o kokie bureliai yra? kokia nuomone apie juos?
QUOTE(zelviene @ 2010 04 30, 22:58)
o kokie bureliai yra? kokia nuomone apie juos?
mano mergina lanko sokius, muzika ir keramika

sokiai vyksta pasakos principu - pvz apie raudonkepuraite seka vadove pasaka, o vaikuciai viska vaizdziai rodo, idedami sokio zingsnelius....
per muzika-vaikai supazindinami su instumentais, ju skambejimu, dainuoja daineles
per keramika - aisku viskas- is molio lipdo darbelius ivairius...
mes esam labai patenkinti,vadoves labai mielos ir siltos

QUOTE(Nike @ 2010 05 01, 18:19)
mano mergina lanko sokius, muzika ir keramika
kartais ateinu specialiai anksciau kad paziureti kaip jie ten kulturinasi
sokiai vyksta pasakos principu - pvz apie raudonkepuraite seka vadove pasaka, o vaikuciai viska vaizdziai rodo, idedami sokio zingsnelius....
per muzika-vaikai supazindinami su instumentais, ju skambejimu, dainuoja daineles
kiek kalbejau su teveliais,visi labai patenkinti bureliais 

Labai aciu uz informacija

QUOTE(zelviene @ 2010 04 24, 12:46)
Kike grupese vaiku? Aukletoja viena ar dvi? miega toje pacioje patalpoje ar yra atskiri miegamieji? O kaip paruosiamoji grupe? 

Mano lanko dvi mergaitės

Miegamieji atskirai nuo žaidimo kambario, auklėtojos dvi, dirba po pusdienį ir šeimininkutė.
Mes irgi ruošiamės į šį darželį. Vis nueinu pas direktorę pasikalbėti, bet dar neaišku ar pakliūsim, eilutė nemaža
Tikiuosi nuo rugsėjo mano vyrukas galės tipenti čia

Tikiuosi nuo rugsėjo mano vyrukas galės tipenti čia

as ir buvau i šita darzeli uzrasius savo mergyte, bet vien del kiemo tikrai nevesiu, man tikrai jis kraupus, aisku suprantu,kad tarp daugiabuciu sunku islaikti tvarkinga kiema, bet kitiems darzeliams tikrai pavyksta...

QUOTE(kristegri @ 2010 05 04, 16:39)
as ir buvau i šita darzeli uzrasius savo mergyte, bet vien del kiemo tikrai nevesiu, man tikrai jis kraupus, aisku suprantu,kad tarp daugiabuciu sunku islaikti tvarkinga kiema, bet kitiems darzeliams tikrai pavyksta... 

Kažkaip to nesureikšminau

QUOTE(Nikolete @ 2010 05 04, 17:50)
Kažkaip to nesureikšminau
Vaikai žaidžia vieni su kitais, daugiausia smėlio dėžėj ir visko jiems ten pakanka. Mums šis darželis patinka 

as labai sureiksminu, kokioj aplinkoj mano vaikas zaidzia ir panasiai, man net tas kiemas kaip ir pavojingai atrodo...tinka jums, mums ne!
QUOTE(kristegri @ 2010 05 04, 22:02)
as labai sureiksminu, kokioj aplinkoj mano vaikas zaidzia ir panasiai, man net tas kiemas kaip ir pavojingai atrodo...tinka jums, mums ne!
o jūs manot, kad nueisit ir pasirinksit, kur norit ir kur kiemas patiks?

dauguma darzelius renkasi kad arciau butu, kad geri atsiliepimai butu, gal aukletojos geros, kad bureliu butu......o jeigu pagal kiemus rinkis,tai nejucia ir kokiam centre galima atsidurt

QUOTE(Nike @ 2010 05 05, 12:03)
dauguma darzelius renkasi kad arciau butu, kad geri atsiliepimai butu, gal aukletojos geros, kad bureliu butu......o jeigu pagal kiemus rinkis,tai nejucia ir kokiam centre galima atsidurt 

tai paprašciausia tik diskusija, jei jus skaitot,kad tai vienas geresniu darzeliu,tai dziugu, as manau kitaip, o kiemas tikrai yra svarbu nes vaikai ten nemazai praleidzia laiko, as renkuosi taip,kad butu gerai, viskas viename, man nera aktuolu,kad butu arti namu, man aktuoliau, kad as palikciau vaikiuka ir buciau rami del jo saugumo, jei jus sakot,kad sio darzelio kiemas yra tvarkingas, jusu reikalas,as taip tikrai nemanau nes maciau kur kas tvarkingesniu.
Papildyta:
QUOTE(ausrutis @ 2010 05 05, 11:54)
manau taip.
QUOTE(kristegri @ 2010 05 05, 19:20)
tai paprašciausia tik diskusija, jei jus skaitot,kad tai vienas geresniu darzeliu,tai dziugu, as manau kitaip, o kiemas tikrai yra svarbu nes vaikai ten nemazai praleidzia laiko, as renkuosi taip,kad butu gerai, viskas viename, man nera aktuolu,kad butu arti namu, man aktuoliau, kad as palikciau vaikiuka ir buciau rami del jo saugumo, jei jus sakot,kad sio darzelio kiemas yra tvarkingas, jusu reikalas,as taip tikrai nemanau nes maciau kur kas tvarkingesniu.
o jus kazkur matet kad parasiau kad kiemas tvarkingas

ir isviso jei jums nepatinka sis darzelis,tai nelyskit ir nekomentuokit