Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 17, 16:35)
g.gif aha, gaila, pati irgi nenumanau, ka daryti frusty.gif Greiciausiai, kai vaziuosiu pirkti dirzo i ortopedija, pasiklausiu, ka jos galetu patarti g.gif Zodziu, nesamane kazkokia su tais visai pletimais, strijomis ir t.t. cry.gif

Oj nesakyk, mano krutine visa strijose, ant uzpakalio irgi neseniai atsirado, o apie celiulita nekalbu..................... mega_shok.gif cray.gif tepi kremu kojas ir ziuret baisu.......
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 17, 15:21)
Merginos, turiu dideli klausima g.gif Ar jums pleciasi venos? Siandien vos galo negavau, kai pamaciau, kas dedasi ant mano slaunu mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  help.gif Jei taip ir toliau plesis, tai po gimdymo reikes tas venas operuoti doh.gif Gal kuri pirkote kompresines kojines, ar siaip patarimu kokiu galite duoti? verysad.gif

...na as matau, kad tu venu padaugejo ir ryskesnes, bet dar pakolkas jokiu probelmu man jos nekelia... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 14:40)
Oj nesakyk, mano krutine visa strijose, ant uzpakalio irgi neseniai atsirado, o apie celiulita nekalbu..................... mega_shok.gif  cray.gif tepi kremu kojas ir ziuret baisu.......

juk tie kremai tik sumazina, bet ju isnaikinti nepades mergaites schmoll.gif

man kolkas tfu tfu tfu striju nera, ant pilvelio kelios juosteles ir viskas karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 16:39)

Aa...tai gal tu geriau dideliu iklotu paimk daugiau, nes su sauskelniu uzdejimu tikrai problemu gali but............ g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 15:39)

O ar gine jau gali taip anksti nuspresti kad bus CP?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 15:40)
Oj nesakyk, mano krutine visa strijose, ant uzpakalio irgi neseniai atsirado, o apie celiulita nekalbu..................... mega_shok.gif  cray.gif tepi kremu kojas ir ziuret baisu.......

...celiulito ir man atsirado...tikiuosi, po visko, pasportuosiu ir isnyks... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 15:43)
O ar gine jau gali taip anksti nuspresti kad bus CP??  unsure.gif

...aga...gali, man jau kortelej irasyta...tik man sprende ne ji, o akiu gyd. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 17, 16:42)
juk tie kremai tik sumazina, bet ju isnaikinti nepades mergaites schmoll.gif

man kolkas tfu tfu tfu striju nera, ant pilvelio kelios juosteles ir viskas karsta.gif

Teks kai vaikelis sustipres ir paaugs, rimtai susiimti del savo figuros....... help.gif showoff.gif karsta.gif
Atsakyti
pas mane visa gyvenima buvo celiulitas, tai del jo maziausiai jaudinuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 15:42)
Aa...tai gal tu geriau dideliu iklotu paimk daugiau, nes su sauskelniu uzdejimu tikrai problemu gali but............ g.gif  unsure.gif

...tai as irgi taip sakau, bet del viso pikto pasiemiau ir tas sauskelnes...nes tik pirma diena su kateteriu, o paskui tai jau kaip ir visos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 15:44)
...celiulito ir man atsirado...tikiuosi, po visko, pasportuosiu ir isnyks... ax.gif
Papildyta:

...aga...gali, man jau kortelej irasyta...tik man sprende ne ji, o akiu gyd. tongue.gif

o akiu gydytoja cia prie ko ? g.gif kazkaip neikertu, papasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 16:41)
...na as matau, kad tu venu padaugejo ir ryskesnes, bet dar pakolkas jokiu probelmu man jos nekelia... tongue.gif

Na, man irgi padaugejo, bet taip normaliai, kad jau nereikia per padidinamaji stikla ziureti ir specialiai ieskoti cry.gif Zodziu, reikia kazkaip kojas kelti, saugoti nuo skysciu, pagaliau baseina pradeti lankyti, gal sumazes g.gif O apie celiulita as patylesiu help.gif help.gif bash.gif Bet viliuosi, kad pagimdziusi pradesiu sportuoti, teptis visokiai kremais ir bus norma. Na, tik viltis belieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 15:46)
o akiu gydytoja cia prie ko ?  g.gif  kazkaip neikertu, papasakok  bigsmile.gif

...tai nestukes siuncia tikrintis...o mane, kai patikrino ir neleido, kad neatsoktu tinklaine stanginantis... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 17, 15:48)
Na, man irgi padaugejo, bet taip normaliai, kad jau nereikia per padidinamaji stikla ziureti ir specialiai ieskoti cry.gif Zodziu, reikia kazkaip kojas kelti, saugoti nuo skysciu, pagaliau baseina pradeti lankyti, gal sumazes g.gif O apie celiulita as patylesiu help.gif  help.gif  bash.gif Bet viliuosi, kad pagimdziusi pradesiu sportuoti, teptis visokiai kremais ir bus norma. Na, tik viltis belieka ax.gif

...nieko...reikia parintis po gimdymo, kai ko nors nebeis istaisyti...o dabar viskas atleidziama ir reikia dziaugtis... nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti