QUOTE(Keit @ 2009 12 23, 17:02)
1.grįžus taip susuko nugarą, kad dabar tik guliu lovoj. Matyt persitempiau
2.Laimėjom prieš visas kalytes, gavom CAC ir CACIB. Nepavyko laimėt tik prieš baltajį Avantės brolį, jis gavo BOB.
3.Priekyje mūsų brolis, o už jo - aš su Avantuku

Čia mus lygina galutiniam nugalėtojo titului.
1.Uzjauciu ir linkiu kuo greiciau pasveikti. As buvau pasitempusi nugara, kai mano dukrai buvo 5 metukai, sokinejom per bangas ir as laikiau ja ant ranku, tai is vandens pati neisejau, reikejo isnesti
2.Labai sveikinam
3.Koks galingas braliuukas

O Avante tai grazuole ir tokia didele ir stambi, labai grazi
QUOTE(naktigone @ 2009 12 23, 17:17)
Man irgi stambesni patinka, uztai Acou lengvumas man atrodo, kaip kudumas

nors kas atvaziuoja, tas sako - o, kaip bresta pana, bet man tai kokia buvo lauku mergaicioke, tokia ir likus

na, bent jau sonkauliai nebesviecia, o tai niekaip ant ten neuzsiaugindavo lasinio :/ aisku, visa diena besiduodant su arkliais kieme, tai ner ko noret, ale dabar jau pagerejus
Man irgi stambus patinka. Dakota tai labai plona ir ilga, mes ja slieku vadinam, nes labai juokingai tarp stalo ir sofos pravingiuoja

Vyras sako, kad as valgyti jai mazai duodu, tai del to, bet man atrodo, kad pagal normas ir lyg nesviecia sonkauliai
QUOTE(Belissma_ @ 2009 12 23, 23:31)
1.Kotryna28 kaip paaugusi Tavoji Dakota!

Akyčių spalva jau pasikeitė ar dar ne?
2.Rifo koja jau tvarkoj, bet, kai jis žaidžia ar laksto, tai vis dar labai pergyvenu, kad nesusižeistų ir neužsigautų

Vetas sakė, kai spaus šaltukas, Rifas gali pašlubuot... Taip ir yra
1.Paaugus gerokai, o akys pasikeite, dabar jau ne tokios zydros, netgi pilkumo turi, tik fotografuojant gaunasi zydresnes nei istikruju yra.
2.Na, svarbiausia, kad gerai, gal dar po kiek laiko visai sutvirtes ir bus visai liuks.