Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

vakar vakare perskaičiau visą temą ir pati užsimaniau išbandyti kosmetinį žibalą smile.gif Paprašiau šiandien mamos, kad nupirktų, plius dar ricinos aliejaus paimtų. Tai mama pasakojo, kad kai vaistinėje paprašė ricinos aliejaus, vaistininkė perspėjo, kad saugotis, jog nepatektų į akis. Galvoju, iš kur ji žino, kad naudosiu ne pagal paskirtį ax.gif biggrin.gif Tai dabar sėdžiu išsitepus antakius ir blakstienas.
O žibalą pabandysiu ryt tikriausiai, žiūrėsim, kaip čai seksis ir koks efektas bus. Nes plaukai siaubingai slenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 10 24, 18:03)
Kur pirkai varnalesu al?  ax.gif

pirkau kazkokioj parduotuvyteje, kur rusiskom priemonemis prekiauja, uzrasyta ant jo tikras varnalesu aliejus tik rusiskai, parasyta dar kad numeris pirmas pries plauku slinkima, 100ml,lengvai issiplauna ir dar kad yra pipete ideta, firmos "elfa" kiek suprantu. Jei kartais is panevezio tada parasyciau kur smile.gif
Atsakyti
Mano plaukams patinka chna ir basma, naudoju tik kaip kauke, ne dazymui.laikau ant isplautu sampunu plauku apie 10 min.Isvalo galvos oda, nes linkus riebaluotis, perplaunu ir uzdedu balzama,nes plaukai siurkstoki po sios proceduros.
Po gimdymo slenka baisingai, tqi gal kaip nors pristabdysiu.
Dar dilgeliu nuoviras liuks perskalavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aqva @ 2009 10 25, 22:27)
pirkau kazkokioj parduotuvyteje, kur rusiskom priemonemis prekiauja, uzrasyta ant jo tikras varnalesu aliejus tik rusiskai, parasyta dar kad numeris pirmas pries plauku slinkima, 100ml,lengvai issiplauna ir dar kad yra pipete ideta, firmos "elfa" kiek suprantu. Jei kartais is panevezio tada parasyciau kur  smile.gif

kaip rusiskai varnalesu aliejus? kaip parasyta ant buteliuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2009 11 02, 17:17)
kaip rusiskai varnalesu aliejus? kaip parasyta ant buteliuko? 4u.gif

репейное масло
Atsakyti
as tai kazkaip netikiu tom naminem kosmetikos priemonem...
esu bandzius kazkokiu kaukiu daryt is avokadu, kita is ramuneliu nuoviro, mano nuomone tai tik terlione, o vistiek rezultato jokio, ar bent jau nesulyginamo su profesionalia kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 11 02, 23:10)
esu bandzius kazkokiu kaukiu daryt is avokadu, kita is ramuneliu nuoviro, mano nuomone tai tik terlione, o vistiek rezultato jokio, ar bent jau nesulyginamo su profesionalia kosmetika 4u.gif

kiek laiko bandet ir kiek kaukiu isbandet kad padaret tokias isvadas???
nuovirai skalavimui skirti,o kaukes tai naturalus aliejai,naturalus produktai,kai kurie vaisiai,pieno produktai,mieles,medus,kiausiniai....
terlione tai terlione,bet naturali ir poveikis tikrai yra..ir daug geresnis nei tu chemiju,kurios apgaulingai greitai paveikia plauka,o su laiku naudojant ji pazeidzia ir nutriusina smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 11 02, 23:10)

jei padarote viena ar kelis kartus ir tikites kazkokio poveikio, tai nieko ir nesulauksite wink.gif
Atsakyti
daug geresnis nei tu chemiju,kurios apgaulingai greitai paveikia plauka,o su laiku naudojant ji pazeidzia ir nutriusina smile.gif ...

abejoju ax.gif plaukams skirtos priemones yra skirtos tik jiems. jokios namines kaukes (is pieno produktu pvz lotuliukas.gif )taip nepades kaip profesionalios priemones.

o nuovirai thumbup.gif cia tai tikiu kad gali kazkiek padeti, taciau kad kefyras ar majonezas gali buti naudingas plaukams doh.gif terlione tai tikrai. 100 kartu geriau plaukams skirta kaukyte palaikyti siltai susukus ranksluopsciu koki 30 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisse: 03 lapkričio 2009 - 09:55
QUOTE(deisse @ 2009 11 03, 10:52)
100 kartu geriau plaukams skirta kaukyte palaikyti siltai susukus ranksluopsciu koki 30 min.

o man naturalios geriau ir nepalyginamas poveikis smile.gif
pirktines naudoju kai laiko neturiu terlionem...
Atsakyti
sutinku su tuo, kad naminiai budai yra 100 kartu efektingesni nei pirktines kaukes, koki pusmeti metus buvau sita gera iproti, tai rezultatas puse plauku kibire kirpykloje, nors ir naudojau visokius biesus neispigiuju,...
vat siandiena vel pradejau savo senai isbandytu megiamu kaukiu kursa,
thumbup.gif jau plaukuciai baigia dziuti, jie tapo minkstuciai glotnuciai, jau po pirmojo karto,... toliau vis bus geriau ir geriau,...
dariau tokia kauke, ricinu aliejus, sampunas ir kefyras, ....isplovus isskalavau ramuneliu nuoviru,.. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2009 10 26, 13:53)
Mano plaukams patinka chna ir basma, naudoju tik kaip kauke, ne dazymui.laikau ant isplautu sampunu plauku apie 10 min.Isvalo galvos oda, nes linkus riebaluotis, perplaunu ir uzdedu balzama,nes plaukai siurkstoki po sios proceduros.
Po gimdymo slenka baisingai, tqi gal kaip nors pristabdysiu.
Dar dilgeliu nuoviras liuks perskalavimui 4u.gif

mano galvos oda irgi linkusi riebaluotis, o sakykit kuri priemone geriau chna ar basma? kolkas nesidomejau apie nei viena is ju blush2.gif gal jus atsakyti galit? 4u.gif
Atsakyti