Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

oj mamytes aciu jums uz patarimus,bet...per visas sventes ji dukruze musu sveikina,dovanoja laaabai brangias dovanas..kazkas yra tiesiog giliau,is seniau...manes ji ziauriai nemego ir nemegsta,vaikas pasake panasi i mano mama tik akys tevo zodziu gaunasi taip kad ir mano mama negrazi doh.gif biggrin.gif
man labai usnku zinot kodel,ogi todel kad mano vyras ja gina,kad ir ka ji pasakytu,tiesa ar mela...vakar jam tai pasakiau,o jis sako netikiu kazkaip kad ji taip pasake..likau visai apakusi...nera galimybiu su juo pakalbet siuo metu jis uzsienyje daug ir sunkiai dirba,tai kalbam tik skaipu,nesinori jo nervint ir visko pasakot ir taip jam nelengva...
jei motina ji butu auklejusi,lepinusi kaip lepuniuka,vienturti,viska butu davusi ir suteikusi,apipylusi meile,svelnumu ir demesiu..na suprasciau MAMYTES SUNELIS butu,bet yra viskas atvirksciai doh.gif nemylejo jo visai,dauzydavo kaip suni(ne viena karta jis man pasakodavo tai vos ne verkdamas)su laidu nuo ligintuvo,miegodavo ant zemes jis(ji lovoj)zd galeciau rasyt,pasakot,daug ka..net kai mes draugaut pradejom pas ji kambary nebuvo spintos rubu,o jam jau visdel to buvo 20m doh.gif keli jo rubai budavo sudeti ant lyginimo lentos ir lova jo ir tv,visa kita jos,patevio ir sesers...tai va ir kodel jis ja sitaip gerbia,bijo zodi ne toki pasakyt,kad tik neuzgaut ar kazko,geriau man res morala,nei jai...jo pusesere dar man pasake ziurek per ja jus dar ir issiskirsit,nzn kaip vyrui reikia iaiskint,kad atsimerktu doh.gif tebunie motina,nesakau nebendraut,labas viso gero ar dar kazkaip,bet ne laizyt sikna blink.gif
dar isivaizduoju ir taip ji sena pasigimde dukra jai dabar 11metu...tai ta mergaite manojo sesuo,yra ideali,liekna,kulturinga grazuole(o is tikro.......dziusna apsisnargliavusi pastoviai)bet lai,motinai juk jos vaikas liks visada graziausias....bet kodel nebuvo sunus jai toks grazus,mielas ir tobulas?zd,pati pasimeciau savo mintyse... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mifute @ 2010 07 09, 13:07)
sveikos, nu kad bloga situacija, patarciau su tokia senele nebendraut/ darbe viena moteriske turejo panase situacija, jos vyro mama nuolat sakydavo kad mergaite (tos moter dukte )negrazi, nesimpatiska ir t.t.. dabar mergaitei 20 metu ir labai kompleksuota  unsure.gif  nors kiek kartu ja maciau labai simpatiska mergina. bet jiem buvo prasciau nes jie gyveno su ta senele kokius 10-15 metu.  blink.gif

as galiu nebendraut,man jos 100metu nereikia biggrin.gif bet vyras nemanau kad vissiskai su ja nebendraus,visgi motina doh.gif o tuo tarpu ir vaika tempsis rodyt jai...o jei ir neateisim,ji pati moka ir zino kelia i musu namus,nespeju buna pabus ateina,skambina i duris,man net bloga pasidaro 10ryto,kai vaikas tik ruosiasi pusryciams,juk ne visada as is ryto puolu tvarkytis,kaip ir pas visas manau buna kartais namai kaip po karo,o ta atsivilkusi apziurineja,o po to gero nelauk doh.gif pas ja langai neatidaryti kai verda valgyt(kur cia atidarysi ziema ir kai vaikas ant ranku,o as valgyt darau)pas ja tas anas ne taip..
Atsakyti
parodyk mums tu savo princesę - visos dėl marčios susipešim mirksiukas.gif kad ir mergos vaikas, bet maniškis man pats gražiausias blush2.gif

90 cm ir 13 kg. - mano galva idealu. mano kavalierius dabar 13,5 kg. ir 86cm. tai manau, kad tavoji manekene:)smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 07 09, 12:13)
Pataisyk,jei klystu,tavo vyro vardas Aurimas?  biggrin.gif  Turbut visu Aurimu motinos toookios. Maniske ir su priciudais,tiek lauke anukes,karksejo,o db demesio 0,na man jo kaip ir nereikia,bet tada ta "mociute" nesupranta,kodel mergyte jos neprisileidzia - ogi nepazista!

Sitoj situacijoj vienas blogiausiu dalyku yra tai,kad vyras lb gina savo mama,bet ne savo seima,tas psakymas nekreipk demesio,yra ignoravimas jusu. Jus paprasciau kategoriskai nustokit bendrauti su ja,ir nerodykit vaiko. Jei jai ji tokia "negrazi" tai nenulius,o jei vis gi,cia kandziojimasis,tai pati po kurio laiko atbegs,o tada jau galeist pasakyti jai (jei noresit) vis ka,ka norit. Ir dar,as asmeniskai nenuleisciau ranku ir kazkaip bandyciau vyrui iaiskinti,kokia yra situacija ir kad jums nuo to negera. Man per laika pavyko ir vyras isikiso,pastate ja vieta,kad varydama ant manes,ji varo ant savo sunaus.

biggrin.gif jo Aurimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bjolla @ 2010 07 09, 13:23)
parodyk mums tu savo princesę - visos dėl marčios susipešim mirksiukas.gif kad ir mergos vaikas, bet maniškis man pats gražiausias blush2.gif

90 cm ir 13 kg. - mano galva idealu. mano kavalierius dabar 13,5 kg. ir 86cm. tai manau, kad tavoji manekene:)smile.gif

as ir manau ir zinau kad jos ugis svoris atitinka viska,ji tikrai grazus vaikiukas ir ne todel kad as cia sakau(motina)pas ja viskas vietoj lotuliukas.gif esu isvaizdai oj kokia priekabi ojojjjjjjj sau kitiems,bet prie jos nezinau ne ka pasakyt....foto det nenoriu,nesupykit,manoji blondine,plaukuciai banguodi ,gale ilgi ,rolkos sukasi,riesta nosiuke,akytes melynos,zodziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesiteisinkit pries mus - kad jusu mergyte grazi. Cia jusu uosvienei su galva negerai. Nebendraukit su ja net ir del sunaus (jusu vyro) Nieko gero is to bendravimo nebus. Cia tiesiog,ji taip reiskia nepasitenkinima,kad jus aplamai kartu,tokios jau yra kai kurios anytos... Geriau nuo ju laikytis,atstumo,lai vyras vaizuoja vienas ja lankyti,kam jums ir jusu vaikui kesti tokius pazeminimus.
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 07 09, 14:17)
Nesiteisinkit pries mus - kad jusu mergyte grazi. Cia jusu uosvienei su galva negerai. Nebendraukit su ja net ir del sunaus (jusu vyro) Nieko gero is to bendravimo nebus. Cia tiesiog,ji taip reiskia nepasitenkinima,kad jus aplamai kartu,tokios jau yra kai kurios anytos... Geriau nuo ju laikytis,atstumo,lai vyras vaizuoja vienas ja lankyti,kam jums ir jusu vaikui kesti tokius pazeminimus.

nesiteisinu biggrin.gif tik apibudinau truputuka biggrin.gif o jei as nevaziuosiu vyras vesis viena mergyte,tikrai nenoriu kad ta kutvela primaitintu visokiu brudu ja...pamenu dar tik pradejau primaitinet 4-5menesy,ji kiso mesa,duok nk cia neatsitiks,ko bijai,zodziu..mokytoja is didziosios M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 09 liepos 2010 - 13:24
svarbiausia, kad pati supranti, kad tavo mergytė l. graži mirksiukas.gif o uošvei tikrai varžtai atsisuko wink.gif
Atsakyti
Psichine ligonė ir tiek-tikrai geriausias patarimas nekreipt dėmesio. Mano vyras tokiai savo mamelei sceną iškeltų tokią, kad ji išvis nebežiūrėtų į mūsų pusę. O aš su tokia kvaila boba net nebendraučiau.
Papildyta:
pries gera menesy,ji man pasake kad JI yra be figuros visai,su nukarusiu pilvu,storom kojom ir issiputusiais zandais,nekreipiau demesio..

Ji ką,-mažų vaikelių nėra mačiusi???? Juk jie visi papūstais žandais ir su pilveliais būna, ir kojytės jų dar kūdikiškos-dėl to mažučiai tik mielesni ir gražesni. rolleyes.gif

Nu bet tikrai-kokia bjauri boba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 09 liepos 2010 - 14:51
kai gimė mano dukrytė (tokia laukta ir svajota) mano pačios mama ją paėmusi (pirmą gyvenimo parą) sako - ojej, koks negražus vaikas... man kaip peiliu per širdį, po šiai dienai prisimenu ir nuoskaudą jaučiu, kaip taip močiutė savo pačios anūkėlę pavadino... man ji pati gražiausia ir tobula, net ir gimusi mažutė buvo tobula, o močiutei va kaip atrodė... aš tiesiog manau kad kartais žmonės neturi supratimo, ką galima sakyti ir ką geriau nutylėti, pasilikti sau... jau seniai mamai už tuos žodžius atleidau, bet juos išgirsti tikrai buvo labai skaudu. suprantu tave labai 4u.gif
Atsakyti
Atsakyčiau, kad tikriausiai paveldėjo iš anytos grožį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a.b. @ 2010 07 09, 09:14)
Siulyciau vis dazniau uzsimint, kokia mergyte panasi i mociute  smile.gif  Pamatysi, iskart vaikas pagrazes  lotuliukas.gif

Sutinku šimtu procentų.
Sakyčiau,oi,dukrytė kuo toliau,tuo labiau i tave panašėja.
Atsakyti
QUOTE(Kauske @ 2010 07 10, 01:53)
Sutinku šimtu procentų.
Sakyčiau,oi,dukrytė kuo toliau,tuo labiau i tave panašėja.

isputusi akis reks,KA CIA NUSISNEKI! biggrin.gif

labai daug kas sako kad mazoji panasi i jos dukra....o ta matau laaaaaabai nervuojasi kai kiti taip sako doh.gif nesuprasdavau kodel doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 10 liepos 2010 - 08:07
Šlykšti boba, tikrai nebendraučiau ir aiškiai pasakyčiau dėl ko. Įsivaizduokit, kiek dar visko nežinot, kiek ji yra apšmeižus jus. Čia gal tik viršūnėlės g.gif Pažįstama situacija. Fui, neigiamas emocijas net sukėlė
Atsakyti