10 25, 18:40)
.... balsuosiu už tas nuotraukose, kuriose matysiu talentą, o ne šiaip darbelį ar netvarką smile.gif

nu ir saunuole.
p.s. patinka man tavo parasas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 16:28)
Manau esi teisi.

Vat ir aš galvoju koks čia konkursas?- gražiausio darbelio, gražiausiai įamžinto darbelio ar mano mama/tėtis gražiausiai fotografuoja( nuotraukos konkursas)?
Klausiu labai riimtai, nes tikrai nežinau kokiais proritetais vadovaujantis balsuoti?
Iš aprašymo suprantu, kad renkamas rankdarbis( t.y rankų darbo ), taigi tinka piešinys tiek ant lapo, tiek ant šilko ar inkilėlio, taip pat ir piešiniai majonezu, kečiupu ar panašiai, jei piešta rankomis lotuliukas.gif ( ne kojomis)

ir pats gražiausias darbas bjauriai atrodys nuotraukoje, kurią darė žmogus, net nenutuokdamas fotografijos pagrindų. O tokiems nemanau, kad vieta fotokonkurse g.gif pagrindai gana paprasti ir kiekvienas, net paaugęs vaikas gali juos įsisavinti ir jų laikytis ir tikrai nereikia technikos už 5000 lt. Tiesiog gerbti savo žiūrovus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 25, 18:45)
ir pats gražiausias darbas bjauriai atrodys nuotraukoje, kurią darė žmogus, net nenutuokdamas fotografijos pagrindų. O tokiems nemanau, kad vieta fotokonkurse g.gif pagrindai gana paprasti ir kiekvienas, net paaugęs vaikas gali juos įsisavinti ir jų laikytis ir tikrai nereikia technikos už 5000 lt. Tiesiog gerbti savo žiūrovus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif su tuo sutinku, domiuosi, nes turiu baisiai gerą foto su baisia ''menine'' netvarka, galvoju ar siūst lotuliukas.gif
Nesiūsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:43)
na čia jau kaip pažiūrėsi, didžioji meninkų dalis savo bohemišką netvarką įvardija kaip meną.

mano akims netvarka nėra menas. nebent jinai yra tikslingai sukurta, o ne šiaip suversti daiktai ar betvarkė. be to čia ne menininkų, o talentų konkursas. betvarkę padaryti kiekvienas gali, joks čia talentas ar 'darbelis'. kaip minėjau balsuosiu už nuotraukas, kuriose matysiu talentą, bet mano vertinimo kriterijai tikrai neturi sutapti ir nesutaps su kitų. bus kas balsuoja ir už tepliones įvairiomis kūno dalimis ir net per klaidą sumaišytų dažų nuotrauką, kas mano akimis žiūrint nėra net darbelis (t.y. kūrinys), ką ten apie talentus kalbėt. o šiaip šiame konkurse manau nuotraukų bus labai įvairių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 25, 16:44)

thumbup.gif kol kas be konkurencijos schmoll.gif nes čia ne darželio piešinių ar pan., o nuotraukų konkursas smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 18:44)
hihihi.gif ne visi moka skaityt atidziai mirksiukas.gif
nu ir saunuole.

Atrodo atidžiai skaičiau doh.gif O kaip Tu perskaitai tokią žinutę?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:52)
O kaip Tu perskaitai tokią žinutę?

taip kaip ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 18:52)
Atrodo atidžiai skaičiau doh.gif O kaip Tu perskaitai tokią žinutę?

na, šiaip kad nuotraukų konkursas sako vien "foto" žodyje "fotokonkursas". bet nuotrauka tėra būdas išreikšti konkurso temai ir kokybiškos visada labiau vertinamos, nors ir atsiranda pykstančių 'ne visi čia superduper fotografai' smile.gif
Atsakyti