Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

Man tai maniskes graziausios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 11 26, 20:47)
Man tai maniskes graziausios blush2.gif

Mani irgi maniškės pačios pačiausios thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinot kodel musu vaikai mums graziausi?
thumbup.gif
todel, kad i mus panasus...
wub.gif
lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Nesu tokia kategoriska kad mano vaikai patys graziausi, bigsmile.gif tikrai ne viena komplimenta pasakau ir svetimiems vaikuciams,nes man begalo grazus tamsaus gymio vaikai,juos pamacius tiesiog tirpstu,atrodo suvalgyciau tokius saldainiukus,tai kiti pajuokauja kad reikejo vyra juodcki susirasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neilaaa: 09 gruodžio 2010 - 22:55
mamai visada gražiausi jos vaikai biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo kad kiekvienas leliukas ar tai vaikas yra pats graziausias mamytei smile.gif wub.gif juk jie musu mazi angeliukai wub.gif smile.gif
Atsakyti
Aš niekada nelyginu savo vaiko su kitais, visi labai skirtingi,o lyginti mano gražesnis ar jos, manau yra kvaila smile.gif
Man asmeniškai mano dukra labai graži, nors dažnai klausiu savo mamos ar tik mums ji tokia graži, ar iš tikro gražus vaikas. Vis galvoju ar čia mamiška meilė "rodo" tą vaiką tokį idealų, ar visom taip mamom, ar būna kitaip g.gif skaitau šią temą ir gaunu atsakymą.
Nė už ką nedrįsčiu smerkt mamos, kuri mano, kad jos vaikas nėra labai gražus, juk taip manydama ji myli jį taip pat stipriai smile.gif
Atsakyti
Man ne visi vaikai yra vienodai grazus.... tikrai yra ir maziau simpatisku, kaip ir suaugusiu....
Kai laukiausi labai pergyvenau, kad manoji man pasirodys negrazi unsure.gif
Bet kai man pirma karta ja pagulde ant krutines, vienintele tesovusi i galva mintis buvo ''Dieve, kokia grazi'' wub.gif
Po to daug apie tai galvojau ir su draugemis diskutavome ir as priejau isvados, kad gamtos taip sukurta, kad mamai jos pacios vaikas tiesiog negali buti negrazus...... wub.gif todel su antru, tikriausiai, tokiu baimiu nebebus ax.gif
nors paskaicius tema, vistik matau, kad gali buti visaip biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai būna ir išimčių.Mano draugė pasigimdė berniuką kai aš nuėjau palankyti tai buvau tikrai pasimetus.Pažiūrėjau į tą vaiką ir kaip įprasta norėjau sakyti koks grąžus biggrin.gif ,bet patikėkit manim,man neapsivertė liežuvis meluoti.Draugė sako,negražus,negražus ir juokiasi o aš žiūriu ir nerandu žodžių ką paskyti doh.gif biggrin.gif Sakau,man jis juokingas o ji sako ir man biggrin.gif. Na tikrai buvo juokingas,bet dabar jam jau 16 metų ir bernas išaugo įspūdingo grožio wub.gif
Atsakyti
Nerasite turbut mamos,kuriai jos vaikas butu negrazus.....
Atsakyti
man mano vaikas pats graziausias pasaulyje ir nesvarbu ka galvoja kiti, mamai savas vaikas pats paciausias
Atsakyti
visada maniau kad negali bet nesenei sutikau viena mama kuri labai negrazei atsiliepe apie savo vaika, nors vaikutis labai mielas ir visai normalus netaip kaip ji apibudino jo mama verysad.gif
Atsakyti