Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 30, 21:47)
Jėzusėliau, norėtumėt išgaut iš manęs valstybės paslaptis (kurių, beje nežinau biggrin.gif ) pakutenkit padus arba prikiškit prie veido žiogą ohmy.gif Viską išpasakočiau. Po to, kai atsigaučiau po nualpimo biggrin.gif

žinosim ph34r.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 10 30, 21:50)
žiogas dar žiogas bet nežinau kaip lietuviškai vadinasi yra tokie rusišai : саранчя va toki man atnešk viską atiduosiu ir išduosiu ...šlykštalas , uii net šalta nugarai pasidarė unsure.gif

žinau diedą, kuris taip vaikus vadina ir man teko, kol vaikas buvau doh.gif smile.gif jis tą žodį dar sulietuvino, tai visai gražiai skambėjo ir kol nesupratau, maža buvau, tai man patikdavo, kai taip vadina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 30, 23:53)
Toki darba gali padaryti nors ir ketveriu metu vaikas . siame darbe slypi gili mintis ir ja jis isreiske spalvomis ir formomis . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 30, 22:26)
man irgi atrodo kad pataise veliau metelius prirašė  smile.gif

nono.gif neatkreipėt tiesiog dėmesio. Kad tai 8 metų berniuko darbas mačiau nuo pat pradžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš tikrūjų tai labai įdomus konkursas, toks visai neapibrėžtas, jei žiūrint rimtai( aš bent jau stengiuosi labai rimtai žiūrėti į bet kokį konkursą) tai verčia gerai pamąstyti, kaip ir kokį darbelį turi pateikti vertinimui, kokį darbelį gali/negali vertinti kaip talentą.

Man asmeniškai sunku nuspręsti kokia nuotrauka turėtų dalyvauti konkurse, už kokią nuotrauką turėčiau atiduoti balsą.
Pvz., kirmėliukas- taip darbelis išties gražus, bet man trūksta bent jau vaiko rankyčių toje foto, gal taip būtų įtikinamiau, kad tai vaiko darbas...na nežinau kažkaip man šį kart labai sunku apsispręsti.
Turbūt balsuosiu už nuotraukas kur yra ir vaikas..., bet ir vėl sustoju... atskirai nufotografuotų darbelių yra iš ties gražių...tačiau kai net amžius nenurodytas labai jau sunku balsą atiduot...ech, nebežinau.
P.s Man net of topikai šį kart įdomūs, sukeliantys daug pamąstymų...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 30, 21:03)
Ar aš kažką praleidau, ar nedaskaičiau? Iš kur jūs tą utėlę ištraukėt? Juk blusą vaikiukas piešė.

Sekant is salies, utele atsirado todel, kad jos is ties gyvena zmoniu galvose, o blusos pas gyvunus kailyje, tai pavadinimas klaidina biggrin.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 30, 22:20)
laugh.gif
kaži, ar močiutė patenkinta, kad anūkas ją su blusa piešia.

Mociute gal ir ne, bet mamyte kuri idejo darbeli, gal net labai bigsmile.gif galbut jos anyta vaikiukas piese lotuliukas.gif Juokauju, aisku, neisizeiskit kieno tai nuotrauka ir patariu neisimt, paskaicius komentarus, nes tokios nuotraukos surenka nemazai balsu, mano manymu ax.gif Mane ji pralinksmino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 31, 11:58)
Toki darba gali padaryti nors ir ketveriu metu vaikas . siame darbe slypi gili mintis ir ja jis isreiske spalvomis ir formomis . 4u.gif

nesutinku, del keturmecio... jei vaikas tiesiog pritepliojo beleko, o tevams tai pasirode panasu i gandra, tai dar sutikciau. Bet kad vaikas pats sugalvojo tema, o "gilia minti " taip isreiske popieriuje - netikiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 31, 11:52)
nesutinku, del keturmecio... jei vaikas tiesiog pritepliojo beleko, o tevams tai pasirode panasu i gandra, tai dar sutikciau. Bet kad vaikas pats sugalvojo tema, o "gilia minti " taip isreiske popieriuje - netikiu  schmoll.gif  schmoll.gif

O aš manau, kad visai įmanoma, jog šešiametis galėjo taip gandrą pavaizduot ax.gif Nereikia nuvertint vaiko fantazijos ir gebėjimų, juolab, kad to vaikiuko nepažįstam ir nežinom jo galimybių.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 31, 12:00)
O aš manau, kad visai įmanoma, jog šešiametis galėjo taip gandrą pavaizduot ax.gif Nereikia nuvertint vaiko fantazijos ir gebėjimų, juolab, kad to vaikiuko nepažįstam ir nežinom jo galimybių.

Būtent drinks_cheers.gif
pasakysiu tik tiek,nespręskim pagal savo vaikus apie kitus,visi vaikai skirtingi tiek protu,tiek sugebėjimais,kartais šešemetis gali tiek-kiek negali dvylikametis...
Atsakyti
kartais nuvertinam vaikus smile.gif
kartu su manim į darželį ėjo gražutė mergytė. O kaip piešė!!!!!!!! Jai viskas gaudavosi taip lengvai, rodos tik prisilietė ir matai nuostabų piešinį. Ne visus vaikus iš darželio prisimenu, o vat ją vis dar. O metų kiek praėjo. Ji tikrai talentą turėjo, ar turi..

Todėl tikiu, kad tas nuostabus mėlynas gandras vaiko darbelis. Ne trimečio ar keturmečio juk darbelis, o šešiamečio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 31 spalio 2009 - 12:13
Man taip pat patinka tas gandras, tik keista, kodėl pasirinkta mėlyna spalva, kaip pagrindinė... Gal vaikas dangų piešė...? O kad sąmoningai gilių minčių slapstytų, tai tokiam amžiui dar ankstoka... Na, nebent tai iš tiesų talentas smile.gif
Atsakyti
Bet gal ta mergytė visai neslapstė jokių minčių! Čia tik mes, suaugę, linkę į viską sudėtingai žiūrėti. Gal tai mergytei va taip va tas gandras tuo momentu mintyse atrodė ir tiek, kokios čia dar slaptos mintys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 31 spalio 2009 - 12:18
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 31, 10:58)

na kad 4 gali padaryt nelabai norėčiau tikėti. aišku, išskirtinių talentų būna, bet..
Vien jau tie potepiai, linkiai kaip aš sakau, kruopščiai iš eilės einantys, ne tai kad tept tept.

tokį paveikslą aš pati mielai ant sienos kabinčiau,mėlyną spalvą labai mėgstu (ir kaip tik ieškau ką pakabint ant mėlynos sienos biggrin.gif biggrin.gif ) .
Mamytė turėtų nepraleist šitokio vaiko talento, jei jis/ar ji nebepamenu kas ten piešė, padarė vieną tokį,net neabejoju,kad turi daugiau panašaus tipo nuostabių darbų smile.gif po konkurso būtų įdomu pamatyt, gal turi daugiau foto bigsmile.gif

ir ten daryta ant drobės, ar aš klystu? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 31 spalio 2009 - 12:29