[quote=prakeiksmas,2009 10 17, 16:15]
[quote=Edit_a,2009 10 17, 17:05]
Antra, pats laikas su vyru rimtai pasikalbeti, na ir tik tada daryti isvadas.
tame ir problema kad jis su manim apie tai nenori kalbetis kaip tik uzvedu sia tema jis isisukineja arba pradeda rekti kad nesikisciau i jo gyvenima

as ir pati noreciau suzinoti kas jam yra ir ko truksta jam is mano puses.
[/quote]
Puikiai suprantu, mano situacija labai panasi, nesiseka mums nuoširdžiai pasikalbėti, jis tarsi atsiribojo nematoma siena. Žinau, kad tokia situaciją iškęsti žiauriai sunku. dabar bandau daugiau dėmesio skirti sau, stengtis nekreipti į jį dėmesio, palikti jį ramybėje. Kiek taip iškęsiu, nežinau, viliuosi, kad laikas viską sudėlios į savo vietas, bandau pakol kas gyventi dėl vaikų ir dėl savęs. Ir tikiuosi, kad ir man patekės saulė iš rytų

, to linkiu ir tau - tikėjimo savimi, ir , duok Dieve, laiminga benrda jūsų ateitimi
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 18, 16:35)
Nera to blogo, kas neiseitu i gera:visi nervai dabar jus privers numesti svori
Labai naivi. Gyvenat prisiminimu pasaulyje. Siuo metu vyras jums ne meile jaucia, o inirsi, kad kazkas bando sniurkscioti salia jo.
Darykit kaip jis

Pradzioj metat svori(vis tiek i nauda), isiregistruojat i www.pazintys.lt, pradesit susirasinejima. Atsiras gyvenimo dziaugsmas. Kazkoks idomumas, jog KAZKAM vis tik rupit, kazkas jumyse mato grazia moteri

Atsigausit dvasiskai. O toliau-kaip Dievas duos:gal pradesit skyrybas, o gal taip kuri laika pagyvensit, jis su savo antra meile, jus su internetiniais draugais, gal atsikas ir vyras tos meiles ir vis tik pagalvos, kad seimoje ne vien meile svarbi, bet ir tarpusavio supratimas bei pagarba. Visada gera namo sugrizti, kai niekas neseka, nepersekioja, nebliauna, neprikaisioja. Bandykit prlaukti ta momenta, kai ims skandalus kelti meiluze, nesulaukusi, kol diedas skirsis. O vyras nesiskirs su ta moterimi, kurios namuose jaus ramybe

O kad nebutu taip nuobodu ir skaudu laukti, kol meiluze ims rekti, iliskit ir jus i internetinius saitus, pabendraukit, susipazinkit su kitais vyrais
gal ir neblogas patarimas, reikes taip ir elgtis, vis tiek blogiau nei yra turbut nebus