Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių dogai II tema

Dakotai 4,5 men. Atrodo normali, as nezinau kokio butent ugio turi buti suo tokio amziaus, o tavo kokio ugio abi sunytes?
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2010 01 03, 01:09)
Dakotai 4,5 men. Atrodo normali, as nezinau kokio butent ugio turi buti suo tokio amziaus, o tavo kokio ugio abi sunytes?

mano tai jau atrodo kaip suauge labai didziules kai ant dvieju koju atsistoja tai ugis apie 160cm stambios ir raumeningos atrodo o tavo tokia mazute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2010 01 03, 00:09)

Taviškė turėtų maždaug virš kelių būti? Pamenu Rifo įseserei buvo 5mėn. ir 1sav. tai ji buvo lygi su Rifo mama Bara blink.gif O Rifas už ją yra tik viena savaite jaunesnis, tai jo ūgis tuo metu buvo maždaug sprindžiu mažesnis. Dogai auga labai nevienodai smile.gif Plius- jei Dakotos tėvai smulkūs, nereikia tikėtis, kad ji tokio amžiaus bus dramblys... Kažkur Keit buvo įdėjusi Avantės ft kai jai buvo ~3mėn. ir mokėsi parodinės stovėsenos, užmesk akį, maždaug orientuosiesi į ūgį mirksiukas.gif
Pamenu anksčiau kokie dideli man atrodydavo Kaukazo, Vokiečių Aviganiai ir kt. stambūs šunys. Bet kai db palyginu su Dogais... lotuliukas.gif Ir aplamai, man db Dogas nebeatrodo toks didžiulis šuo, kaip anksčiau, nors visi pamatę Rifą puola aikčiot koks jis didžiulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissma_ @ 2010 01 03, 14:31)
Taviškė turėtų maždaug virš kelių būti? Pamenu Rifo įseserei buvo 5mėn. ir 1sav. tai ji buvo lygi su Rifo mama Bara  blink.gif O Rifas už ją yra tik viena savaite jaunesnis, tai jo ūgis tuo metu buvo maždaug sprindžiu mažesnis. Dogai auga labai nevienodai  smile.gif Plius- jei Dakotos tėvai smulkūs, nereikia tikėtis, kad ji tokio amžiaus bus dramblys... Kažkur Keit buvo įdėjusi Avantės ft kai jai buvo ~3mėn. ir mokėsi parodinės stovėsenos, užmesk akį, maždaug orientuosiesi į ūgį  mirksiukas.gif
  Pamenu anksčiau kokie dideli man atrodydavo Kaukazo, Vokiečių Aviganiai ir kt. stambūs šunys. Bet kai db palyginu su Dogais...  lotuliukas.gif Ir aplamai, man db Dogas nebeatrodo toks didžiulis šuo, kaip anksčiau, nors visi pamatę Rifą puola aikčiot koks jis didžiulis  smile.gif

Zinok, taip ir yra. Virs keliu man Dakota (cia ties ketera). Kazkaip as nesusimastau per daug, nes kiek skaitau, tai kuo leciau jie auga tuo geriau formuojasi skeletas, ar ne taip? O su Avante palyginau, tai irgi kazkas panasaus.
Apie didelius sunis irgi galiu pasisakyti, kad visi atrodo kazkodel labai sumazeja nuo tada, kai pradejau dogais dometis biggrin.gif o musu katyte is vis mazeja su kiekviena diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissma_ @ 2010 01 03, 16:31)
Taviškė turėtų maždaug virš kelių būti? Pamenu Rifo įseserei buvo 5mėn. ir 1sav. tai ji buvo lygi su Rifo mama Bara  blink.gif O Rifas už ją yra tik viena savaite jaunesnis, tai jo ūgis tuo metu buvo maždaug sprindžiu mažesnis. Dogai auga labai nevienodai  smile.gif Plius- jei Dakotos tėvai smulkūs, nereikia tikėtis, kad ji tokio amžiaus bus dramblys... Kažkur Keit buvo įdėjusi Avantės ft kai jai buvo ~3mėn. ir mokėsi parodinės stovėsenos, užmesk akį, maždaug orientuosiesi į ūgį  mirksiukas.gif
  Pamenu anksčiau kokie dideli man atrodydavo Kaukazo, Vokiečių Aviganiai ir kt. stambūs šunys. Bet kai db palyginu su Dogais...  lotuliukas.gif Ir aplamai, man db Dogas nebeatrodo toks didžiulis šuo, kaip anksčiau, nors visi pamatę Rifą puola aikčiot koks jis didžiulis  smile.gif

o tavo ciuckis yra is mazesniu ar vidutinis? dar kiek zinau tai kad kales buna mazesnes uz patinus ir smulkesnes. o musu gal dideles nes tevai labai dideli motina sake is didesniu o tevas irgi smile.gif
Atsakyti
Klausimelis: mano suo visai negeria vandens, VISISKAI, maista jai as sudrekinu ir dar papildomai ipilu vandens i maista pries paduodama, kazkaip keista, netgi pabegiojusi lauke nenori vandens. Dabar gerai, nes yra sniego, tai sniega valgo. Patarkit ka nors, ar cia normalu, ar ir jusu sunys taip augimo metu dare?
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2010 01 05, 17:45)
Klausimelis: mano suo visai negeria vandens, VISISKAI, maista jai as sudrekinu ir dar papildomai ipilu vandens i maista pries paduodama, kazkaip keista, netgi pabegiojusi lauke nenori vandens. Dabar gerai, nes yra sniego, tai sniega valgo. Patarkit ka nors, ar cia normalu, ar ir jusu sunys taip augimo metu dare?

Tai matyt kad skysčių jai pakanka. Mes jei duodam skystos ryžių košes tai tuo metu Avante praktiškai ir negeria. Tik kai sausiaką valgo tada ir geria nemažai.
Atsakyti
Aciu, Keit, kol kas ji valgo tik drekinta maista, tai matomai, skysciu ir netruksta. Nusiraminau.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2010 01 06, 21:44)
Aciu, Keit, kol kas ji valgo tik drekinta maista, tai matomai, skysciu ir netruksta. Nusiraminau.

O kodel vis dar prieš paduodat drėkinat? g.gif Mes tokiam amžiuj kaip dabarDakota jau duodavom sausą. Sausas geriau dantims, jie bus švaresni ir ilgiau išliks sveiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 06 sausio 2010 - 23:13
QUOTE(Keit @ 2010 01 06, 23:12)
O kodel vis dar prieš paduodat drėkinat?  g.gif  Mes tokiam amžiuj kaip dabarDakota jau duodavom sausą. Sausas geriau dantims, jie bus švaresni ir ilgiau išliks sveiki.

Tai kad man veiseja sake, kad jie visa laika ir suaugusiems sunims pries paduodant suniui sausa maista 15 minuciu palaiko vandenyje ir su vandeniu duoda. Sake del to, kad tada mazesne tikimybe skrandzio apsivertimui(tiksliai nezinau, kaip lietuviskai). Ir netgi kiti pas, kuriuos buvau dare taip pat. O tu visai tik sausa duodi? Ir kiek mazdaug turetu suvalgyti 5men suo? (butu geriau jei parasytum ne svorio gramais, bet talpos, nes cia visi talpa matuoja)
Atsakyti
O mes uzsiregistravom i paroda. thumbup.gif Bus 13 vasario. Labai idomu, kaip mums seksis.
Kur visi dinge? Uzsnigo kompiuterius? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2010 01 23, 13:42)
O mes uzsiregistravom i paroda. thumbup.gif  Bus 13 vasario. Labai idomu, kaip mums seksis.
Kur visi dinge? Uzsnigo kompiuterius?  lotuliukas.gif

O kaip smagu thumbup.gif Linkim daug sėkmės ir geriausių įvertinimų bigsmile.gif
O mes miegam žiemos patale, atsibusim ir ruošimės į parodas jau tik pavasarį smile.gif
Atsakyti