Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 26, 09:23)
Man kol kas šie darbeliai patys gražiausi ax.gif
user posted image
user posted image
Ir man thumbup.gif o taip visu vaikuciu darbeliai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 spalio 2009 - 12:17
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 26, 10:36)
man atrodo tai yra darbo vaisius, o ne talentas  4u.gif

Drįsčiau nesutikti, nes darbo įdėta minimaliai. Be to, vienus vaikus mokyk nemokęs, jei neturi to gebėjimo, tai ir nemokės. Kaip ir su kalbos mokymu. (Čia kalbu iš savo bei kitų patirties). 4u.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 10 26, 10:37)
o vaikas abecele pazysta, tai ar tik skaityme, ar ir rasyme?

Skaityme, kai ką jau ir parašo (tiksliau nupiešia)... smile.gif

Man todėl ir peršasi išvada, kada tai vaikų darbelių konkursas, o ne gebėjimų ar talentų... Kažką padaryti rankų pagalba, manau, gali kiekvienas vaikas, bet ar tai tikrai talentas? Nes, mano supratimu, talentas - tai išskirtiniai sugebėjimai, kuriuos turi vienetai. Arba sugebama padaryti kažką ne pagal amžių (t.y. anksčiau, nei kiti bendraamžiai). ("Talentas – gabumų visuma, padedanti gauti naują bei originalų, reikšmingą visuomenei rezultatą ar produktą.")

Tai val ir galvoju dalyvauti ar ne. Nes... Jei žiūrima, kaip į vaikų darbelius, juos sutapatinant su talentu (nors visi tikrai negali būti talentingi), tuomet ok, bet jei ieškom tikrų talentų, tai tada gal nelabai tinkam... g.gif

Nors dabar dar karta skaitant pavadinimą uždėsiu akcentą ant žodžio mažųjų, tai taip iš karto ir reikalvimai atrodo sumažėjo... biggrin.gif
Atsakyti
čia gavosi kaip su kadaise vykusiu mažųjų vunderkindų konkursu.
užsakovai norėjo, kad vaikai dėtų jų sukurtus darbelius, o narės suprato,kad reikia parodyti neeilinius vaiko gabumus - kaip moka plaukti, groja smuiku ir pan.
pavadinimas buvo pakeistas į "mažuosius kūrėjus".

šį kartą taip pat. užsakovai vadina talentais, o kad parodyti juos nelabai gaunasi..

mano vaiko talentas gal kad šoka gražiai, bet neparodysiu, neįdėsiu tokios foto, nes nepaminėta aprašyme, kad tinka šokis.

manau šitas konkursas yra būtent darbelių - lipdinių, piešinių ir t.t.
čia talentas kita prasme minimas.
Atsakyti
user posted image

čia man gal kaip fanei jau vaidenasi , bet šį mamytė man į Maiklą Džiaksoną labiau užneša hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 26, 23:59)
user posted image

čia man gal kaip fanei jau vaidenasi , bet šį mamytė man į Maiklą Džiaksoną labiau užneša hihihi.gif

man irgi tokios mintys kilo drinks_cheers.gif

graziu darbeliu yra, bet kol kas man tas kirmeliukas idomiausiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 26, 11:36)
man atrodo tai yra darbo vaisius, o ne talentas  4u.gif

O gal vaiko gabumas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 14:19)
Drįsčiau nesutikti, nes darbo įdėta minimaliai. Be to, vienus vaikus mokyk nemokęs, jei neturi to gebėjimo, tai ir nemokės. Kaip ir su kalbos mokymu. (Čia kalbu iš savo bei kitų patirties). 4u.gif
Skaityme, kai ką jau ir parašo (tiksliau nupiešia)...  smile.gif

Man todėl ir peršasi išvada, kada tai vaikų darbelių konkursas, o ne gebėjimų ar talentų... Kažką padaryti rankų pagalba, manau, gali kiekvienas vaikas, bet ar tai tikrai talentas? Nes, mano supratimu, talentas - tai išskirtiniai sugebėjimai, kuriuos turi vienetai. Arba sugebama padaryti kažką ne pagal amžių (t.y. anksčiau, nei kiti bendraamžiai). ("Talentas – gabumų visuma, padedanti gauti naują bei originalų, reikšmingą visuomenei rezultatą ar produktą.")

Tai val ir galvoju dalyvauti ar ne. Nes... Jei žiūrima, kaip į vaikų darbelius, juos sutapatinant su talentu (nors visi tikrai negali būti talentingi), tuomet ok, bet jei ieškom tikrų talentų, tai tada gal nelabai tinkam... g.gif

Nors dabar dar karta skaitant pavadinimą uždėsiu akcentą ant žodžio mažųjų, tai taip iš karto ir reikalvimai atrodo sumažėjo... biggrin.gif

Na skaitymo tai nepavaizduosi. Bet va jei moka parasyt, uj kaip galima graziai uzfiksuot ta ivyki rolleyes.gif
Aisku dalyvauk, kas cia dar per kalbos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 26, 13:59)
user posted image

Lygiai ta pati pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 14:19)
(nors visi tikrai negali būti talentingi)
Visi tikrai gali būti talentingi. Tik nebūtinai toje pačioje srityje.
Atsakyti
smile.gif+2009 10 26, 21:06-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 26, 21:06)
Visi tikrai gali būti talentingi. Tik nebūtinai toje pačioje srityje.

drinks_cheers.gif kiekvienas turim talentų,vienokių ar kitokių.
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 26, 22:43)
drinks_cheers.gif kiekvienas turim talentų,vienokių ar kitokių.

aš neturiu jokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 26, 22:52)
aš neturiu jokiu  verysad.gif

netikiu.
Atsakyti