Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

QUOTE(*Star* @ 2011 01 29, 21:05)
Net lietuviu liaudies ismintis byloja- ir peledai jos peledziukas pats graziausias  4u.gif

Man rodos mamai kazkas negerai jeigu jai savas vaikas nepatinka  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man atrodo kiekvienai jos dalele yra pati pati graziausia wub.gif
Atsakyti
kad kiekvienai savo mieliausias ir visokiausias sutikciau,bet,kad kiti vaikai ir kad kiekvienas yra grazus tai tikrai nesutinku,man yra ir vaiku negraziu ir zmoniu,aisku jei vidus grazus,tai ir isvaizda grazesne patampa,bet siaip....
turbut as ne vienintele tokia
Atsakyti
pas mus giminej buvo taip, kad gime labai nesimpatiska mergyte ir pati mama tai pripazino. bet isaugo tikra grazuole cool.gif dabar ji jau pilnamete.
Atsakyti
na bet tema tai ar mamai gali but negrazus JOS vaikas ... aisku svetimi gal ir ne toki grazus kaip savi

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 03 25, 00:45)
kad kiekvienai savo mieliausias ir visokiausias sutikciau,bet,kad kiti vaikai ir kad kiekvienas yra grazus tai tikrai nesutinku,man yra ir vaiku negraziu ir zmoniu,aisku jei vidus grazus,tai ir isvaizda grazesne patampa,bet siaip....
turbut as ne vienintele tokia

Aš irgi pritariu.. Tikrai yra negražių vaikų, manau, kad ir mamos tai mato, tiesiog nuo to kaip vaikas atrodo jis netampa mažiau mylimas, be to daugelis tai išauga, gal tik kartais keista, kai konkursuose pamatai tokių foto, tada jau aš tėvų nesuprantu... ax.gif g.gif
Atsakyti
Kai dar neturejau savo stebuklelio, posaki "savas vaikas pats graziausias" suprasdavau kaip mamu solidaruma savam vaikui. Buvau tikra, kad ir pacios mamos mato, kad tarkim kieme zaidzia ir dailesnis vaikelis, na bet is tos meiles savo vaikuciui visada sako, kad jis pats paciausias. Kol negime mano mazylis... Kai as ji pamaciau, pamenu niekaip negalejau atsistebet, kad jis TOOOKS grazus. Ir visu tik klausiau, tik rodziau- "paziurekit, paziurekit, koks jis nuostabiai grazus!"
Ir tas jausmas liko ir siandienos. Niekada nemaciau grazesnio vaiko uz savaji...

Todel niekada nesuprasiu kaip mamai savas vaikas gali buti negrazus schmoll.gif

Gal negrazai issireiksiu, bet kaiminysteje gyvena mama su trim suneliais. Na man jie isties nera labai dailus... Bet kaskart sutikus ta mama, ji nesiliauja girti kokie grazus ir nuostabus jos suneliai. ir as ja puikiai puikiai suprantu! smile.gif
Atsakyti
Gal ir gali... visokių mamų būna.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 16, 17:24)
nu,mamos,ir tema

Visokiu reikia 4u.gif

o del negrazumo... gal jai vaikas panasus i vyra, o santykiai su juo paslyje?
Atsakyti
Mano mergaite man tikrai labai grazi, bet matau, kad aplink yra ir grazesniu, ir baisesniu biggrin.gif Siaip nereiketu mamai per daug kartoti vaikui apie jo neaprepiama grozi, zinoma, reikia ikvepti pasitikejima savimi, bet pvz, jei mergaite kokiu 13-kos, spuoguota, atlepusiomis ausimis, "ryza" (na tik pavzydys) tai nereiketu mamai pusti miglos, kad ji vaikinu svajone bigsmile.gif Tiesiog reiktu taktiskai pateikti pasiulymus, kaip pagerinti isvaizda ir rupintis savimi... Cia jau turbut i lankas nugrybavau wink.gif
beje - tema tikrai originali ir idomi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele86: 29 birželio 2011 - 00:44
Taigi,mamos smile.gif perskaiciau tema ir prisiminiau,kai po gimdymo pamaciau savo maziuka...jausmas aisku nerealus wub.gif is karto pajutau ir meile.. ir rupesti..ir globa..ir baime,kad tik viskas jam butu gerai...na bet prie isvaizdos doh.gif niekaip negalejau priprasti ir suprasti,i ka jis panasus biggrin.gif .. biggrin.gif laukiau mazo angeliuko...o jis buvo svelniai kalbant,nelabai simpatiskas - akutes siauros puliuoja ( veliau paaiskejo,kad asaru latakai uzsikimse...) plaukuciai juodi pasisiause (palyginimui,kaip pas laukini kaciuka biggrin.gif ) virs akies fanariukas (vadinamas gandro bucinys), nosiukas inkstiruotas...visas toks ilgas istyses(54 cm)...Jis visiskai neatitiko to ,ka piesiau vaizduoteje laukymo metu:) Na turejau su kuo palyginti, tuoje pacije palatoje gulejo mama su laabai grazia mergaite...kontrastas buvo dar didesnis...svarbiausia,kad tai nebuvo jokia pogimdyvine busena...mylejau ji kasdien vis labiau,bet prie isvaizdos pirmas dienas niekaip neipratau biggrin.gif... ejo laikas, ir mano anciukas pavirto i ta baltaji gulbiuka wub.gif Tas dievo kurinys pranoko visus mano vaizduotes lukescius wub.gif ir isvaizda ir charakterio savybem wub.gif aisku,jis dar visai maziukas,bet jau asmenybe wub.gif myliu ji beprotiskai wub.gif tai net ne meile, tai visi jausmai padauginti is begalybes wub.gif kai tapau mama,supratau,kad nera gyvenime jokios veiklos svarbesnes uz motinyste wub.gif
Moralas turbut butu toks,kad didele motinos meile gali kiekviena bjauruji anciuka paversti i nuostabaus grozio gulbiuka biggrin.gif
Nezinau kodel cia taip isipleciau doh.gif tiesiog uzgriuvo pirmu dienu prisiminimai smile.gif

P.S. Kai po beveik metu nusiunciau sunaus nuotrauka tai merginai su kuria vienoj palatoj buvom...atsake, labai grazus vaikas ...visai nepanasus koks buvo pirmom dienom...
Sekmes Jums mamytes wub.gif

Atsakyti
Pries 17 metu drauge pasigimde suneli. Nuvaziavom su draugeliu lankyti, ir net nusterom - be galo negrazus kudikis. Nosyte didziule, akytes zvairos, melynas visas. Net liezuvis nesiverte girti to vaikelio. O mama su sypsenele irgi aiskina: Nu klausykit, as grazi smile.gif , vyras mano grazus, nu is kur tas musu vaikas toks doh.gif (tarp kitko mamai irgi 18 metu tebuvo smile.gif )
Vakar buvom pas juos sveciuose. Berniukas uzaugo visas vyras, ir labai labai grazus smile.gif Taip kad tie bjauriejo anciukai tikrai virsta gulbemis...
Atsakyti
aš taip pastebiu, kad visi vaikai praeina tam tikras negražumo stadijas. dažnai negražūs būna:
-- ką tik "išsiritę" naujagimiai.
-- nuo 1,5 iki 3,5 vaikai, kai tėvai neprižiūri jų išvaizdos (neapkerpa, snarglių nenuvalo, normaliai neaprengia)
-- paaugliai, kai nesirūpina arba nevykusiai eksperimentuoja su išvaizda.
Atsakyti