Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

iš tiesų manau kad visi suprato, kad nuotrauka šiame fotokonkurse tėra būdas perteikti konkurso temą - vaiko talentą, kaip kituose - kitas konkursų temas. tačiau graži, kokybiška nuotrauka visada patrauks daugiau dėmesio nei paprasta buitinė. kokybiškai nuotraukai padaryti super duper pastangų ar technikos tikrai nereikia. tačiau balsuojama visgi (dažniausiai, nesakau kad visada) už temos perteikimą ta nuotrauka. tačiau visgi pritariu stebuklei - jei nuotrauka graži, profesionali, bet temos perteikimo nėra - nebalsuoju rolleyes.gif o va tarkim šita ar šita nuotraukos - matyti ir atlikti darbeliai ir pateikimas traukia akį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 25, 19:03)
pvz.
du keraminiai darbeliai:
abu darbeliai idomus, zuvis gal kiek banaloka, nes buna tokie trafaretai ir tokiu zuvu galima pamatyt, nufotkinta bimbam.
"juru karaliene" idomus darbas, idomios spalvos, idomus israitymai, ir graziai pateikta, matosi darbelio atspindys. Tai is situ as rinkciausi ta "juru karaliene" ir todel kad vaiko darbelis MAN idomesnis ir todel kad pateikta "skaniau".

nu, aš tau visiškai pritariu, tai kas ne taip? biggrin.gif mirksiukas.gif be abejo, kad ir darbas nuotraukoje turi būti originalus, ne tik pati nuotrauka. ASpskritai, čia juk ne vaikų darželis, kam mes aiškinamės tai, kas akivaizdu? O jei kam ne, tai nižynau, nižynau... g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 19:10)
O man durnai, buvo neaišku mirksiukas.gif
Tavo žinutė:  nes čia ne darželio piešinių ar pan., o nuotraukų konkursas .
Tokiame poste aš įskaitau taip - nuotrauka negraži, tai ir darbas nieko vertas, nuotrauka graži, viskas thumbup.gif
Tai tada taip ir turėtum rašyti, ši nuotrauka man graži, o ši ne.Prie ko čia darželio piešiniai ar pan., Taip sumenkini vaiko darbą, ne jis gi neatsako kokia technika mama  fotografuoja.

matai, kai pačiam akivaizdu ką turi omenyje, tai kartais gal per siaurai pateiki kitam g.gif nu būna taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 25 spalio 2009 - 21:25
QUOTE(frederica @ 2009 10 25, 16:28)
Manau esi teisi.

Vat ir aš galvoju koks čia konkursas?- gražiausio darbelio, gražiausiai įamžinto darbelio ar mano mama/tėtis gražiausiai fotografuoja( nuotraukos konkursas)?
Klausiu labai riimtai, nes tikrai nežinau kokiais proritetais vadovaujantis balsuoti?
Iš aprašymo suprantu, kad renkamas rankdarbis( t.y rankų darbo ), taigi tinka piešinys tiek ant lapo, tiek ant šilko ar inkilėlio, taip pat ir piešiniai majonezu, kečiupu ar panašiai, jei piešta rankomis lotuliukas.gif ( ne kojomis)

aš asmeniškai vertinsiu pagal darbelį,ne pagal kokybę nuotraukos.
Atsakyti
Man kol kas šie darbeliai patys gražiausi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O šiose pats procesas super biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 26 spalio 2009 - 09:29
Man iš nepaminėtų dar krito į akį šios:

user posted image
(tik norėtusi žinot amžių autoriaus)

user posted image
gražiai pateikta ir patinka man tokie dideli mažų legiukų darbeliai, man ir dabar kantrybės pritrūktų tokį sudėt, o dar ir bures padaryt;

user posted image
čia nemažai padirbėta ir įdėta nemažai fantazijos;

user posted image
gražus kųribingas darbas, paspalvinimai neišėję iš paukštuko rėmų ribų, kaip 4 metų vaikui, labai pagirtina.
Atsakyti
Paskaičius taip ir sumažėja noras dalyvauti. Nors mano dvimetė jau lipdo iš molio, bet neleidžia darbo net nufotografuoti, greitai "sutvarko" (t.y. sugadina)... doh.gif
Kaip pateikti talentą, kurį vaikas turi... Na pvz. pažįsta abėcėlę? (Manau, tik vienetai tokie maži tą gali ir tai jau yra savotiškas talentas). Ale, kaip pateikti tai nuotraukoje? Gal mano fantazija ribota... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 26 spalio 2009 - 10:27
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 11:26)
Na pvz. pažįsta abėcėlę? (Manau, tik vienetai tokie maži tą gali ir tai jau yra savotiškas talentas). Ale, kaip pateikti tai nuotraukoje? Gal mano fantazija ribota... rolleyes.gif

man atrodo tai yra darbo vaisius, o ne talentas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 11:26)
Paskaičius taip ir sumažėja noras dalyvauti. Nors mano dvimetė jau lipdo iš molio, bet neleidžia darbo net nufotografuoti, greitai "sutvarko" (t.y. sugadina)... doh.gif
Kaip pateikti talentą, kurį vaikas turi... Na pvz. pažįsta abėcėlę? (Manau, tik vienetai tokie maži tą gali ir tai jau yra savotiškas talentas). Ale, kaip pateikti tai nuotraukoje? Gal mano fantazija ribota... rolleyes.gif

o vaikas abecele pazysta, tai ar tik skaityme, ar ir rasyme?
Atsakyti
Kaip visada visi viskuom nepatenkinti biggrin.gif
baigėsi miegalių konkursas,ten kėlėt chaosa,dabar čia persikėlėt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 26, 11:39)
baigėsi miegalių konkursas,ten kėlėt chaosa,dabar čia persikėlėt biggrin.gif  doh.gif

kas kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 26, 11:39)
baigėsi miegalių konkursas,ten kėlėt chaosa,dabar čia persikėlėt biggrin.gif  doh.gif

postas visiškai į temą lotuliukas.gif

mano favoritai kol kas foto su rėmsliu ir kirmėliukas.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 10 26, 10:40)
kas kalba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ax.gif
chaoso niekada nekėliau,tik pasakydavau SAVO nuomonę apie tam tikras nuotraukas,o jūs iš to kriminalą padarydavot smile.gif
Kaip ir šitam konkurse jau prasidėjo kriminalai biggrin.gif
Papildyta:
Man kolkas geriausi darbeliai:
user posted image

user posted image

user posted image

Smagu kad ne masinis konkursas biggrin.gif
Papildyta:
iš pradžių ir aš norėjau tokį user posted image darbelį dėt,bet pamačiau kad šitas yra tai nedėjau,nesmagu kai kartojas kažkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 26 spalio 2009 - 10:49