Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 16:49)
...tai nestukes siuncia tikrintis...o mane, kai patikrino ir neleido, kad neatsoktu tinklaine stanginantis... smile.gif

Taip, taip, man gydytoja lygiai ta pati sake g.gif Be to, vyro broliene, nors ir turi problemu su regejimu, gimde pati, bet paskui jos akys atrode kaip vampyres, buvo raudonos, nes plyso kraujagysles doh.gif Nezinai kaip ji ten veliau gydesi, dabar atrodo kaip iki gimdymo ax.gif
Atsakyti
Bozen@> o tu turi problemu su akimis??? unsure.gif nes as pas vieninteli okulista dar nenuejau pasitikrinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 15:55)
Bozen@> o tu turi problemu su akimis???  unsure.gif  nes as pas vieninteli okulista dar nenuejau pasitikrinti  doh.gif

...siaip turiu silpniausius akinukus ir tai tik, kai vairuoju deduosi ar tv ziuriu...kaip issireiske, tai tinklaine skyleta pas mane..gyde su lazeriu, bet bijo, kad vistiek ko nenutiktu...iki nestumo jokiu blogumu nejauciau ir dabar nejauciu, bet va kai patikrino, tai atrado oj oj...ir jei atsoktu tinklaine lauktu sunki operacija, kuri negarantuo 100 %, kad atsistatys regejimas...tai va unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 16:04)
...siaip turiu silpniausius akinukus ir tai tik, kai vairuoju deduosi ar tv ziuriu...kaip issireiske, tai tinklaine skyleta pas mane..gyde su lazeriu, bet bijo, kad vistiek ko nenutiktu...iki nestumo jokiu blogumu nejauciau ir dabar nejauciu, bet va kai patikrino, tai atrado oj oj...ir jei atsoktu tinklaine lauktu sunki operacija, kuri negarantuo 100 %, kad atsistatys regejimas...tai va unsure.gif

matai kaip cia yra g.gif tada jau tikrai geriau nerizikuoti schmoll.gif
as cia taip susidomejau nes as irgi turiu silpniausius akinius irgi uzsidedu kai namuose trinuosi arba darbe su kompu dirbu . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 17:04)

Jo, kiekvienas su savo problemelem..... mellow.gif
Papildyta:
Toks tinginys mane sian apemes, visa diena su chalatu vaikstau ir vien tik prie kompo sedziu! doh.gif vis nueinu i saldytuva ko uzkrimst ir va taip doh.gif nieko sian turiningo nenuveikiau, sakes doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 16:17)
Jo, kiekvienas su savo problemelem..... mellow.gif

...na, as tai dziaugiuosi, kad man cia taip, karaliskas gimdymas nusimato, kitos uz tai pinigus sumoketu, kad tik darytu CP...neesu as kokia maryte melnikaite, o dabar rami... ax.gif
Papildyta:

...ar nestukem galima valerijonu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 17:24)
...na, as tai dziaugiuosi, kad man cia taip, karaliskas gimdymas nusimato, kitos uz tai pinigus sumoketu, kad tik darytu CP...neesu as kokia maryte melnikaite, o dabar rami... ax.gif
Papildyta:

...ar nestukem galima valerijonu... g.gif

Tik gydytojo nurodymu, nors pavojingas nestumo metu nera.
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 16:27)
Tik gydytojo nurodymu, nors pavojingas nestumo metu nera.

...man kartais tokie nervai ima, tai sakau, gal kada nekada tu lasiuku paimti, kai uzeina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 17:28)
...man kartais tokie nervai ima, tai sakau, gal kada nekada tu lasiuku paimti, kai uzeina... doh.gif

Saulyt, vel nervinies del tu vyru......? blink.gif g.gif nereikia jokiu valerijonu, geriau sokolada sukirsk ar siaip ka skanaus, ar nusipirk sau ka nors grazaus, is kart aprimsi mirksiukas.gif
Atsakyti
O kai daro CP tai padaro tiesiog toj vietoj nejautra? blink.gif

nu o seip reikia nors karta pagimdyti o tai taip gali niekada gyvenime ir nesuzinoti ka reiskia gimdymas ir kas tai per jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 16:33)
Saulyt, vel nervinies del tu vyru......? blink.gif  g.gif nereikia jokiu valerijonu, geriau sokolada sukirsk ar siaip ka skanaus, ar nusipirk sau ka nors grazaus, is kart aprimsi mirksiukas.gif

...na gal ir del to kazkiek unsure.gif ...bet kartais uzeina tokios bangos, kad viskas nervina... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 16:38)
O kai daro CP tai padaro tiesiog toj vietoj nejautra?  blink.gif

nu o seip reikia nors karta pagimdyti o tai taip gali niekada gyvenime ir nesuzinoti ka reiskia gimdymas ir kas tai per jausmas  biggrin.gif

...daro arba spinaline nejautra i stubura, arba pilna narkoze...

...na as galiu gyventi ir be to malonumo... lotuliukas.gif ...ir manau, kad neteks ji patirti...nors ta vietele, liks neistampyta... lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Na va papietavom, as siandien kazko baisiai irzli, seniai taip buvo, nes dazniausiai nuotaika buna pavydetinai puiki. Bet kad man ziauriai lelka mano spaudzia tuos sonkaulius, nors imk ir verk verysad.gif Sakau vyrui, kad kiba musu vaikutis sumane man siandien per gerkle islyst lotuliukas.gif
Atsakyti