Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių dogai II tema

QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 12 16, 20:02)
Mes i paroda taip ir nenuejom, nes as persalau, tai dar ir dabar sedim namie, iseinam tik pasivaikscioti ir tai trumpam.

Keit, kaip tavo grazuole laikosi?

Kad į parodą nenuėjot tai nieko baisaus, dar spėsit, bus jų dar daug 4u.gif

O pas jus kiek daug sniego thumbup.gif Pas mus irgi sninga ir sninga bet vis tiek sniego mažoka. Avantė išsišėrė ir ant žiemos naują blizgų kailiuką užsiaugino.

O mūsų pažįstamų juoda kalytė nuo pilkų prieš savaitę atsivedė šuniukų. Labai rekomenduojam:
http://rama.tai.lt/
Trys berniukai ir trys mergytės, pilki ir juodi wub.gif

Man labai patinka mamytės būdas - toks ramus ir savimi pasitikintis thumbup.gif O ir šeimininkai labai draugiški thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 16 gruodžio 2009 - 21:33

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pirmiausia atsiprašome, kad braunamės į dogų temą... Bet...
Yra Grindoje (Vilniaus Gyvūnų globos namai) nuostabus šuo, dogo mišrūnas. Sunku pasakyti, kiek jame dogo, kiek pamaišyta, bet šuo įspūdingesnių gabaritų nei atrodo nuotraukoje ir atrodo labai panašus į dogą. Problema ta, kad jis jau išbuvo Grindoje visus terminus, įmanomus ir neįmanomus, ir niekas nesiryžta tokio rimto šuns imti. Turėjo būti migdomas jau lapkričio 18 d., bet tokio nuostabaus šuns net ir Grinda dar nemigdė, kol kas dar dar laiko, bet kiek tai truks, niekas nežino...
Suaugęs sargus patinas. Nuotrauka ir komentarai čia:
http://www.gyvunuglo...ovanoju/g.16380
Dogų mylėtojai, šuo labai prašo pagalbos, gal žinote, kas bent jau laikinai galėtų jį priglausti? Kiekvienas šuo galų gale randa savo šeimininką, bet neretai tų 14 dienų jam yra per mažai...O ypač tokiam rimtam šuniui...
Kreiptis į Grindą, 8 5 273 61 88 . Dogo mišrūnas vardu Sever.
Taip pat šunį pažįsta Gyvybės vagonėlių savanorės Miglė ir Rūta, galite skambinti ir joms telefonais +37067596094, +37068657137.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 12 16, 12:30)
O tuo metu namuose katinas stai kaip ziema pasitiko biggrin.gif

siltai jau snuduriuodamas guli, o mazge sniege murkdosi lotuliukas.gif

QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 12 16, 21:02)
Mes i paroda taip ir nenuejom, nes as persalau, tai dar ir dabar sedim namie, iseinam tik pasivaikscioti ir tai trumpam.

kaip sveikata? smile.gif
as taip pat norejau i paroda lekt sestadieni, bet irgi nepavyko nusigaut sad.gif

QUOTE(Keit @ 2009 12 16, 22:30)

O mūsų pažįstamų juoda kalytė nuo pilkų prieš savaitę atsivedė šuniukų. Labai rekomenduojam:

ech tie maziai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Indindraja @ 2009 12 21, 11:53)
Pirmiausia atsiprašome, kad braunamės į dogų temą... Bet...

kuo daugiau brausites visur, tuo didesne tikimybe, kad ras ramus sitas suniukas 4u.gif

Keit kaip sekesi parodoj??
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2009 12 16, 21:30)

O pas jus kiek daug sniego  thumbup.gif Pas mus irgi sninga ir sninga bet vis tiek sniego mažoka. Avantė išsišėrė ir ant žiemos naują blizgų kailiuką užsiaugino.

Pas mus labai daug sniego ir vis dar sninga. Dakota labai megsta gaudyti ir valgyti snaiges. Dziaugiasi, kai iseinam valyti kiemo, tai ji labai "padeda", darbsti papuole lotuliukas.gif

QUOTE(Indindraja @ 2009 12 21, 10:53)
Turėjo būti migdomas jau lapkričio 18 d., bet tokio nuostabaus šuns net ir Grinda dar nemigdė, kol kas dar dar laiko, bet kiek tai truks, niekas nežino...

Kaip baisu ir gaila sunio verysad.gif

QUOTE(naktigone @ 2009 12 21, 20:48)
kaip sveikata? smile.gif

Jau pasveikau, aciu, kad klausi smile.gif

Kokios fainos nuotraukos, Naktigone! thumbup.gif

Keit, dalyvavot parodoj? Pasakok...
Atsakyti
Aha savaitgaly dalyvavom CACIB lygio tarptautinėje parodoje. (Paprastos parodos būna CAC lygio) Niekaip neprisiruošiau pasipasakot, nes grįžus taip susuko nugarą, kad dabar tik guliu lovoj. Matyt persitempiau verysad.gif

Pirmąją dieną nieko negavom, teisėjai nepatiko, kad nemokam gražiai bėgti. Iš ties čia mums dar reik stipriai padirbėti, kad įtiktume Ariams. Mat Airiai labai didelį dėmesį skiria šuns judėjimui.

user posted image

Prieš antrąją dieną truputi pasitreniravom, pabėgiojom. Iš tiesų paprastai prieš parodą bent keletą dienų treniruodavomės stovėseną, bėgimą, bet šį syk taip gavosi, kad važiavom nepasitreniravę į pirmosios dienos parodą blush2.gif .

Antrąją dieną teisėjavo rusas. Labai įdomus vyrukas. Tiesa girdėjau, kad jis irgi labai griežtas, taip pat nemažai šunų "išbrokavo". Reikėjo matyti kaip jis vaiposi kai aptarinėja šunis doh.gif lotuliukas.gif Bet kadangi rusams teisėjams kaip ir lietuviams patinka stambūs dogai, šį syk mums pasisekė. Laimėjom prieš visas kalytes, gavom CAC ir CACIB. Nepavyko laimėt tik prieš baltajį Avantės brolį, jis gavo BOB.

Priekyje mūsų brolis, o už jo - aš su Avantuku ax.gif Čia mus lygina galutiniam nugalėtojo titului.
user posted image
(fotografė estė Liina)

Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 12 23, 17:11)

Kokios fainos nuotraukos, Naktigone! thumbup.gif

dekojam smile.gif

QUOTE(Keit @ 2009 12 23, 18:02)
Aha savaitgaly dalyvavom CACIB lygio tarptautinėje parodoje.

sveikinimai! man irgi stambesni patinka, uztai Acou lengvumas man atrodo, kaip kudumas biggrin.gif nors kas atvaziuoja, tas sako - o, kaip bresta pana, bet man tai kokia buvo lauku mergaicioke, tokia ir likus lotuliukas.gif na, bent jau sonkauliai nebesviecia, o tai niekaip ant ten neuzsiaugindavo lasinio :/ aisku, visa diena besiduodant su arkliais kieme, tai ner ko noret, ale dabar jau pagerejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2009 12 23, 17:17)
dekojam smile.gif
sveikinimai! man irgi stambesni patinka, uztai Acou lengvumas man atrodo, kaip kudumas biggrin.gif nors kas atvaziuoja, tas sako - o, kaip bresta pana, bet man tai kokia buvo lauku mergaicioke, tokia ir likus  lotuliukas.gif  na, bent jau sonkauliai nebesviecia, o tai niekaip ant ten neuzsiaugindavo lasinio :/ aisku, visa diena besiduodant su arkliais kieme, tai ner ko noret, ale dabar jau pagerejus  biggrin.gif

Jaunesnė Avante rgi buvo kūdenka, bet prieš pusmetį kad išstambėjo... Nors nieko ypatingo nedarėm. Šėrėm kaip visada daug. Sako ateina tam tikras amžius ir pradeda stambėt. Ir dar nuo paveldėjimo viskas priklauso. Avantė jau stambesnė už savo mamą. Buvom į svečius po parodos nuvažiavę. Matyt iš tėvo pusės giminių tą stambumą paveldėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 23 gruodžio 2009 - 17:24
Keit, kokia gražuolė Tavo Avantė wub.gif Bet jau jos stambumas! blink.gif biggrin.gif Net keista matyt! Rifas iš vidutinių, tai pamačius kokį dar stambesnį Dogą, atrodo, kad nutukęs blush2.gif lotuliukas.gif Sveikinam Avante su laimėjimais parodose!!! thumbup.gif

Kotryna28 kaip paaugusi Tavoji Dakota! bigsmile.gif Akyčių spalva jau pasikeitė ar dar ne? Mano Rifo viena akis buvo rusva, o kita pusiau žydra wub.gif Bet dabar, kai paaugo, tai nė rudos, nė mėlynos, kažkokios šviesiai rusvos. Dar nemačiau tokių akių, arba būną grynai rudos, arba žydros, o čia nei šiaip, nei taip doh.gif

Rifo koja jau tvarkoj, bet, kai jis žaidžia ar laksto, tai vis dar labai pergyvenu, kad nesusižeistų ir neužsigautų unsure.gif Vetas sakė, kai spaus šaltukas, Rifas gali pašlubuot... Taip ir yra verysad.gif Be to, kaip jis minėjo, matosi, kad kulnas pastebimai didesnis už kitą. Na, kas nežino, tas neatkreipia dėmesio. Kažkurį savaitgalį važinėjomės keturračiu su Rifo palyda ax.gif Neatsiliko vyrukas nė per žingsnį nuo mūsų, visą laiką bėgo šalia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2009 12 23, 17:02)
1.grįžus taip susuko nugarą, kad dabar tik guliu lovoj. Matyt persitempiau  verysad.gif

2.Laimėjom prieš visas kalytes, gavom CAC ir CACIB. Nepavyko laimėt tik prieš baltajį Avantės brolį, jis gavo BOB.

3.Priekyje mūsų brolis, o už jo - aš su Avantuku  ax.gif Čia mus lygina galutiniam nugalėtojo titului.

1.Uzjauciu ir linkiu kuo greiciau pasveikti. As buvau pasitempusi nugara, kai mano dukrai buvo 5 metukai, sokinejom per bangas ir as laikiau ja ant ranku, tai is vandens pati neisejau, reikejo isnesti tongue.gif

2.Labai sveikinam 4u.gif thumbup.gif

3.Koks galingas braliuukas smile.gif O Avante tai grazuole ir tokia didele ir stambi, labai grazi wub.gif

QUOTE(naktigone @ 2009 12 23, 17:17)
Man irgi stambesni patinka, uztai Acou lengvumas man atrodo, kaip kudumas biggrin.gif nors kas atvaziuoja, tas sako - o, kaip bresta pana, bet man tai kokia buvo lauku mergaicioke, tokia ir likus  lotuliukas.gif  na, bent jau sonkauliai nebesviecia, o tai niekaip ant ten neuzsiaugindavo lasinio :/ aisku, visa diena besiduodant su arkliais kieme, tai ner ko noret, ale dabar jau pagerejus  biggrin.gif

Man irgi stambus patinka. Dakota tai labai plona ir ilga, mes ja slieku vadinam, nes labai juokingai tarp stalo ir sofos pravingiuoja lotuliukas.gif Vyras sako, kad as valgyti jai mazai duodu, tai del to, bet man atrodo, kad pagal normas ir lyg nesviecia sonkauliai smile.gif

QUOTE(Belissma_ @ 2009 12 23, 23:31)

1.Kotryna28 kaip paaugusi Tavoji Dakota!  bigsmile.gif Akyčių spalva jau pasikeitė ar dar ne?

2.Rifo koja jau tvarkoj, bet, kai jis žaidžia ar laksto, tai vis dar labai pergyvenu, kad nesusižeistų ir neužsigautų unsure.gif  Vetas sakė, kai spaus šaltukas, Rifas gali pašlubuot... Taip ir yra

1.Paaugus gerokai, o akys pasikeite, dabar jau ne tokios zydros, netgi pilkumo turi, tik fotografuojant gaunasi zydresnes nei istikruju yra.

2.Na, svarbiausia, kad gerai, gal dar po kiek laiko visai sutvirtes ir bus visai liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna 28: 24 gruodžio 2009 - 13:21
Su Sventem visi dogiukai, dogu augintojai ir ju myletojai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna 28: 24 gruodžio 2009 - 13:49
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 12 24, 15:45)
Su Sventem visi dogiukai, dogu augintojai ir ju myletojai!

laba smile.gif kiek tavo suniukui jau laiko? tokia mazute atrodo smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 31 gruodžio 2009 - 18:32