Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 18, 13:54)
pas mane berniukas  doh.gif  blush2.gif  4u.gif  bet nieko,ziuresim kaip ten bus... aisku maza vieos visa ka,tik nebutinai taip ten savo "staktu"platint...nes kai isiremia tai aukstielnika griuk... doh.gif

o mes nezinom kas ten pas mane auga lotuliukas.gif

aha, jau kai isirems kur tai ne nezinau ka daryt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet as pradedu glostyt ta vieta arba kutent ir pasitraukia blush2.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 18, 14:57)
o mes nezinom kas ten pas mane auga lotuliukas.gif

aha, jau kai isirems kur tai ne nezinau ka daryt doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet as pradedu glostyt ta vieta arba kutent ir pasitraukia blush2.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

mano tu glostyt ka nori adryt gali,nieko kol neatsibos paciam ir neneurims blush2.gif jau su charakteriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 18, 14:02)
mano tu glostyt ka nori adryt gali,nieko kol neatsibos paciam ir neneurims  blush2.gif  jau su charakteriu  lotuliukas.gif

jau pilvely budamas kaprizus rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

sunku bus su tokiu mazyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 18, 15:06)
jau pilvely budamas kaprizus rodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

svarbu ismiegam nakti biggrin.gif na gal viskas ir gerai bus matysim... blush2.gif blush2.gif blush2.gif kazko noooriu tik nzn ko... g.gif ir nebeinau ka veikti unsure.gif lygint negaliu nes auktai uzdeti rubeliai leliuko... g.gif tvarkytis sveikatos tiek dar ner kad jau generaline pasidaryt... blush2.gif blink.gif gulet ir gi nenoriu,kad uzmigc bo kaip vakarnuo 2 iki 6 beveik ismiegojau..tai tada iki 2 naties bludinejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 18, 14:16)
svarbu ismiegam nakti biggrin.gif  na gal viskas ir gerai bus matysim... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  kazko noooriu tik nzn ko...  g.gif  ir nebeinau ka veikti unsure.gif  lygint negaliu nes auktai uzdeti rubeliai leliuko...  g.gif  tvarkytis sveikatos tiek dar ner kad jau generaline pasidaryt... blush2.gif  blink.gif  gulet ir gi nenoriu,kad uzmigc bo kaip vakarnuo 2 iki 6 beveik ismiegojau..tai tada iki 2 naties bludinejau  g.gif

o as kai nakti grystu is wc, jis visada kuistis pradeda lotuliukas.gif vyras ranka uzdeda tai kartais ir ji paspardo, bet dazniausiai erzina teveli ir slepias nuo jo blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as tai eisiu greit atsigult ir bandysiu pasimokyt tam egzui rytojaus, pagaliau baigsis paskaitos treciadieni thumbup.gif
Atsakyti
einu ir as pagulet,gan sedet.... jauziurniukas prasosi vis pabumsi "staktas" platint nbando blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 18, 16:06)
jau pilvely budamas kaprizus rodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Laba vakara nestuke.gif
Leliukai pilve ir naujagimiai kaprizu dar neturi, patikek manim smile.gif
Atsakyti
na va as pagaliau gryzau smile.gif ziuriu nedaug priplepejote smile.gif

kas del okulisto tai kai mums buvo 13 savaiciu mes gavome nesciosios kortele, kurioje yra vietos kur turi padaryti savo irasus tam tikri gydytojai. Tai yra seimos gydytojas, stomotologas, okulistas. Mes visus aplankeme isskyrus okulista ax.gif

kas del batu tai nesenai nusipirkau batus labai patogius tik jie ant storoko kulno . O turiu zieminius ilgus bet irgi ant gana auksto kulno irgi tokio storoko, gal galesiu juos deveti, nes kazkaip kitu pirkti nesinori blush2.gif
Vilnietem siulau paieskoti batu parduotuveje ,,batu kalnas" ten pakankamai neblogu batu yra. Ir svarbiausia kokybe gera .

Beje nusipirkau palta tik jo peciai man kazkokie keistoki atrodo g.gif
Atsakyti
niu matau savaitgalis veikia ir foruma biggrin.gif user posted image

mano buto tikrintos akys ne per seniausiai ir nieko nereikejo eit ,nes ginius paziurejo i irasa ir viskas... g.gif na as pas ji jau ne pirmi metai einu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padruske22: 18 spalio 2009 - 16:38
QUOTE(Fabula @ 2009 10 18, 17:30)
na va as pagaliau gryzau  smile.gif  ziuriu nedaug priplepejote  smile.gif

kas del batu tai nesenai nusipirkau batus labai patogius tik jie ant storoko kulno . O turiu zieminius ilgus bet irgi ant gana auksto kulno irgi tokio storoko, gal galesiu juos deveti, nes kazkaip kitu pirkti nesinori  blush2.gif
Vilnietem siulau paieskoti batu parduotuveje ,,batu kalnas" ten pakankamai neblogu batu yra. Ir svarbiausia kokybe gera .

Beje nusipirkau palta tik jo peciai man kazkokie keistoki atrodo  g.gif

na jei galesi tuos batus nesioti ir neskaudes nugaros, tai pirmyn. Siaip cia tik senu bobuciu pasakos, kad negalima nesioti ant kulno, nepatariama tik ant kulno ,nes didesne tikimybe apsiversti (tokiai kaip as tai ir ant bekulniu ir lygioj vietoj galima apsiverst lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

o ko tie peciai keisti ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 18, 17:36)
niu matau savaitgalis veikia ir foruma  biggrin.gif  user posted image

mano buto tikrintos akys ne per seniausiai ir nieko nereikejo eit ,nes ginius paziurejo i irasa ir viskas...  g.gif  na as pas ji jau ne pirmi metai einu  wub.gif

nestumo metu siaip tikrina ne regejima, o akiu spaudima, nes jeigu jis didelis, tai gali pati nepagimdyti arba didesne rizika, kad pati gali buti komplikaciju kai gimdysi
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 18, 17:41)
na jei galesi tuos batus nesioti ir neskaudes nugaros, tai pirmyn. Siaip cia tik senu bobuciu pasakos, kad negalima nesioti ant kulno, nepatariama tik ant kulno ,nes didesne tikimybe apsiversti (tokiai kaip as tai ir ant bekulniu ir lygioj vietoj galima apsiverst  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

o ko tie peciai keisti ? g.gif
Papildyta:
nestumo metu siaip tikrina ne regejima, o akiu spaudima, nes jeigu jis didelis, tai gali pati nepagimdyti arba didesne rizika, kad pati gali buti komplikaciju kai gimdysi

man akiu dugna narso i metus pora kartu... wub.gif tai gal ir nebereik daba,nebent kai GN busiu tada wub.gif
Atsakyti
Ai nezinau ko tie peciai... pirkau paprastoj pardei palta, tai toks laisvesnis truputi didesnis tai ir peciai truputi didesni atrodo, va tuo ir keisti biggrin.gif Bet pilvas turetu tilpti iki nestumo pabaigos smile.gif o blogiausiu atveju jeigu nebepatiks kitais metais atiduosiu mamai blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti