sveikos mamytes:)nezinau kur tiksliai rasyt,bet rasau cia:)
tai va problema tokia...su anyta,vyro mottina niekada gerai nesutarem,bet niekada nesipykom,labas,visogero ir tik seip ka reikia pasakau...norejo mus ji visaip isskirt,bet jai nepavyko,musu meile be galo stipri:) ir va po 3santuokos metu gime dukruze,grazute,sveikute,viskas jai gerai,visi ja laaaaaaaaabai myli ir lepina

tik ne ji..

pries gera menesy,ji man pasake kad JI yra be figuros visai,su nukarusiu pilvu,storom kojom ir issiputusiais zandais,nekreipiau demesio..pasakiau vyrui,jis sako nekreipk demesio(nors yra didelis minusas,jis ja gina bet kokioj situacijoj..)na nekreipk tai nekreipk,nekreipiu...daug kam sakiau ar JI tikrai jums atrodo stora,visi juokesi...ikast norejo kaip suprantu visada...

ugis mazes apie 90cm,svoris 13kg..mums 2metai ir menuo greit
vakar buvau tiesiog soke,kai isgirdau kalbas kad ji sako kad musu mergaite kaip vaikas laaaaaaaaaaaaaaaaabai negrazi

sake ne man ne vyrui...sake visai kitiems zmonems is kuriu turbut nesitikejo,kad man pasakys
tai va mamukai trumpai as cia...bet noriu paklaust kaip jus reaguotumet,kaip toliau bendrautumet,ka besakytumet,kaip "mociute" apie savo anuke sitaip kalba?