Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Hekate:* @ 2010 01 07, 13:33)

aj syki uzsivariau banke majonezo ant plauku  lotuliukas.gif  kvapas ir poveikis nepatiko... mano plaukai jie toki pakausi i siauda panasus tai galvojau paglotnins  doh.gif  aha dar labiau pasiause  biggrin.gif

majonezas kaip ir actas-sausina plauka.. todel ir siausiasi..man ir toks pat poveikis buvo-pakulos ne plaukai.. biggrin.gif
Atsakyti
as siandien bandziau pasidaryti savos kurybos kauke...

į dubenelį išspaudžiau šaukštą alijošiaus, šaukštą medaus, tiek pat cinamono, citrinos sulčių, 1 kiaušinį, įpyliau apie pusę puodelio ramunelių ir mėtų nuoviro, sumaišiau ir išsitepiau... palaikiau apie 30 min...
na dabar plaukai dar džiūsta, bet kvepia tai skaniai... thumbup.gif
Atsakyti
Stprina plaukus neblogai cesnakas su ricinos aliejum. (1saukstas trinto cesnako+1 saukstas ricinos aliejaus). Itrint plauku saknis ir palaikyt.

Daznai darau kauke is 1 kiausinio trynio, dvieju saukstu medaus, 2 saukstu alyvuogiu aliejaus. Medu ir alieju siek tiek pasildau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 15 sausio 2010 - 10:14
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 06, 23:23)
visiskai ne blondine,as visas zoles per vasara,rudeni susirenku ir naudoju,vaistinese ten nusiperki siuksles kazkokias  doh.gif neaisku kelis metus kazkur istovejusias... zieve gali virt ir svieziai nulupta..dabar tik ne sezonas lupimui  biggrin.gif ....

visiskai nieko neismanai apie sudetingus augalines zaliavos tyrimus laboratorijoje, apie grieztus kokybes reikalavimus, ES farmakopejos standartus
nei tu buvai laboratorijoj ir tas "siuksles" smulkinai, nei tu vaistinej "uzsistovejusias" lentynoj deliojai
o siaip saunuole, kad pati renki zolytes, bet kitu darbo tikrai nereiketu taip sumenkinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 16 sausio 2010 - 05:19
QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 16, 06:08)
visiskai nieko neismanai apie sudetingus augalines zaliavos tyrimus laboratorijoje, apie grieztus kokybes reikalavimus, ES farmakopejos standartus

nu nereikejo taip jautriai reaguoti,tiesiog saslavynas yra saslavynas ir tiek,kiek pirkau tiek nusivyliau.. sakau is patirties,net verdant kvapas visiskai kitoks nei savu "svieziu" zoliu.. negi reikia girti tai kas nevertas pagyru..

susirenki pati,nors zinai ka rinkai...
o jei tingisi tai geriau tada is kokios zolininkes pirkti,negu is vaistiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
kas bandet plaukus selenu aliejum tept?
Atsakyti
ant kokiu plauku geriau tept kauke susidedancia is majonezo,trynio ir aliejuas?slapiu ar sausu? g.gif
Atsakyti
as tik ant slapiu darydavau visada;)
Atsakyti
man kazkaip nezinau ar istitikinimas ar kas bet tos naturalios neveikia.... ir aliejus tepiau ir nuovirus viriau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JuLa_knitting @ 2010 01 21, 20:40)
man kazkaip nezinau ar istitikinimas ar kas bet tos naturalios neveikia.... ir aliejus tepiau ir nuovirus viriau.... g.gif

o man atirkščiai. esu išbandžius kruvas visokiausių pirktinių ir jokio pastebimo poveikio nebuvo, gal kiek paminkštindavo plaukus, bet ir tai ne visos. O kai pradėjau natūralias daryt, tai iškart matos kad plaukai atsigauna, ir lužinėjimai baigės ir riebaluojas rečiau ir šiaip daugiau plaukų atrodo ant galvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 01 21, 22:16)
o man atirkščiai. esu išbandžius kruvas visokiausių pirktinių ir jokio pastebimo poveikio nebuvo, gal kiek paminkštindavo plaukus, bet ir tai ne visos. O kai pradėjau natūralias daryt, tai iškart matos kad plaukai atsigauna, ir lužinėjimai baigės ir riebaluojas rečiau ir šiaip daugiau plaukų atrodo ant galvos wub.gif

as tai dar pastebejima toki turiu, kad sintetines toki trumpalaiki poveiki duoda, o nuo naturaliu plaukai tikrai sustipreja ir tas jauciasi net veliau nustojus jas darytis, ko niekada nebudavo man naudojant iprastas kaukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 01 21, 22:16)

o ka esi naudojus ar naudoji kad patiko plaukam?mano tokia pat situacija tai gal pristaikysiu sau mirksiukas.gif
Atsakyti