Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

Nesigilinkit i tokius niekus, neturit kuo uzsiimt? Pyktis uosvienei problemos neisspres, greiciau susensit ir uosvienei bus pretekstas sakyt, kad dar ir marti negrazi. Visiskai nesivelciau i tokius dalykus, geriausias problemos sprendimas - ignoras.
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2010 07 19, 00:33)
Nesigilinkit i tokius niekus, neturit kuo uzsiimt? Pyktis uosvienei problemos neisspres, greiciau susensit ir uosvienei bus pretekstas sakyt, kad dar ir marti negrazi. Visiskai nesivelciau i tokius dalykus, geriausias problemos sprendimas - ignoras.

tikrai, mažai ką ji sako - jokios figuros lotuliukas.gif man atrodo tiesiog juokinga, kad moteris pamiršo, kaip atrodo maži vaikai smile.gif

Čia kaip iš mano vyro tetos perlų kai ji klausinėjo dar ne labai gerai kalbantį dvimetį - kokia tavo tėvų pavardė, tavo adresas, tel numeris, vos ne asmens kodas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 19 liepos 2010 - 10:26
Vajetau...cia tai kraupi situacija...as tai negaleciau istylet...as gera, kai man zmones geri, kai matau kad nusisneka duodu durniui kelia, bet kai tai liecia mano seima, juolabiau, kai akivaizdu jog kalba blogai tam kad pakenkt kad apsmeizt, tai jau negaleciau... schmoll.gif o mano, uosviene nors prie sirdies dek....nu tokia jau auksinuke, kad net bloga kartais, nes matos kad jinai labai stengias i itikt....bet cia toks zmogaus budas, jinai visiems bando itikt biggrin.gif
Atsakyti
na ka mamytes akis i aky dar ne teko su ja susidurt,bet neduoda ji man ramybes skambineja i telefa(as neatsiliepiu)ateina-neileidziu...skambina suneliui kodel as neateinu skundziasi,nerodau vaiko... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi maniškis anytai nuo pat mažiuko visoks nesveikas, raida sutikusi.. Nors kaip tik daktarai sakydavo, kad jis lenkia savo bendraamžius.. Tai mažius blogai kojytę stato, tai blogai žiūri, tai blogai bėga.. beja ir laaabai vėlai vaikščiot pradėjo 11,5 mėn. Liepė vešt tikrint vaiką doh.gif Iš pradžių verkdavau ir ginčydavausi, o dabar dėmesio nekreipiu, tegul galvoja ką nori, man jis yra pats nuostabiausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2010 07 16, 16:20)
O aš galvojau, kad tik mano anyta nenormali lotuliukas.gif . Ji pirmą kartą (ir vienintelį) matė mūsų dukrą, kai jai 1 metukai buvo. Nežinau, ar ji laimingesnė nuo to, kad nebendraujame (man tai tik ramiau dėl to). Vyrui matau, kad skaudu, kad mano tėvai iš proto kraustos dėl anūkės, o jo motinai mes nereikalingi.
Ai, bet tegul ilsisi ji ramybėje  lotuliukas.gif be anūkėlės čiauškėjimų ir apsikabinimų.

biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sweetness* @ 2010 08 07, 16:58)
Oi maniškis anytai nuo pat mažiuko visoks nesveikas, raida sutikusi.. Nors kaip tik daktarai sakydavo, kad jis lenkia savo bendraamžius.. Tai mažius blogai kojytę stato, tai blogai žiūri, tai blogai bėga.. beja ir laaabai vėlai vaikščiot pradėjo 11,5 mėn. Liepė vešt tikrint vaiką  doh.gif  Iš pradžių verkdavau ir ginčydavausi, o dabar dėmesio nekreipiu, tegul galvoja ką nori, man jis yra pats nuostabiausias  rolleyes.gif

Tai cia skaitosi,kad vaikas velai vaikscioti pradejo??? blink.gif sakyciau anksti palyginus su maniske.. biggrin.gif
Mano dukryte 14men... (tiesa ji ir gime su prispausta kojyte,reikejo masaziuku).
Bet tema ne apie tai..

Kas del anytos... Nuosirdziai uzjauciu 4u.gif pati turiu panasia... Tik jau B pats "atako",mato,kad ji neteisi... moka veidmainiauti.. pries svetimus apsimeta kad ir jai sunus reikalingas,kad anuke dievina. o realiai nei tas sunus rupi,nei anuke..
Mano B vazineja i uzsieni. Tai kai jis tarkim 3men.isbuna uzsieny,is motinos nei sms nesulaukia,toji ir Saules aplankyti neatvaziuoja.
Moka puikiai apsimesti. Kai pvz B grizta,ji jeigu darbe,tai skambina,kad atvaziuotu pasisveikinti biggrin.gif reikia juk pries bendradarbius pasirodyti kokia ji superine mama/mociute... O kai ji nedirba,tai neskambina.. ta perpratom jau biggrin.gif
Galeciau pasakoti ir pasakoti... bet nesinori nuotaikos gadintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 08 08, 12:54)
Tai cia skaitosi,kad vaikas velai vaikscioti pradejo???  blink.gif  sakyciau anksti palyginus su maniske.. biggrin.gif
Mano dukryte 14men... (tiesa ji ir gime su prispausta kojyte,reikejo masaziuku).
Bet tema ne apie tai..

Kas del anytos... Nuosirdziai uzjauciu  4u.gif pati turiu panasia... Tik jau B pats "atako",mato,kad ji neteisi... moka veidmainiauti.. pries svetimus apsimeta kad ir jai sunus reikalingas,kad anuke dievina. o realiai nei tas sunus rupi,nei anuke..
Mano B vazineja i uzsieni. Tai kai jis tarkim 3men.isbuna uzsieny,is motinos nei sms nesulaukia,toji ir Saules aplankyti neatvaziuoja.
Moka puikiai apsimesti. Kai pvz B grizta,ji jeigu darbe,tai skambina,kad atvaziuotu pasisveikinti biggrin.gif reikia juk pries bendradarbius pasirodyti kokia ji superine mama/mociute... O kai ji nedirba,tai neskambina.. ta perpratom jau biggrin.gif
Galeciau pasakoti ir pasakoti... bet nesinori nuotaikos gadintis  ax.gif

Oi užuojauta ir jums 4u.gif
Maniškė taip pat mums neskambina, niekada.. Nors patys jai nuvežę telefoną, planą padarę, kad su mumis kalbėt nemokamai būtų ir sąskaitas apmokam. O kai mes paskambinam, pasipila priekaištai jums mama visai nerūpi, vaiko nerodot ir t.t. Bet paskambint ir paklaust, kaip tas vaikiukas ar mes gyvenam, negali. Klausiau kodėl ji neskambina, sakė nepriklauso doh.gif blink.gif Ji mama ir mes jai dėmesį turim rodyti, o ji gali ir nerodyti ir taip jau daug dėl mūsų daro doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o geriausia buna,kai jos pasako "na,as tai turejau auksine anyta,auskinsi zmogus buvo.." doh.gif doh.gif taip ir norisi paklausti,tai nieko neismokot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 08, 17:36)
o geriausia buna,kai jos pasako "na,as tai turejau auksine anyta,auskinsi zmogus buvo.." doh.gif  doh.gif  taip ir norisi paklausti,tai nieko neismokot? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai taip, čia tai geras būna biggrin.gif Man irgi norisi, šito paklaust bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sweetness* @ 2010 08 07, 17:58)
Oi maniškis anytai nuo pat mažiuko visoks nesveikas, raida sutikusi.. Nors kaip tik daktarai sakydavo, kad jis lenkia savo bendraamžius.. Tai mažius blogai kojytę stato, tai blogai žiūri, tai blogai bėga.. beja ir laaabai vėlai vaikščiot pradėjo 11,5 mėn. Liepė vešt tikrint vaiką  doh.gif  Iš pradžių verkdavau ir ginčydavausi, o dabar dėmesio nekreipiu, tegul galvoja ką nori, man jis yra pats nuostabiausias  rolleyes.gif

Žinokite tos anytos, kaip ir mūsų kai kurios mamos, nelabai prisimena, kaip vaikus augino. Ypač, jei anksti išlėkė į darbą. Mano mama, pvz., vis pergyveno, kad vienas toks 9 mėnesių vaikas dar pats nevaikšto...Na, susigalvojo, kad "anais" laikais visi pradėdavo vaikščioti nuo 9 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
nu siaubas kokių anytų pasitaiko blink.gif
kantrybės jums 4u.gif
Atsakyti