Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 07, 16:34)
kiekvienai mamai savo vaikas pats graziausias visada buna bigsmile.gif

Sutinku wub.gif . ir nelabai isivaizduoju, kaip gali buti kitaip unsure.gif
Atsakyti
NET IR PELEDAI SAVO VAIKAS GRAZUS......tad mamos susimildamos, kas cia per tema doh.gif
Atsakyti
Tema gal ir verta dėmesio, kiekviena pamąstome apie tai, kaip vertiname savo vaiko grožį. Juk ne paslaptis, kad vienus vaikus, vos pamatę svetimi giria, sako koks gražuolis ir pan, o kiti to neišgirsta niekada. verysad.gif
Tik aišku, esmė tame, kad iš savo mamos kiekvienas vaikas nusipelno tai išgirsti, tai viena iš daugybės smulkių mamos pareigų. thumbup.gif
O kartais problema tampa tai, kad dažnai giriamas vaikas, pervertina savo grožį, auginame savimi patenkintus egocentrikus.
Taigi, raginu mamytės, rasti viduriuką. 4u.gif
Bet aišku, mano vaikas pats gražiausias. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestuko mama: 13 balandžio 2010 - 22:32
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš manau, kad kiekviena mama realiai mato savo vaikus smile.gif
Ir kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias tongue.gif
Grožio supratimas labai slidus dalykėlis. tongue.gif
Iš savo varpinės galiu pasakyti, kad savo vaikus vertinu iš savo supratimo apie grožį.
Vyresnioji buvo graži kai gimė, paauglystėje buvo dar gražesnė, o suaugusi mano akimis žiūrint tapo ir simpatiška ir protinga lotuliukas.gif
Vidurinioji labai graži.
Na o mažylis kai gimė, tai galvojau ne mano vaikas, bo tikrai buvo net ne simpatiškas.
Dabar jis labai gražutis. bigsmile.gif

Atsakyti
Tik pats graziausias yra vaikas,kuri mes laukeme,isnesiojome,pagimdeme ir auginame. smile.gif
Atsakyti
man mano dukryte atrodo tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju tokios situacijos...
Atsakyti
sveikos mamytes:)nezinau kur tiksliai rasyt,bet rasau cia:)
tai va problema tokia...su anyta,vyro mottina niekada gerai nesutarem,bet niekada nesipykom,labas,visogero ir tik seip ka reikia pasakau...norejo mus ji visaip isskirt,bet jai nepavyko,musu meile be galo stipri:) ir va po 3santuokos metu gime dukruze,grazute,sveikute,viskas jai gerai,visi ja laaaaaaaaabai myli ir lepina bigsmile.gif tik ne ji.. biggrin.gif pries gera menesy,ji man pasake kad JI yra be figuros visai,su nukarusiu pilvu,storom kojom ir issiputusiais zandais,nekreipiau demesio..pasakiau vyrui,jis sako nekreipk demesio(nors yra didelis minusas,jis ja gina bet kokioj situacijoj..)na nekreipk tai nekreipk,nekreipiu...daug kam sakiau ar JI tikrai jums atrodo stora,visi juokesi...ikast norejo kaip suprantu visada... blink.gif ugis mazes apie 90cm,svoris 13kg..mums 2metai ir menuo greit smile.gif
vakar buvau tiesiog soke,kai isgirdau kalbas kad ji sako kad musu mergaite kaip vaikas laaaaaaaaaaaaaaaaabai negrazi doh.gif doh.gif doh.gif sake ne man ne vyrui...sake visai kitiems zmonems is kuriu turbut nesitikejo,kad man pasakys biggrin.gif
tai va mamukai trumpai as cia...bet noriu paklaust kaip jus reaguotumet,kaip toliau bendrautumet,ka besakytumet,kaip "mociute" apie savo anuke sitaip kalba?
Atsakyti
Sveikute, mano geriausia drauge panasioj situacijoj jau 8 metus - vyro motina jos nemegsta ir ju vaiko. Vien del to, jog ji buvo pripratus, jog drauges vyro eks zmona vos ne " subine laizydavo" tai bobai, tai todel mano drauge, dabartine jos sunaus zmona ir k.., o vaikas benk... . Taip kad mano drauge nusprende ten ne kojos nekelt ir padeda. Jau pradejo vaika bent jau sveikint su gimtadieniui ir kitom sventem.

Taip kad jei nera didelio reikalo ko ten lankaisi. Vaiko isvis nerodyk ir pamatysi kaip po poros meteliu perauklesi. drinks_cheers.gif

Mano anyta panasi.. Isvis paklause kai laukiausi ar tu nesioji mano sunaus vaika (nesvarbu,kad mes buvom jau 4 metai kartu). g.gif Anytas galima persiauklet bent minimaliai i savo puse, taip kad imkis veiksmu grieztai. drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Siulyciau vis dazniau uzsimint, kokia mergyte panasi i mociute smile.gif Pamatysi, iskart vaikas pagrazes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2010 07 09, 06:38)
sveikos mamytes:)nezinau kur tiksliai rasyt,bet rasau cia:)

Pataisyk,jei klystu,tavo vyro vardas Aurimas? biggrin.gif Turbut visu Aurimu motinos toookios. Maniske ir su priciudais,tiek lauke anukes,karksejo,o db demesio 0,na man jo kaip ir nereikia,bet tada ta "mociute" nesupranta,kodel mergyte jos neprisileidzia - ogi nepazista!

Sitoj situacijoj vienas blogiausiu dalyku yra tai,kad vyras lb gina savo mama,bet ne savo seima,tas psakymas nekreipk demesio,yra ignoravimas jusu. Jus paprasciau kategoriskai nustokit bendrauti su ja,ir nerodykit vaiko. Jei jai ji tokia "negrazi" tai nenulius,o jei vis gi,cia kandziojimasis,tai pati po kurio laiko atbegs,o tada jau galeist pasakyti jai (jei noresit) vis ka,ka norit. Ir dar,as asmeniskai nenuleisciau ranku ir kazkaip bandyciau vyrui iaiskinti,kokia yra situacija ir kad jums nuo to negera. Man per laika pavyko ir vyras isikiso,pastate ja vieta,kad varydama ant manes,ji varo ant savo sunaus.
Atsakyti
sveikos, nu kad bloga situacija, patarciau su tokia senele nebendraut/ darbe viena moteriske turejo panase situacija, jos vyro mama nuolat sakydavo kad mergaite (tos moter dukte )negrazi, nesimpatiska ir t.t.. dabar mergaitei 20 metu ir labai kompleksuota unsure.gif nors kiek kartu ja maciau labai simpatiska mergina. bet jiem buvo prasciau nes jie gyveno su ta senele kokius 10-15 metu. blink.gif
Atsakyti