Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(Alabama @ 2009 11 12, 18:09)
Wow.Sitas mano vaikui patiktu biggrin.gif

user posted image

Tikrai vertas dėmesio darbas thumbup.gif
Atsakyti
Balsai atiduoti. nors ir visi darbeliai atskleidzia vienoki ar kitoki talenta, as balsavau uz baigtinius darbus ir kur nurodytas vaiko amzius cool.gif
Atsakyti
o geras, jau balsavimas bigsmile.gif
Atsakyti
kažkaip nubalsavau g.gif

tikiu, kad daug auklėtoja padėjo, bet niekaip ji to negalėjo daryti viena, vistiek vaikus padėti pristato, taigi kaip ir negaila atiduoti balso ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=18940

gal buvo pagalba, gal ne, čia ne detektyvas, neištirsim, bet idėja šauni, gerai, kad ir šiais laikais vaikams ne viskas nupirkta, kad dar kažką iš namie esančių daiktų gamina
http://www.supermama...p...&phid=19060

gal mama namie padėjo, gal auklėtoja, bet darbas tikrai labai gražus ir be konkurencijos, kaip matau jau ir įvertintas
http://www.supermama...p...&phid=18945

kiti darbeliai arba be išskirtinių talentų arba neaišku kieno daryti, sunku patikėti kai kuriais, kai net vaiko kvapo horizonte nėr...

Atsakyti

kiti darbeliai arba be išskirtinių talentų arba neaišku kieno daryti, sunku patikėti kai kuriais, kai net vaiko kvapo horizonte nėr...
[/quote]

Gal nereikia jau taip kategoriškai g.gif -nuvertinat likusius 72 darbus, tarp kurių tikrai dar yra vertų dėmesio. Nemalonu mamoms, kurių vaikai stengėsi, skaityti tokį komentrarą schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 11 13, 11:41)

Gal nereikia jau taip kategoriškai g.gif -nuvertinat likusius 72 darbus,  tarp kurių tikrai dar yra vertų dėmesio. Nemalonu mamoms, kurių vaikai stengėsi, skaityti tokį komentrarą schmoll.gif .

o kodel nemalonu? Gal kaip tik, tai patys geriausi zodziai, net geriau ir uz balsus, nes jei netiki kad tai vaiku darbas, vadinasi vaikai tikrai talentingi wink.gif
Atsakyti
Labai sunku balsuoti g.gif
Norisi tikrai įvertinti paties vaiko pastangas, o ne mamos ar auklėtojos darbą...
Daug darbelių man kvepia būtent suaugusiųjų, o ne vaikų fantazija...
Žinote kokias mintis man sukėlė šis konkursas?
Dažniausiai mes patys (tėvai, auklėtojai) neleidžiame išsiskleisti vaiko kūrybai ir fantazijai. Vis lendame su savo patarimais, su savo pagalba, su savo nuomone kaip viskas "turi būti"... Ir šiame konkurse tik vienetiniai darbeliai rodo tikrai vaikišką fantaziją.
Labai liūdina tas faktas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 11 13, 10:41)
Gal nereikia jau taip kategoriškai g.gif -nuvertinat likusius 72 darbus,  tarp kurių tikrai dar yra vertų dėmesio. Nemalonu mamoms, kurių vaikai stengėsi, skaityti tokį komentrarą schmoll.gif .

taigi čia mano asmeninė nuomonė, aš ir nereikalauju, kad visi sutiktų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 13, 10:55)
o kodel nemalonu? Gal kaip tik, tai patys geriausi zodziai, net geriau ir uz balsus, nes jei netiki kad tai vaiku darbas, vadinasi vaikai tikrai talentingi wink.gif

abejočiau mirksiukas.gif norėčiau pamatyti tarkim tą šešiametį, kuris pats vienas geležiukus į akmenukus sukišo ir padarė auskarus g.gif
šiaip prašau nesupykti, jei ką, tai vėlgi tik mano nuomonė, nesusidūriau niekad su tokiu genialumu vaikų tarpe
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 13, 11:55)

thumbup.gif o, cia tai pozityvu!
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 11 13, 12:55)

Na žinai, kai rašiau praėjusį savo komentarą, nepastebėjau šio tavojo smile.gif
Pribloškei optimistine nuomone, tikrai, kad šiais laikais greičiausiai vaikai daug talentingesni, nei mes kažkada buvome thumbup.gif
Einu balsuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 13, 11:07)

abejočiau mirksiukas.gif norėčiau pamatyti tarkim tą šešiametį, kuris pats vienas geležiukus į akmenukus sukišo ir padarė auskarus g.gif

drinks_cheers.gif dėl tų auskariukų ir aš abėjojiu rolleyes.gif netikiu kad šešemetis viska,nuoa A iki Z pats padarė smile.gif nors šiais laikais viskas įmanoma smile.gif

o balsuot tai dar nžn už ką g.gif niekaip nesugalvoju kaip čia teisingiausiai prabalsuot,nemažai gražių darbelių,ir nemažai abejonių dėl jų kylą,norisi pabalsuot už tikrai to vertus darbelius doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Atsiprašau, kad forume rašau, Jūsų AŽ, Ruste, pilna blush2.gif
Turiu 20 žinučių, jau kaip ir turėtų leisti balsuoti, bet ne - Naujokas g.gif . Kur turėčiau kokią varnelę nuimti? Ačiū.
Atsakyti