Sveikos mamytes noriu jūsų patarimo.Pradesiu is pradziu su vyru esu kartu jau 7,5 metus 4 metus draugavom o 3,5 metus kaip susituokem iki vestuviu viskas buvo labai grazu draugavom mene lepino graziais zodeliais ir panasiai.As pastojau ir mes nusprendem susituokti (mano tevai buvo labai pries ta santoka) nes as buvau jauna o jis nieko neturejo labai skurdziai gyveno bet pakalbejau su tevais tai jie pasake daryk kaip nori bet patare man kad galiu gailetis poto.Musu dukrytej 3 metukai su vyru kartais viskas gerai kartais rejames.Mes pastaruosius metus jis labai keistas telefono nepaleidzia is ranku ir tikrai zinau kad susirasyneja su kita mergina ja vadina pupa ir panasiai karta prisigeres su ja kalbejosi vonioje ir galia pokalbio pasake buckis tau (galvojo kad as negirdziu) as pati esu apkuni bet delto labai deprisuoju o dabar isvis valgyt nieko nevalgau nes sakau gal delto vyras susirado kita.siaip myletis mazai mylimes labai atsalo musu santikiai, Skaiciau jo zinutes tai jis raso kad mane paliks ir panasiai man i akys daznai sako kad iseis ir negriz.O as ji labai myliu kaip ir pradzioje draugystes visada istikima jam buvau.Siaip lyg ir jis is darbo grizta laiku.Bet ka gali zinoti as kasvakara verkiu neturiu su kuo pasikalbeti kam isilieti.jis daznai buna portale pazintisxxx o kaip as jo klausiu kas jam truksta tai jis neatsako
Mamytes gal galit man patarti kaip man sulaikyti vyra prie saves nes tiek vaikas tiek as ji labai mylim. jam dabar 30 metu ir jios man karta pasake kad jis ta moteri myli taip kaip mane draugystes pradzioje.
QUOTE(prakeiksmas @ 2009 10 17, 14:48)
kad jis ta moteri myli taip kaip mane draugystes pradzioje.
Nu tai čia visas atsakymas, gerbiamoji. Ko daugiau? Dabar jau tik belieka tau prašyt babkių pas jį už patirtus nuostolius ir sugaištą laiką. Po to ramiai pradėk maitintis atskirai. Nu, da čia paverkšlenk kokį 50 puslapių.
Nu niekaip nesuprantu moterų noro betkokia kaina išlaikyt šalia saves vyrą.Jai nėra jausmų tai nėra,jūs būkit kad ir manekenė,kai moteris vyrui rūpi tai jis pasako,kad gal truputį apkuni,gal perdaug bumba ar dar kas negerai,o kai jau neberūpi tai ir nesišneka,nes nemato prasmės kalbėtis,nenori jis būt su jumis ir viskas.
pasjus matyt laiminga seima todel jums taip lengva sakyt.pabutumete jus mano vietoje
nebuvo mano gyvenime tokio dalyko tpfu tpfu tpfu , kad reiktu vyra prie saves islaikyti bet kokia kaina. Juk pagalvokit ar jus noresit vis tiek savo vyro, kai jis visus grazius zodzius, geles ir manau galetu buti ir lova dalins jau kitai... Jeigu jus pasiryzusi tapti nematoma , tada laukit kol jusu vyrui praeis susizavejimas ir jis galbut atsigrez vel i seima ir jus. O tada jau jus visas moteriskas gudrybes isnaudokit- skania vakariene prie zvakiu, seksualius apatinius, vonia dviese ir t.t. Bet pirma turit sau atsakyti , ar noresit rankioti jau tik trupinius paliktus po kitos moters..
QUOTE(prakeiksmas @ 2009 10 17, 15:25)
pasjus matyt laiminga seima todel jums taip lengva sakyt.pabutumete jus mano vietoje
Nenorėjau užgaut širdies jums.Laiminga esu ir nežinau kas būtų jaigu būtų,bet žinau,kad tikrai neverta laikyt nemylinčio žmogaus.Man svarbu,kad jausmai būtų abipusiai,liūdna jai jums reikia,klausytis vyro pokalbių,išgirst,kad kita yra milima,o jūs ne,graužtis dėl savo svorio.Jūs galit jį išlaikyt šalia saves,bet kas jums iš to.
gal esu naivi bet manau bent kazkiek jis mane vis dar myli
QUOTE(Pinka @ 2009 10 17, 15:41)
nebuvo mano gyvenime tokio dalyko tpfu tpfu tpfu , kad reiktu vyra prie saves islaikyti bet kokia kaina. Juk pagalvokit ar jus noresit vis tiek savo vyro, kai jis visus grazius zodzius, geles ir manau galetu buti ir lova dalins jau kitai... Jeigu jus pasiryzusi tapti nematoma , tada laukit kol jusu vyrui praeis susizavejimas ir jis galbut atsigrez vel i seima ir jus. O tada jau jus visas moteriskas gudrybes isnaudokit- skania vakariene prie zvakiu, seksualius apatinius, vonia dviese ir t.t. Bet pirma turit sau atsakyti , ar noresit rankioti jau tik trupinius paliktus po kitos moters.. 
Nežinau visos situacijos,bet kartais vyrai veda vieną moterį kuria žavisi ir myli,o paskui santuokoj turi visai kitą-pasikeitusę,pasamonėj jaučias lyg apgauti,todėl ramia širdim apgaudinėja.Mano santuoka laiminga dėl to,kad aš visada buvau savimi,mano vyras ir šiandien manyja mato tą moterį kuria susižavėjo ir pamilo ir dar sugebu jį kažkuo išnaujo sužavėt.Negaliu spjaut į vandenį ir sakyt,kad man taip nenutiks,bet aš kasdien nepamirštu,kad jis laisvas žmogus ir turiu išsaugot mūsų meilę.Nes Vedybos žmonių nesuriša,nesuriša net vaikai.
Nebukit brangiosios tokios kategoriskos - jeigu "prakeiksmas" parase kad neturi kam pasiguosti, su kuo pasikalbeti, ir kai mylimas vyras isduoda - moteriai tikrai sunku...
Pirmiausia, pasistenkite pati, kiek tik galite nusiraminti (aisku, lengva patarti).
Antra, pats laikas su vyru rimtai pasikalbeti, na ir tik tada daryti isvadas. Galu gale, musu patarimai ir isliks tik patarimais, o Jums reikia priimti tam tikrus sprendimus, nes gyvenimas, ar su juo, ar be jo, turi testis toliau ...
Ir tenka, deja susitaikyti su tuo, kad "per prievarta mielas nebus" ...
Pirmiausia, pasistenkite pati, kiek tik galite nusiraminti (aisku, lengva patarti).
Antra, pats laikas su vyru rimtai pasikalbeti, na ir tik tada daryti isvadas. Galu gale, musu patarimai ir isliks tik patarimais, o Jums reikia priimti tam tikrus sprendimus, nes gyvenimas, ar su juo, ar be jo, turi testis toliau ...
Ir tenka, deja susitaikyti su tuo, kad "per prievarta mielas nebus" ...
[quote=Edit_a,2009 10 17, 17:05]
Antra, pats laikas su vyru rimtai pasikalbeti, na ir tik tada daryti isvadas.
tame ir problema kad jis su manim apie tai nenori kalbetis kaip tik uzvedu sia tema jis isisukineja arba pradeda rekti kad nesikisciau i jo gyvenima
as ir pati noreciau suzinoti kas jam yra ir ko truksta jam is mano puses.
tame ir problema kad jis su manim apie tai nenori kalbetis kaip tik uzvedu sia tema jis isisukineja arba pradeda rekti kad nesikisciau i jo gyvenima
[quote=prakeiksmas,2009 10 17, 16:15]
[/quote]
Nėra jums ateities kartu,labai daug pasako jo žodžiai-"Nesikišk į mano gyvenimą".Susitasikykit su ta mintim,kad jis ne tas žmogus sukuriuo jū9s nugyvensit savo gyvenimą.
[/quote]
Nėra jums ateities kartu,labai daug pasako jo žodžiai-"Nesikišk į mano gyvenimą".Susitasikykit su ta mintim,kad jis ne tas žmogus sukuriuo jū9s nugyvensit savo gyvenimą.
[quote=prakeiksmas,2009 10 17, 16:15]
[/quote]
Kai zmogus nemyli pats saves,tai jo ir kiti nebemyli.
[/quote]
Kai zmogus nemyli pats saves,tai jo ir kiti nebemyli.