Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

savo vaikas visada gražiausias
Atsakyti
Man mano dukryte pati pati graziausia pasaulyje wub.gif
Atsakyti
Mano maziukas nuo 2 savaiciu iki metu buvo panasus i bezioniuka biggrin.gif is multika kur bedzione ir daug ju vaiku,o maziausis su butuliuku.Kas mate ta multika supras.

Aisku kad pats grazausis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 11 20, 18:16)
Mano maziukas nuo 2 savaiciu iki metu buvo panasus i bezioniuka  biggrin.gif is multika kur bedzione ir daug ju vaiku,o maziausis su butuliuku.Kas mate ta multika supras.

Aisku kad pats grazausis  wub.gif

nu,tai labai simpatiskas smile.gif buvo
Atsakyti
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 16, 14:31)
Sveikos mamos 4u.gif
Pasidarė labai įdomu ,ar tikrai visoms mamoms jų vaikai yra patys gražiausi?
Turiu vieną pažįstamą,kuri labai išgyvena dėl to,kad jai negražus jos vaikas unsure.gif

Net užėjau pažiūrėt kas čia per tema tokiu pavadinimu... unsure.gif
Jei savas vaikutis negražus, tai sakyčiau , mamytė kažkokių psichologinių problemų turi, nemyli savo vyro (į kurį galbūt vaikiukas panašus), pogimdyvinė depresija užlupo, savo vaikiuko nelaukė ir nelabai jį myli... daugiau priežasčių nesugalvoju...
Žiūriu į savo sūnų ir man jis pats nuostabiausias, gražiausias, didžiausias stebuklas mano gyvenime. Kai tik gydytoja uždėjo man jį ant krūtinės gimusį, vyras verkė ir pasakė : koks gražus, nuostabus... aš pati kaip į tobulybę žiūrėjau bigsmile.gif Todėl manau, kad ir kitos mylinčios mamytės taip jaučiasi, gimus vaikučiui ir neįsivaizduoju kitaip... unsure.gif
Atsakyti
na man mano abu vaikiukai yra grazuciai :)ir tikrai net nebandau isskirti kuris grazesnis kuris ne.myliu vienodai ir besalygiskai smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aisku kad mano maziukas pats graziausias ir nuostabiausias smile.gif Taciau galiu paskayti, kad tik 1 karta mano vaikas buvo negrazus... Kai apkirpome ji 1 metuku po pirmu biggrin.gif Mat mamos musu pradejo sakyti kad tai privaloma kad plaukai gerai augtu... Net verkiau kai pamaciau blush2.gif Bet kai ataugo plaukai... 4u.gif wub.gif Ech... mano grazuoliukas jis smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Mamai savo vaikas pats gražiausias!!!! visada taip buvo taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Tikrai keista tema,suprantu,kad dar pilvelyje buna vaikiukas ir pirmakart gimdys ir kad bijo myles ar nemyles ar grazus ar negrazus....bet cia jau kaip ir metai praeje tikrai manau mamyte turi susirupint savo groziu ir saves mylejimui arba ji tiesiog nemyli savo vyro,arba labai ji didele egoiste! Net nezinau... g.gif
Mano visi trys patys man graziausi,cia ner net kalbos...Visi i mama mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke777 @ 2009 11 21, 21:33)
Mamai savo vaikas pats gražiausias!!!! visada taip buvo taip ir bus smile.gif

pritariu 100proc. bigsmile.gif tiktai taip ir ne kitaip bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrytė pati gražiausia man,net nėra kitokių minčių cool.gif
Atsakyti
Aisku kiekvienai mamai savo vaikai graziausi biggrin.gif
Tik man jau atrodo perdaug kai istisai giria "kokie grazus mano vaikai, kokie nuostabus ir t.t." turi but su saiku ir sveiku protu viskas ax.gif
Atsakyti