Man tai maniskes graziausios

QUOTE(Bluebell @ 2010 11 26, 20:47)
Mani irgi maniškės pačios pačiausios

Nesu tokia kategoriska kad mano vaikai patys graziausi,
tikrai ne viena komplimenta pasakau ir svetimiems vaikuciams,nes man begalo grazus tamsaus gymio vaikai,juos pamacius tiesiog tirpstu,atrodo suvalgyciau tokius saldainiukus,tai kiti pajuokauja kad reikejo vyra juodcki susirasti

mamai visada gražiausi jos vaikai

Aš niekada nelyginu savo vaiko su kitais, visi labai skirtingi,o lyginti mano gražesnis ar jos, manau yra kvaila 
Man asmeniškai mano dukra labai graži, nors dažnai klausiu savo mamos ar tik mums ji tokia graži, ar iš tikro gražus vaikas. Vis galvoju ar čia mamiška meilė "rodo" tą vaiką tokį idealų, ar visom taip mamom, ar būna kitaip
skaitau šią temą ir gaunu atsakymą.
Nė už ką nedrįsčiu smerkt mamos, kuri mano, kad jos vaikas nėra labai gražus, juk taip manydama ji myli jį taip pat stipriai

Man asmeniškai mano dukra labai graži, nors dažnai klausiu savo mamos ar tik mums ji tokia graži, ar iš tikro gražus vaikas. Vis galvoju ar čia mamiška meilė "rodo" tą vaiką tokį idealų, ar visom taip mamom, ar būna kitaip

Nė už ką nedrįsčiu smerkt mamos, kuri mano, kad jos vaikas nėra labai gražus, juk taip manydama ji myli jį taip pat stipriai

Man ne visi vaikai yra vienodai grazus.... tikrai yra ir maziau simpatisku, kaip ir suaugusiu....
Kai laukiausi labai pergyvenau, kad manoji man pasirodys negrazi
Bet kai man pirma karta ja pagulde ant krutines, vienintele tesovusi i galva mintis buvo ''Dieve, kokia grazi''
Po to daug apie tai galvojau ir su draugemis diskutavome ir as priejau isvados, kad gamtos taip sukurta, kad mamai jos pacios vaikas tiesiog negali buti negrazus......
todel su antru, tikriausiai, tokiu baimiu nebebus
nors paskaicius tema, vistik matau, kad gali buti visaip
Kai laukiausi labai pergyvenau, kad manoji man pasirodys negrazi

Bet kai man pirma karta ja pagulde ant krutines, vienintele tesovusi i galva mintis buvo ''Dieve, kokia grazi''

Po to daug apie tai galvojau ir su draugemis diskutavome ir as priejau isvados, kad gamtos taip sukurta, kad mamai jos pacios vaikas tiesiog negali buti negrazus......

nors paskaicius tema, vistik matau, kad gali buti visaip

Na tikrai būna ir išimčių.Mano draugė pasigimdė berniuką kai aš nuėjau palankyti tai buvau tikrai pasimetus.Pažiūrėjau į tą vaiką ir kaip įprasta norėjau sakyti koks grąžus
,bet patikėkit manim,man neapsivertė liežuvis meluoti.Draugė sako,negražus,negražus ir juokiasi o aš žiūriu ir nerandu žodžių ką paskyti
Sakau,man jis juokingas o ji sako ir man
. Na tikrai buvo juokingas,bet dabar jam jau 16 metų ir bernas išaugo įspūdingo grožio

Nerasite turbut mamos,kuriai jos vaikas butu negrazus.....
man mano vaikas pats graziausias pasaulyje ir nesvarbu ka galvoja kiti, mamai savas vaikas pats paciausias
visada maniau kad negali bet nesenei sutikau viena mama kuri labai negrazei atsiliepe apie savo vaika, nors vaikutis labai mielas ir visai normalus netaip kaip ji apibudino jo mama