Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

Labukas, uzejau tik pasisveikinti ir eisiu gult, nes nugara skauda.. verysad.gif ryte gariunuose buvau, pirkau laikikli baldakimui, ir dar viena palute, nors dvi turiu (nesusilaikiau) doh.gif o dar islyginau visus likusius isskalbtus vaikelio rubelius rolleyes.gif ryt kraiteli krausiu ax.gif

Sveikinimai apelsinkai, tikras dziaugsmas jausti savo mazyli nestuke.gif wub.gif
Juditab mokinkis mokinkis, kad gautum ryt 10-tuka mirksiukas.gif tongue.gif

Na, jau lekiu nuo pc, visom gero ir ramaus vakarelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 18, 18:39)
...reik daryt taip, kad nepagautu... tease.gif
...bet kokiu atveju sekmes ryt...ziurek nepasivesk...padekosi po visko... mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu man svarbiausia isvis, kad islaikyciau is pradziu, o poto jau noresiu didesnio pazymio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MartaP @ 2009 10 18, 18:42)
Labukas, uzejau tik pasisveikinti ir eisiu gult, nes nugara skauda.. verysad.gif ryte gariunuose buvau, pirkau laikikli baldakimui, ir dar viena palute, nors dvi turiu (nesusilaikiau) doh.gif o dar islyginau visus likusius isskalbtus vaikelio rubelius rolleyes.gif ryt kraiteli krausiu ax.gif

Juditab mokinkis mokinkis, kad gautum ryt 10-tuka mirksiukas.gif  tongue.gif

Na, jau lekiu nuo pc, visom gero ir ramaus vakarelio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aha "gausiu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

daug padirbejei siandien kaip reikalas wink.gif labanakt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 18, 19:56)
nu man svarbiausia isvis, kad islaikyciau is pradziu, o poto jau noresiu didesnio pazymio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...na man taip visada budavo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O Jūs ir naujus drabužiukus skalbiat??? ar tik padevetus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 18, 18:57)
...na man taip visada budavo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va, supranti mane tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 10 18, 19:06)
O Jūs ir naujus drabužiukus skalbiat??? ar tik padevetus?  ax.gif  4u.gif

nu as tai tik padevetus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 18, 20:06)

...man dar anksti truputi...bet pries gimdyma prasiskalbsiu visus... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2009 10 18, 20:19)
tai va, supranti mane tada lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...na bet mano nei vienas egzas neapsieidavo be speru... ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visa pusdieni ir vakara buvom pas vyro mociute jos gimtadienio svesti birthday.gif Bet jau pavargau, eisiu miegoti neuzilgo. Baisiausiai mano mazius mane antra diena kamuoja, nors imk ir verk, taip isvargino tas skausmas swoon.gif kad sakau dvi dienas atsikankinus jau ir pagimdyti galetum doh.gif ta jo galvyte taip viska spaudzia, kad kartais oro truksta arba net pykint pradeda. Anksta vargseliui mano wub.gif

QUOTE(Fabula @ 2009 10 18, 20:06)

As tai visus is eiles skalbiu, dar galvoju ir patalynes uzvalkaliukus perskalbti greitu laiku. O jei vezimas tilptu i skalbenke, tai ir ji sukisciau, man tokia paranoja uzejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artisteee: 18 spalio 2009 - 19:49
Labas, merginos 4u.gif Kaip savaitgalis? Nesusalot? As pas tevelius buvau, labai smagiai ir siltai pasibuvau smile.gif .

Sveikinu su bumbsiukais 4u.gif

Reikes eiti issimaudyti, siltai susisukti ir i lovyte smile.gif Saldziu sapnu visoms ir iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.
as vakar koli turejau, mikroekonomikos.tai spera pasidariau ant skaiciafkes..visada labai puikiai praeina..turiu isigijus didesne ir ant blogos puses susirasau su paprastu piestuku..nekrenta visai i akis, o matosi tik tau:))))
tai buvo testas ir atviri klausimai....nu bet ten toki testa padaro, kad visi tinkami atsakymai..tai ziuresiu kaip bus..tikiuosi iki į datraukt ir bus ramu, nes kitaip reiktu sausi perrasineti doh.gif o taip tingisi mokytis, tik paimu knyga i rankas ir iskart prisigalvoju visokiu darbu ka reik padaryt, arba miegas paima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 18, 19:40)

...na bet mano nei vienas egzas neapsieidavo be speru... ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

tai mano visi egzai dabar kai studijuoju su sperom, visa grupe nusirasineja tai ko cia atsilikt ir moket uz moksla lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(artisteee @ 2009 10 18, 19:48)
Visa pusdieni ir vakara buvom pas vyro mociute jos gimtadienio svesti  birthday.gif Bet jau pavargau, eisiu miegoti neuzilgo. Baisiausiai mano mazius mane antra diena kamuoja, nors imk ir verk, taip isvargino tas skausmas swoon.gif kad sakau dvi dienas  atsikankinus jau ir pagimdyti galetum  doh.gif  ta jo galvyte taip viska spaudzia, kad kartais oro truksta arba net pykint pradeda. Anksta vargseliui mano  wub.gif
As tai visus is eiles skalbiu, dar galvoju ir patalynes uzvalkaliukus perskalbti greitu laiku. O jei vezimas tilptu i skalbenke, tai ir ji sukisciau, man tokia paranoja uzejo  doh.gif  lotuliukas.gif

na va, aiskus skirtumas kai maziukas nera apsivertes, nes kankina tave baisiausiai, visus organus spaudzia, vargsele console.gif

nu jau tau tikrai paranoja biggrin.gif bet vezimelio medziaga kazkiek turetu nusiimti, gali plaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kiwi22 @ 2009 10 18, 19:50)
Labas, merginos  4u.gif Kaip savaitgalis? Nesusalot? As pas tevelius buvau, labai smagiai ir siltai pasibuvau smile.gif .

Reikes eiti issimaudyti, siltai susisukti ir i lovyte  smile.gif  Saldziu sapnu visoms ir iki rytojaus  smile.gif

labuka wink.gif as ir pas tevus buvau tai taip siltau pasibuvau, kad tikrai nesusalau lotuliukas.gif saldziu sapniuku ir tau, labanakt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai kad paranoja del skalbimo lotuliukas.gif

man anksciau kai perpusdavo pusle as pasededavau ant ganetinai karsto kibiro su vandeniu ir garai susildydavo pusle ir per nakti praeidavo. Speju nestukei nebegalima taip daryti? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 10 18, 19:50)
sveikos mergaites.
as vakar koli turejau, mikroekonomikos.tai spera pasidariau ant skaiciafkes..visada labai puikiai praeina..turiu isigijus didesne ir ant blogos puses susirasau su paprastu piestuku..nekrenta visai i akis, o matosi tik tau:))))
tai buvo testas ir atviri klausimai....nu bet ten toki testa padaro, kad visi tinkami atsakymai..tai ziuresiu kaip bus..tikiuosi iki į datraukt ir bus ramu, nes kitaip reiktu sausi perrasineti doh.gif o taip tingisi mokytis, tik paimu knyga i rankas ir iskart prisigalvoju visokiu darbu ka reik padaryt, arba miegas paima blush2.gif

va va, man ir svarbiausia kad 5 gauciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors tik socialine pedagogika studijuoju, bet vistiek viska nusirasinejam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 10 18, 19:59)
tikrai kad paranoja del skalbimo  lotuliukas.gif

man anksciau kai perpusdavo pusle as pasededavau ant ganetinai karsto kibiro su vandeniu ir garai susildydavo pusle ir per nakti praeidavo.  Speju nestukei nebegalima taip daryti?  g.gif  unsure.gif

nu nezinau, bet manau kad negalima nestuke.gif g.gif
Atsakyti