Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(coliuke @ 2009 11 01, 18:22)
kokios jus priekabios kai kurios... yra tikrai gabiu 3-meciu... 4-meciu 6-meciu... jei jau jusu vaikas to nesugeba vadinasi nesugeba ne vienas pagal jumis...  doh.gif  kazkoks durnas lietuviskas bruozas, jei mano vaikas to nemoka vadinasi ir kiti vaikai negali to moket  doh.gif

manot tik lietuviams būdingas?

aš marškinėliams balsiuko neduosiu. ax.gif
nes mama pagudravo. nors piešinėlis tikrai gražus, bet mergaitė darbelį ne ant jų darė. jei būtų taip, kaip parodė Grangė, tikrai balsuočiau.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 01, 18:27)

manot tik lietuviams būdingas?

nes mama pagudravo. nors piešinėlis tikrai gražus, bet mergaitė darbelį ne ant jų darė. jei būtų taip, kaip parodė Grangė, tikrai balsuočiau.

o kodel manot kad mama pagudravo g.gif mano 3 metis vakar visa pilva issipiese ornamentais su flomasteriu, tik ne ant marskineliu o ant nuogo kuno ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 01 lapkričio 2009 - 19:34
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 01, 19:27)
[i]
bet mergaitė darbelį ne ant jų darė.

O ant ko? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 01, 19:27)

aha,tikrai,ant ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 01, 22:05)
O ant ko? g.gif  unsure.gif

ant lapo, o paskui jau perkeltas buvo ant rūbo. (?)

nors dar kartą pasididnus, atrodo matosi "išsikišimai" iš rėmo. 4u.gif

tikiuosi mama po konkurso papasakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 01, 22:10)
ant lapo, o paskui jau perkeltas buvo ant rūbo. (?)

nors dar kartą pasididnus, atrodo matosi "išsikišimai" iš rėmo. 4u.gif

tikiuosi mama po konkurso papasakos  g.gif

Įdomiai čia sugalvojai tongue.gif Mano nuomone, viskas 1OO% ant marškinėlių piešta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 11 01, 22:12)
Įdomiai čia sugalvojai tongue.gif Mano nuomone, viskas 1OO% ant marškinėlių piešta ax.gif

čia nesugalvojau, o be akinių žiūrėjau blush2.gif

vadinas ir antras balsiukas jau turi šeimininkę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 01 lapkričio 2009 - 22:14
QUOTE(coliuke @ 2009 11 01, 19:22)
kokios jus priekabios kai kurios... yra tikrai gabiu 3-meciu... 4-meciu 6-meciu... jei jau jusu vaikas to nesugeba vadinasi nesugeba ne vienas pagal jumis...  doh.gif  kazkoks durnas lietuviskas bruozas, jei mano vaikas to nemoka vadinasi ir kiti vaikai negali to moket  doh.gif

Neitarume esme. taip, yra gabiu vaiku, kas be ko... Tik noretusi juos matyti nuotraukoje mirksiukas.gif
Jei mano vaikas taip nesugeba, tai nera rodiklis. Bet matau darzelyje vaiku (4-meciu) piesinukus, kurie buna iskabinti grupeje. Toli grazu..... Is 24 vaiku nei vieno vaiko piesinys toli grazu iki to...
Ok,buna gabiu vaiku, ir daug. bet norisi to irodymo - t.y. kaip tas vaikas dare darbeli... Man tikrai kyla itarimu, kad kai kriuos darbus padare mamos, teciai ar dar kas nors...
Atsakyti
Ta nuotrauka su kirmelyte,labai paprastas darbelis,manau.saldainiu popieriukai suverti ant siulo,akytes prilypdytos ir visas menas biggrin.gif .siaip nebuciau sugalvojus,labai graziai gavosi.reiks ir savo mergytej duot padaryt ax.gif .balsuosiu uz sia nuotrauka.
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=19008
Aišku, kas šeimoj didžiausias autoritetas thumbup.gif Labai mieli galvakojukai biggrin.gif

Manau, kad balsuosiu už darbelius - baigtus, kitokius... ax.gif Ir visai nesvarbum, ar matosi autoriu nuotraukoj, ar ne 4u.gif
Atsakyti
čia kaip fainai sugalvota thumbup.gif
tik kažkaip norėtūsi matyti jau galutinį rezultatą smile.gif
ir įdomu ar čia jo pačio tokia idėja thumbup.gif ar tėvelių smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 03 lapkričio 2009 - 11:50
Taigi galutinis variantas yra šalia, o daromas dar vienas... Plius parodyta, kad vaikas dirbo... smile.gif Pasirodo nereikia didelių išlaidų vaiko lavinimui, žaidimui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 03 lapkričio 2009 - 13:35