Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

QUOTE(greater @ 2012 02 11, 14:04)
Kiekvienai mamai savi vaikai, patys pačiausi  wub.gif manau nei vienos neatsirastų, kuri pasakytų, kad negražus jos vaikas  tongue.gif

Tai ar jus skaitet tema?
antras mano berniukas koki menesi buvo kaip seneliukas, nu tikrai ne gražuolis, kol atpenejau biggrin.gif tikrai nieks gražiu pavadint nebandė, kai apie mergaite tai net zmones sustodavo pasakyt koks grazus lelius, ir pati mačiau. O po menesio labai pasikeite jis.
Apie kitus vaikus tai nepasakyčiau irgi kad visi man gražūs, aišku mieli, bet visokiu buna kaip ir tevu, ir nematau čia problemos. Jei ta mama daro problema, tai čia jos pačios bėda, ne vaiko juk.
Atsakyti
Kitaip ir buti neturetu! kaip tevams gali buti negrazus ju vaikas, juk jis pats mylimiausias ir nuostabiausias viso gyvenimo turtas ir dziaugsmas:)
Atsakyti
Na,man nesuvokiama,kaip savas vaikas gali buti negrazus...Man mano vaikas pats tobuliausias wub.gif
Atsakyti
o ''gali buti ir kitaip ''nesuvokema man mano pats graziauses ir nuostabiauses thumbup.gif
Atsakyti
Svetimų vaikų labai daug matau man nelabai akį traukiančių blush2.gif nu negražūs man ir viskas.

Nu bet jau mano vaikas kokio gražumo, nemoku apsakyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekvienai savo grazus, o kiti tik reti vaikai grazus, daugiau buna negrazus. bet man mano nera graziausias ir tobuliausias. as nesu tokia nesveika, nes tokiu tobulu ir graziu tik vienetai buna.
Atsakyti
mano dukryte man pati graziausia ir sauniausia wub.gif
Atsakyti
Net ir pelėdai jos vaikai yra patys gražiausi doh.gif
Atsakyti
Man kaip tik keistas mamų nelogiškumas ir suskystėjimas kai pradeda liaupsinti savo vaikus: "mano gražiausias, mieliausias, puikiausias ir t.t."

Pripažįstu, aplinkiniai ir dabar sustoja ir atsisuka pažiūrėt į tą šypseną keliantį vaiką kur tik išeiname, ir komplimentų negaili. Aš jiems atsakau: "Ačiū, kad jau sakot kad graži, tai ačiū." Kartą grįžus iš draugų, kurių mažylis dar spalvos neatgavęs, net vyras atsiduso ir sako: "nu bet visai gražus tas mūsų vaikas išėjo"

Grožis labai subjektyvus. man tikrai ne visi vaikai gražūs, tačiau nosies neriečiu dėl savo mažosios gražumo. Čia priklauso nuo to koks genų komplektas susidaro. Pripažinkim, kad ir suaugę ne visi žmonės gražūs ar net simpatiški, tai ko norėt, kad jų vaikai pretenduotų į žurnalų viršelius.

Gal tiesiog mama panašiai racionaliai mąsto. ir supranta, kad jo mažylis nėra pirmo gražumo.

Bėda tik ta, jeigu ji dėl to graužiasi labai graužiasi, o čia gali ir depresija būti. ir pvz viduj slypi piktumas ant vaiko "kodėl tu negražus". Kad vėliau neaiškintų ji vaikui "tu negražus, baidyklė", kad pats vaikas dėl mamos sau kompleksų neįsivarytų. g.gif
Atsakyti
As negalu suprasti - kaip savo vaikas gali buti negrazus doh.gif Mano abu vaikuciai yra labai grazus ir meilus wub.gif Tik labai retai ir tik kelis esu maciusi gatveje negrazius vaikus blush2.gif , bet vis viena jie buna meilus kudikiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 16, 15:31)
Sveikos mamos 4u.gif
Pasidarė labai įdomu ,ar tikrai visoms mamoms jų vaikai yra patys gražiausi?
Turiu vieną pažįstamą,kuri labai išgyvena dėl to,kad jai negražus jos vaikas unsure.gif

as irgi turiu tokia drauge kuri sako ,,ZINAU, KAD MANO DUKRA NERA GRAZI, BET KA AS GALIU PADARYTI,, ir pns..na kai mergyte buvo mazesne, tai tikrai buvo panasesne i berniuka, bet asmaniskai man ji buvo tikrai grazi smile.gif ten nera pasakisko grozio vaikas, bet ji turi kazkokiu mielu bruozu, kad man atrodo lb graziai wub.gif
o siaip nzn kaip galima taip apie savo vaika sakyti..as net negalvoju apie tai grazus jis ar ne, as ji lb myliu ir man to uztenka smile.gif juk ne grozio skatinami stengemes ji daryti, nesioti ir gimdyti doh.gif tai kaip galima sakyti, kad grazus ar negrazus?
Atsakyti
Labai dažnai bjaurūs ančiukai išauga į gražuoles gulbes! smile.gif
Atsakyti