Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Vėrinėlis"

QUOTE(Sanita @ 2010 01 04, 13:55)
Cia paskaitinejus susidaro ispudis, kad cia pasisako tik kelios mamos ir dauguma sio darzelio darbuotoju  biggrin.gif
Ar Verineli lankanciu vaiku mamoms nerupi ju vaikai ? doh.gif  Jos rupinasi tik ju vaikus priziurinciais pedagogais ?  doh.gif  hihihi.gif
Man visad atrode kad cia temos apie musu vaikucius, o ne apie pedagogu gerove ir t.t. tam gal yra kitos temos ? Ar as cia ko nesuprantu?  ax.gif

na tikrai kazko nesuprantant... juk kuo geriau pedagogams, tuo geriau ir musu vaikuciams...
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 04, 12:55)
Cia paskaitinejus susidaro ispudis, kad cia pasisako tik kelios mamos ir dauguma sio darzelio darbuotoju  biggrin.gif
Ar Verineli lankanciu vaiku mamoms nerupi ju vaikai ? doh.gif  Jos rupinasi tik ju vaikus priziurinciais pedagogais ?  doh.gif  hihihi.gif
Man visad atrode kad cia temos apie musu vaikucius, o ne apie pedagogu gerove ir t.t. tam gal yra kitos temos ? Ar as cia ko nesuprantu?  ax.gif

Matau, kad man taikote postą, tai ką dabar man daryti, kad rašo tik kelios mamos? Paprašyti, kad rašytų daugiau mamų? g.gif Kurios nori, tos ir rašo.
Vaikai rūpi, kas per klausimas? Ar jis retorinis, nes tikrai banalus klausimas, žinant atsakymą. Bet nekuriems rūpi ne tik jų vaikai, bet ir viskas, kas su jais susiję.
O kalbėti šioje temoje galima apie ką nori, vienos apie dažymą, kitos apie auklėtojas, trečios apie vaikus, ketvirtos apie maistą, penktos apie ligas, šeštos apie atostogas... Kai kurios nieko nerašo, o tik komentuoja tai, ką kitos rašo. Na, tikrai laisva tema viskam, kas susiję su darželiu. 4u.gif

Teisingas pastebėjimas, kad sudarius palankias salygas dirbti ir vaikams ten bus geraiu. Tuo labiau, kad tikrai yra kur stengtis ir į ką lygiuotis. Aš manau, kad auklėtojos tikrai yra to vertos, nes kasdien rūpinasi daugybe mažylių - mūsų vaikų.

Beje, tikrai nesu auklėtoja ar pedagogė, ne mano kantrybei toks darbas.
Atsakyti
laba diena,
norejau paklausti kazin kokie sansai patekti po 2 metu i lopselio grupe ? ar yra pirmenybe jei vyresnis vaikas lanko sita darzeli ?
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 10, 10:15)
laba diena,
norejau paklausti kazin kokie sansai patekti po 2 metu i lopselio grupe ? ar yra pirmenybe jei vyresnis vaikas lanko sita darzeli ?

Kiek žinau pirmenybė yra mirksiukas.gif . manau, kad šansų turite daug smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti pagal kokia programa dieba darzelis? kokia tvarka grupese? Kaip su papildomom rinkliavom ? Kokia tvarka darzeli? Kaip maistas? 4u.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie paruosiamaja grupe? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(zelviene @ 2010 04 22, 22:32)
Gal galit pasakyti pagal kokia programa dieba darzelis? kokia tvarka grupese? Kaip su papildomom rinkliavom ? Kokia tvarka darzeli? Kaip maistas?  4u.gif

pagal verinelio mirksiukas.gif
papildomos rinkliavos pagal susitarima...metu pradzioj davem po 15lt - visiems metams vaiku gimtadienio dovanelems ir viskas 4u.gif
maistas-skonio reikalas mirksiukas.gif mano sunus valgo viska, namie isrankus-kas cia supras tuos vaikus ax.gif per kaledas ragavau sriubyte ir kepsni - nu normalus ax.gif
Atsakyti
Kike grupese vaiku? Aukletoja viena ar dvi? miega toje pacioje patalpoje ar yra atskiri miegamieji? O kaip paruosiamoji grupe? 4u.gif
Atsakyti
grupese po 20vaiku ax.gif aukletojos 2 ir 1 seimininkute....bet jos keiciasi-1 iki pietu,kita po pietu....del paruosiamuju grupiu nezinau,nes mes zymiai mazesni ax.gif
Atsakyti
o vaikai miega atskiroje patalpoje? Ar su vaikais daug uzsiima aukletojos? 4u.gif
Atsakyti
ax.gif nelabai cia kas lankosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 04 24, 16:45)
o vaikai miega atskiroje patalpoje? Ar su vaikais daug uzsiima aukletojos?  4u.gif

Vaiaki miega atskiroj patalpoj, o auklėtojos užsiimima pakankamai manau. Kiek ateinu jie vis žaidžia ,dainuoja, knygeles varto - skaito. Dabar mokinasi eilerastuku mamai. Persirengimo kambariuke daug piešinių pastoviai vaikų pieštų, lipdinių iš plastilino. Manau kad vaikai puikiai užimti. Tuo labiau viskas matosi pagal vaiko norą keliauti į darželį biggrin.gif
Atsakyti