Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

kiekvieniems tevams savas vaikas yra pats graziausias ir pats mieliausias wub.gif
Atsakyti
Jeigu iki siol kai kurios mamos nesuprato vieno is esminiu dalyku, kad ne fizinis grozis zmoguje yra svarbiausia - siulau kuo greiciau subresti. Tema kaip reta tusciavidure.
Atsakyti
Gal vaikas gyme ne toks koks mama sau issivaizdavo g.gif
Atsakyti
gražus kiekvienai mamai savo vaikas, nebent jai buteliukas galvoj doh.gif

arba pritariu mamai,kuri pasisakė prieš mane
Atsakyti
Cia jau gali nulemti psichologines bedos, nepasiteisine lukesciai, nesutarimai su vaiko teciu(cia prie psichologiniu priezasciu) ar dar kazkas panasaus...
Atsakyti
Tikrai kažkas netaip, manau tai nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2010 03 07, 23:46)
kiekvieniems tevams savas vaikas yra pats graziausias ir pats mieliausias  wub.gif

Visiskai sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2010 03 08, 00:46)
kiekvieniems tevams savas vaikas yra pats graziausias ir pats mieliausias  wub.gif

Matyt ne visiems, jei kazkas sukure tema.
Atsakyti
Nemanau, kad yra baisiai negraziu vaiku, na gal nesimpatiskas, bet kad negrazus, tai sunku isivaizduoti. g.gif
Atsakyti
Gal kazkam ir negrazus ju vaikai, bet man mano pats graziausias, ir jei kas kitas pasakytu kad negrazus tai labai supykciau lotuliukas.gif Bet niekas taip nesako mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikas irgi gime ne toks kaip as isivaizdavau - uztines, nes pernesiotas, ilgais nagais lotuliukas.gif (nuo kuriu net issigandau), ir ziurejo taip keistai.. bet man jis iskart buvo grazus, o dabar tai isvis pats graziausias lotuliukas.gif nesuprantu kaip vaikas gali but negrazus. Juk su bet kokiu zmogum kai susigyveni - jis pasidaro mielas ir grazus. O vaikas, dar savo - ner net kalbos.
Atsakyti
Mano mama man irgi sake, kad gimiau negrazi, palyginti su sese. Bet as gimiau atbuline eiga(vietoj galvos, subine kisau pirma) tongue.gif tai ir kakliukas buvo patemptas, ir galvute deformuota, masazu deka viskas susitvarke. Ir tai buvo tiesa, as nepykstu, man paciai dukra pirmas dienas buvo negrazi, tik bijojau kam pasakyti blush2.gif .Bet as issaugau grazesne ir lieknesne uz sese. tongue.gif Visokiu vaiku yra, yra man pazystamos vaikas nu tikrai negrazus mano akimis jam jau 6metai, bet ne kiek nepagrazejo... Aisku mamai tai jis pats paciausias, bet ne kitiems..
Atsakyti