tokia uosvene tik

mano vyro sese mus aplanke kai sunus gime, gal po kokiu 4 dienu. Tai pirmi zodziai ir buvo "vaje, koks negrazus... susiraukslijes". Nu gal ir teisybe kad tie naujagimiai negrazus, bet taip norejau jai uzvozti su knyga per galva
Bet paskui ir pati sako, kad takart jai taip pasirode, niekada per filmus tokiu nerodo
O dabar tai bernui gal daug ko truksta, bet jau tik ne grozio. Daug kas sako, kad kaip bernas per grazus, galetu buti mergaite.
O vat su anyta buvo tokie reikaliukai. Kai buvau nescia, karta atvaziavom pas ja ir tiesiai sviesiai isreze "man to vaiko nevezkit, tikrai neauginsiu, tie vaikai per gyvenima man igriso". Ir ka jus sau galvojat. Vaikas nuo pat gimimo lyg girdejes sita fraze jaucia siaubinga antipatija jai ir po siol nieko negaliu padaryti kai jam issprusta "kada gi tu pagaliau isvaziuosi, man tu atsibodai" "neliesk manes, nes trenksiu kumsciu" ir panasiai. Visi kiti gimines jam normaliai, nu bet anyta tai ji nervuoja ziauriai.

O vat su anyta buvo tokie reikaliukai. Kai buvau nescia, karta atvaziavom pas ja ir tiesiai sviesiai isreze "man to vaiko nevezkit, tikrai neauginsiu, tie vaikai per gyvenima man igriso". Ir ka jus sau galvojat. Vaikas nuo pat gimimo lyg girdejes sita fraze jaucia siaubinga antipatija jai ir po siol nieko negaliu padaryti kai jam issprusta "kada gi tu pagaliau isvaziuosi, man tu atsibodai" "neliesk manes, nes trenksiu kumsciu" ir panasiai. Visi kiti gimines jam normaliai, nu bet anyta tai ji nervuoja ziauriai.
Skaitau ir siurpas per kuna, kaip galima buti tokiai ... , neisivaizduoju, tegul ten taves jinai nekencia bet cia gi jos anuke ir jos sunaus vaikas, kaip taip galima?Tegul gal i nepats graziausias vaikas buna bet neissigimes gi, sakes mamos as zodziu neturiu.Norejau paklausti nes nelabai supratau o kodel negalyte tiesiog nustoti su ja kontaktuot, gal vyrui paaiskinus jisai sutiktu savo mamyte paauklet?
Gerai suprantu,kas per situacija
Zinoma,logiskiausia butu nebendrauti su ja. Tik klausimas kaip tai padaryti. Visu pirma reiktu rimto pokalbio su vyru..
Kadangi jo nemylejo mazo,jis tarsi stengiasi idealizuoti santykius su savo mama,nes dabar kartu su ja negyvenant galima kai kada uzsimerkti. O turetu buti atvirksciai,turetu jausdamas nuoskauda isvis jos pro duris neileisti,bet kaip bebutu jam mama yra mama.
O kazka pakeisti bus sunku,nes kaip as isivaizduoju,jis stengiasi kai ko tiesiog nepastebeti.
Tokias isvadas darau,nes pas mus seimoje ta pati problema... Anytai musu dukra nereikalinga,visada kartoja "kokia stambi",nenori nei ant ranku paimti,uztad pries svetimus kokius vaidinimus kelia: kaip ji myli anukele... nors as pati matau,kad nera ji stambi ugis 102cm,svoris 15kg. normalus vaikas ir tiek.
nors nei sunaus nemylejo niekad.. o B visvien ji yra mama,jis stengiasi daug ko nematyti.. o man nervai baigia pakrikti.. ir nenoriu su ja bendrauti,bet o kaip tai padaryti? gyvena nelabai toli,juk jei mes nevaziuosim pas ja,jinai tuoj atvaziuos.. ir vaziuoja tam,kad pasimaivyti pries gimines: va pas Saule buvau. ir Saule nesako,kad ten baba,jai ji teta.. neprisileidzia jos...
kazkas visvien bus,as siekiu,kad B atsimerktu pagaliau.. nes neleisiu,kad viskas daeitu iki tokio lygio kaip mano mamai su anyta (mano mociute). ji man tokius kompleksus ivare.. sakydavo,kad esu stora,saipydavosi,kad kairiaranke. ji tarsi juokais,bet man tai buvo peilis - mazai mergaitei...ir mano mama buvo jai siokia anokia... o mano tetis atsimerke tik po 10 metu,tik tada puldavo ir mama ir vaikus ginti ir rezti kazka mociutei atgal... as taip ilgai nelauksiu

Zinoma,logiskiausia butu nebendrauti su ja. Tik klausimas kaip tai padaryti. Visu pirma reiktu rimto pokalbio su vyru..
Kadangi jo nemylejo mazo,jis tarsi stengiasi idealizuoti santykius su savo mama,nes dabar kartu su ja negyvenant galima kai kada uzsimerkti. O turetu buti atvirksciai,turetu jausdamas nuoskauda isvis jos pro duris neileisti,bet kaip bebutu jam mama yra mama.
O kazka pakeisti bus sunku,nes kaip as isivaizduoju,jis stengiasi kai ko tiesiog nepastebeti.
Tokias isvadas darau,nes pas mus seimoje ta pati problema... Anytai musu dukra nereikalinga,visada kartoja "kokia stambi",nenori nei ant ranku paimti,uztad pries svetimus kokius vaidinimus kelia: kaip ji myli anukele... nors as pati matau,kad nera ji stambi ugis 102cm,svoris 15kg. normalus vaikas ir tiek.
nors nei sunaus nemylejo niekad.. o B visvien ji yra mama,jis stengiasi daug ko nematyti.. o man nervai baigia pakrikti.. ir nenoriu su ja bendrauti,bet o kaip tai padaryti? gyvena nelabai toli,juk jei mes nevaziuosim pas ja,jinai tuoj atvaziuos.. ir vaziuoja tam,kad pasimaivyti pries gimines: va pas Saule buvau. ir Saule nesako,kad ten baba,jai ji teta.. neprisileidzia jos...
kazkas visvien bus,as siekiu,kad B atsimerktu pagaliau.. nes neleisiu,kad viskas daeitu iki tokio lygio kaip mano mamai su anyta (mano mociute). ji man tokius kompleksus ivare.. sakydavo,kad esu stora,saipydavosi,kad kairiaranke. ji tarsi juokais,bet man tai buvo peilis - mazai mergaitei...ir mano mama buvo jai siokia anokia... o mano tetis atsimerke tik po 10 metu,tik tada puldavo ir mama ir vaikus ginti ir rezti kazka mociutei atgal... as taip ilgai nelauksiu

QUOTE(Aurio zmona @ 2010 07 09, 05:38)
vakar buvau tiesiog soke,kai isgirdau kalbas kad ji sako kad musu mergaite kaip vaikas laaaaaaaaaaaaaaaaabai negrazi
sake ne man ne vyrui...sake visai kitiems zmonems is kuriu turbut nesitikejo,kad man pasakys
tai va mamukai trumpai as cia...bet noriu paklaust kaip jus reaguotumet,kaip toliau bendrautumet,ka besakytumet,kaip "mociute" apie savo anuke sitaip kalba?

tai va mamukai trumpai as cia...bet noriu paklaust kaip jus reaguotumet,kaip toliau bendrautumet,ka besakytumet,kaip "mociute" apie savo anuke sitaip kalba?
nu negraziai negraziai pasake anyta,ypac apie savo anukele... kaip tik turetu liaupsinti kaimynems ir draugems...matyt ji pati savo priese yra

man irgi ne visi vaikai yra grazus,nu bet tokai nuomuone pasilaikau sau,ypac apie pazystamu vaikus...
didziulis aciu jums uz patarimus,pasisakymus,ziuriu ne viena as cia tokia
parazites o ne anytos
po to pasakymo,jos sutikusi dar nebuvau,kam papasakoju issizioja....su vyru siuo metu kaip anksciau minejau neturiu galimybes apie tai pakalbet akis i aky....na bet kai atsiras ta proga,abejoju ar jam dasus,vakar kazkaip jam uzsiminiau,kad visai kita pusesere jo(ne ta kur pasake man)irgi apie jo motina atsiliepia negraziai,jo zodziai buvo...jos kazka ne taip suprato..negalejo ji sitaip pasakyt...sakes maniau sprogsiu is nervu...na neduok Dievuliau jai ivarys kazkas kompleksa,nezinau ka tada as padarysiu 
po to pokalbio isvaziavom su draugais ir dukruze i palanga..ten kaip tycia senos bobules(manau jos daug kam taip sako)kokia grazoi lelyte,kokie plaukai!!!!!!!man sirdy taip dziugu,kartu ir juokas eme....kaip ta bjaurybe dryso pasakyt apie ja kad ji NEGRAZI..eh..
man dziugu ir del to kad turim mano mama,ji auksine mociute mazajai
ir vyro"pamote"ji yra niekas vyruj,tuo labaiu muzu mazei,bet kaip nekeista ji ja DIEVINA,buciuoja irtt....o ta tikroji moce(vyro motina)ne sykio nera pabuciavusi....ir dar apie dovanas,gal ne taip parasiau,bet ji neikada nenupirks vaikui zaislo o tik TO KO REIKIA!!!!!!!!!Vaiko gimtadienis,DARYK VAIKUI DOVANA!o ji pirksiu tik ko reikia!!!!basuciu sakau
aisku jos buna geros brangios...bet va kaip yra...
matyt jai didele nuoskauda kad sunelis su manim liko nieko nepadare tokia didvyre....tai iki siol loja ant manes...visai neseniai maziuke pakrikstyjom,susiedem kaip!!!!!!!!!!!
per ja!ji pasake nepasisiukslinkit ir kuniguj duokit koki 150lt,ne sakau duosim 50lt kai puole ji sako slyksciu garsiu balsu mane vos ne gedint....
vyras puole gint ja...likau durnes vietoj,isejau apsizliumbiau,kad jis dar jai sikna laizo..isejo pakelta galva,kad mes susipykom..
tevams pasakem jei norit i baznycia atvaziuokit,jie atvaziavo,ten dovanos ir visa kita,palinkejo mums gero kelio ir grazios sventes,o ta furyja ilipo i musu masina ir baliavot kartu vaziavo,visi gerimai ir maistas palei jos uzsakyma!torta kuri mes su vyru pirkom(ziauriai skanus)ispeike...
mano sesuo su ja taip susipyko
sesute ne is tyliuju,pagatava visiems akis iskabint,o susipyko todel kad ji pasake kad vyrai turi atsipalaiduot,prigert,pa....kint kitas
patikekit mamkos visi kas pas mus buvo apsale sedejo
va kokia anyta auksa turiu
dar daug galeciau prirasyt cia tik poros dienu ivykiai
o mes su vyru kartu jau 7metai,kad ir vestuves....verke kaip durne kad sunelis zenyjasi(matai turbut nebebus kas siuksles isnesa,pati juk siknos nepakelia)atejo i zaksa su juoda sukne nesakau kad juoda negrazu(man paciai patinka juoda)bet toks jausmas kad ji atejo i laidotuves
sakydama tosta tiek drebejo,kad vos nepravirko
beje jos palinkejima atsimenu iki siol NEPAMIRSKIT KELIO NAMO(VIENAS PAS KITA)Kokio velnio tada sitaip elgtis,kam mus skirt,pykdyt...

po to pokalbio isvaziavom su draugais ir dukruze i palanga..ten kaip tycia senos bobules(manau jos daug kam taip sako)kokia grazoi lelyte,kokie plaukai!!!!!!!man sirdy taip dziugu,kartu ir juokas eme....kaip ta bjaurybe dryso pasakyt apie ja kad ji NEGRAZI..eh..

man dziugu ir del to kad turim mano mama,ji auksine mociute mazajai

matyt jai didele nuoskauda kad sunelis su manim liko nieko nepadare tokia didvyre....tai iki siol loja ant manes...visai neseniai maziuke pakrikstyjom,susiedem kaip!!!!!!!!!!!

dar daug galeciau prirasyt cia tik poros dienu ivykiai

O aš galvojau, kad tik mano anyta nenormali

Ai, bet tegul ilsisi ji ramybėje

visi vaikuciai grazus,ypac savos gimines